ניצוצות

tygger

New member
../images/Emo41.gif ניצוצות ../images/Emo46.gif ../images/Emo41.gif

אוקי. סיכום יום האתמול. חשבתי על כך רבות ואני לא רואה כל דרך להמנע מכך אלא פשוט לשים את זה על דפי הפורום. אני מודיע מראש. כל תגובה אישית אני מצפה שתגיע אלי אישית. אין לי בעיה להתדיין פה על הנושאים האלה אבל אני פשוט צריך לסדר כאן מספר דברים. אתמול היה פה דיון דווקא מאוד פורה. גיליתי שלהרבה אנשים יש פה דעות חזקות וחשובות לגבי נושאים הנוגעים לכולנו. בואה של משיח אכן הוא טוב והוא נתן איזה דחיפה קטנה הלאה. לצערי, נאמרו פה מספר דברים שלא היו במקום. חלק החלטתי להשאיר חלק מחקתי ונתתי סיבה פשוטה וחלק מחקתי וקיבלו ממני מסר המסביר את עמדתי על כך. חלק מההודעות אשר שורשרו יחד עם אותם ההודעות נמחקו גם, וזאת היות והם חלק מאותו האשכול. כאשר האשכול נמחק אז כל השירשור שלו נמחק גם. אני גם לא רואה סיבה מיוחדת להשאיר תגובות להודעה שלא קיימת. אני רואה פה צורך לפנות לכולם חלק אישית וחלק כללית. הודעות של שלום, ומי פה יכולות להשאר באותו שירשור. אני מבקש להפסיק לשרשר הודעה חדשה כל חמש דקות ולשאול מי פה. אני אישית כבר לא ממש יודע לאיפה להגיע היות וזה נראה כי יש איזה חמישה שרשורים של אנשים תמיד. משום מה הם לא עונים אחד לשני. אני גם הייתי מעדיף פורום טיפה יותר מסודר היות ואני כן רוצה להביא לפה אנשים מהעירייה ואני לא חושב שיתיחסו ברצינות לפורום שכולו "הי מי פה?"
תודיעו לי מה אתם חושבים. זה כן פתוח לדיון. אני רוצה לדעת מה דעתכם בנושא השירשורים.
מה שלא פתוח לדיון זה הדבר הבא. קנטורים בקשר לדברים אישים והטחת האשמות לא יועלו לפורום. לא מעניין אותי מה הסיבה.
יש לכם בעיה? תפנו אלי במסר אישי או במייל. שניהם זמינים בכרטיס שלי. אני מבטיח להסביר דברים. אם צריך אני אפילו מוכן לצלצל ולהתנצל אישית אם טעיתי, אבל אני לא מוכן לדיונים כאלה פה. השירשור של הגמד הלוחם נמחק עקב הודעה שכללה הכללה שלפי דעתי היתה לא במקום. הודעה של ענתי המתוקה נמחקה עקב כך שהיא היתה בשירשור. הדבר נמחק על פי החלטה שלי ולפי תקנון הפורום.
פשוט וקל. שאלות וטענות בקשר לזה אפשר להפנות אלי. אני מוכן לקבל גם hate mail. הנושא סגור מבחינתי. כנ"ל הולך לגבי קללות בפורום. עצבניים? תעשו יוגה, צאו לריצה, תנשמו עמוק עד עשר. אני לא אהיה מוכן לקבל קללות המוטחות בין אנשים בפורום. אותו שירשור ימחק ברגע שאני אראה אותו. אני אתן את האזהרה לכך פעם אחת ולא יותר. אנשים נכנסים לפורום הזה כדי להנות ולכתוב את דעתם. הסתובבתי בין הפורומים היום וראיתי מספר פורומים עם קללות המוטחות בין אנשים. לפורומים כאלה אני לא אכנס יותר! זה יוצר מצב מאוד לא נעים ואווירה פשוט מגעילה בפורום. יש דברים הנאמרים כבדיחה ואני מבין את זה. דברים מהסוג האחר אני פשוט לא אסבול כאן.
ההודעות של משיח נמחקו עקב שפה שלא תאמה את המקום. שמחתי על התנצלותה בפורום ואני שמח שהיא הבינה את הטעות שלה, אני שמח גם שtankgirl21 קיבלה את זה. גם הנושא הזה סגור.
הייתי רוצה לסיים דווקא בהתנצלות לכולם. אני חדש בנושא ניהול הפורום, ואני מודע לזה שאני לא מבין בכל הנושאים האפשריים וגם בעובדה הפשוטה שאני לא יודע הכל. יכול להיות שאני אעשה דברים שגויים. טעויות קטנות פה ושם. אני אתנצל מראש לכל מי שאולי יפגע, או נפגע ממני בנושאים כאלה או אחרים. חשוב לי שפורום זה ישאר פעיל. אני מקווה שפורום זה יוכל אולי להביא תועלת של ממש כדרך של מספר אנשים לקרוא את קריאתם החוצה.
אני ממליץ למי שלא קרא, לקרוא שוב את כללי ההתנהגות היטב. אני לא עומד ללכת לפי הספר ולא רוצה להיות שוטר. לא בשביל זה אני פה. אני פה בשביל שהפורום הזה יפעל ויתן לכם את מה שאתם רוצים. אם יש דברים או הצעות אני מוכן לשמוע. טענות במסר או אי-מייל. תודה לכולכם.
 
כמה מילים...

מה שלום כל חברי הפורום? אני רואה שהעיניינים פה דופקים כמו שעון שוויצרי...יפה. בכל מקרה, טייגר מנהל הפורום, הודעת ה"ניצוצות" שלך הייתה ממש במקום ואתה צודק בכל מילה ומילה. זהו. אני מחר באיה נאפה וחוזר לארץ עוד שבוע. אחלה שבוע לכולם. ביי!!!
 

reneg

New member
TYGGER....

בקצב הזה תקבל התקף לב בגיל 30... אני תומך בך במאת האחוזים, אבל אם תמחק למישהו פה עוד הודעה אחת, נבוא כולנו ונתחשבן ביום שלישי... בזמן שלא היית הקמנו איגוד של פורום חיפה ולא נסבול זאת עוד! לא עוד שלטון רודני שלך! אנחנו רוצים בחירות!!! אפילו פנינו להוא עם השפם... נו... אמיר פרץ! השביתה בדרך ואח"כ נעלה לפורופ ירושליים!!! אז תחשוב על זה...
 
חברים...

אני מסתובבת קבוע בפורומים אחרים כבר שנתיים ובימים הקרובים אני מסתובבת גם פה (עד שיבעטו אותי) ואני רוצה לומר רק דבר אחד... תגידו תודה שיש לכם כזה מנהל פורום!!! זהו.... אני את שלי אמרתי... הקרימינלית - שלא יודעת גבולות
 
מנהל קשוח ../images/Emo11.gif

אני די רציתי שתמחק את ההודעה שלי :) טוב שעשית את זה . הגמד
 

ה מ ש י ח

New member
אני שמחה שאתה המנהל שלנו

וההודעה הייתה במקום והיא נכונה וצודקת ב900000000000% וחבל ששמתי לב אליה רק עכשיו.
 
למעלה