ניתוח השיר- הפינה השבועית

whynot5

New member
../images/Emo41.gifניתוח השיר- הפינה השבועית

קצת באיחור, אני יודעת. מצטערת, לא הייתי כאן. הפעם בחרתי שיר הציורים של יובל אז קדימה
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?
זהו זה. תהנו לכם! ותודה לשיר.

hadarisan

New member
הציורים של יובל!!! יהההה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): גבוה מאוד!!!! זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!- אמממ בטח צביקה פיק זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אם סיסטם היו יודעים עברית...אחחחח שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא במיוחד אבל כנראה הם בחרו בזה דווקא אז חייבת לביות סיבה וקשר כלשהו היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האמת היא שזה שם מגניב! האם השיר מתאים לאופי הדיסק?מתאים ביותר!!! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? לגמרי באורך המתאים אורך מצויין האם יש קטעים מיותרים בשיר?חלילה! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?אני בעיקר חושבת על חורף משום מה...לא יודעת... במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ)-: במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?משהו שקשור לחורף כמו שאמרתי מקודם... תודה היה אחלה!

eladi88

New member
שלי ושל בת דודה שלי../images/Emo3.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אפחד שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא הכי בעולם היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? כן..אך איני משורר ואני לא יתן פה שמות לשירים.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? סי האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שיר מעודד.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ לשיר
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? חדר נטוש שכזה... זהו

SaRgE

New member
../images/Emo9.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה! זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! דודו טסה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ברי סחרוף
שם השיר מתאים לתוכן שלו? תאמת, לא ממש היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לאדע
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן! בכלל, זה דיסק שכולו שירים טובים. נקווה שבעתיד יהיו עוד כאלה שישמרו על הרמה. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? הוא בסדר
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא
ככה הוא מושלם
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? לא יותר מדיי
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? קליף בשחור-כתום ישן כזה.. בפלורנטין. דפנטלי! קליפ שמשדר משו עצוב יותר.

שניר1984

New member
הציורים של יובל.....

1) התשובה הרגילה מיקומו גבוה כמו כולם 2) שם השיר לא כל כך מתאים (לדעתי) 3) שאף זמר מזרחי לא ישיר אותו 4) באמת אם ברי היה שר אותו זה היה יכול להיות מעניין 5) השיר מתאים לאופי הדיסק (מתאים לקטגוריית השירים השקטים של הדיסק) 6) השיר בדיוק בגודל הרצוי 7) השיר הזה גורם לי לחשוב על הטיול לדרא"מ שיבוא עלינו לטובה עוד מעט 8) הייתי מצלם את הקליפ בים ("לעולם תמשיך באותה הדרך....")

איזה שיר מ-ד-ה-י-ם

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
גבוה.. גבוה מאוד אפילו... זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן
כל דבר שקשור לזמרי דיכאון.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר
גלעד שגב, עברי לידר (אבל רק על פסנתר).. בעיקורן הם אבל אף אחד לא יכול לעשות את השיר טוב כמו בית הבובות.. שם השיר מתאים לתוכן שלו
לא ממש.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם
זה יפה ככה.. אבל אם היה קוראים לשיר "בשבילך" או משו כזה,זה היה ממש יפה.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק
כן.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים
בדיוק באורך המתאים.. האם יש קטעים מיותרים בשיר
לא.. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש
צמרמורת מטורפת שאי אפשר לתאר בכלל.. כמה יש לאמיר קול מדהים, כמה שהשיר הזה הוא פשוט גאונות.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר
אין לו.. במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים
הייתי מצלמת מישו שאין לו כלום בחיים.. שלא יודעת, כאילו אמיר או איתי יהיו מין אנשים שהולכים איתו כל הזמן, אבל הוא לא רואה אותם.. הם בלתי נראים בשבילו אבל מלוים אותו בכל דבר שהוא עושה ואז כשיש את הקטע שנתן מדבר אז הם כזה נגלים אליו ומכוונים אותו.. וכל הקליפ חשוך, ומשם הכל נהיה מואר וצבעוני..

dani3p

New member
ממש יכולתי לדמיין את הקליפ שתיארת..

מדהים! רק מצידי הייתי משנה את הסוף לא הייתי עושה אתזה צבעוני כי זה לא מתאים למוזיקה של השיר אוליי בסוף הקליפ הדמות הולכת עם הגב למצלמה לכיוון אור לבן וחזק.. אבל לא צבעוני (עוד כמה חודשים תפתחי 24 תראי את הקליפ שלך שם
) לילה דוב. שנת לימודים מוצלחת אנשים יפים!

אני ../images/Emo12.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): גבוה מאוד.
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! משינה?
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: השמחות
מישהו זוכר אותם בכלל?
יציאת חרום יכול להיות נחמד. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא לא לא טוב לו ככה
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? כמו שצריך. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא לא לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? "אחח אני אוהב ת'שיר הזה :)" במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין לו קליפ
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? בהופעה חיה, אורות מעומעמים והקהל שר.
אני אוהב את השיר הזה

גונצ

New member
הופלה יופלה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוהההההההההההה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד!!!!איכככ זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: היהודים כמובן שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא ממש... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השיר הזה הוא בשבילך האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כןןןן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? בדיוק באורך המתאיםם האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? חבר הכי טוב שלי.. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? הא? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? הא?

למעלה