- ניתוח שירים -

שטיצה

New member
../images/Emo41.gif - ניתוח שירים - ../images/Emo41.gif

והפעם בפינה - 'פרח נתתי לנורית.'
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

Hezi The One

New member
:O

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-די נמוך... המשפט המועדף בשיר:"הלכה הזדיינה ם ילד עם ילד אחר" XDDD מה יובל עושה משיר ילדים תמים? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-רוני...אני כבר שומע אותה אומרת את המשפט שכתבתי למעלהXDDDD זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אביב גפן:O שם השיר מתאים לתוכן שלו?XDDDD לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?"שיר ילדים תמים שהפך לזבל" האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בהחלט האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? קצת ארוך מדי...עם כל הקולות שיובל עושה בסוף האם יש קטעים מיותרים בשיר?-לא ממש כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? יויבל איש אכזרי!

:)

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני המשפט המועדף בשיר:"אז למה זה אמא למה זולגות הדמעות מעצמן" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! רוני סופרסטאר
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:שחר
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כה בערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?יאפ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?קצר האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?מעניין אותי מה יובל חשב כשהוא כתב את השיר...

../images/Emo103.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)בינוני המשפט המועדף בשיר: הלכה נהנהנהנה עם ילד אחר... זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמפ..שרה'לה שרון [?] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:שחר שם השיר מתאים לתוכן שלו? בערך.. לא כ"כ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא זה טוב האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? הסוף.. קצת מיותר האם יש קטעים מיותרים בשיר? הסוף כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? XDD

No¥a

New member
../images/Emo39.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה D: המשפט המועדף בשיר: "עשב עשתי עם נורית עשב ירוק מגולגל" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! נממ.. לא יודעת.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: המבצעת המקורית
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? NOP האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כע, האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? את יובל ונורית מעשנים ג'וינט P:

../images/Emo142.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? נמוך. המשפט המועדף בשיר: "הלכה הזדיינה עם ילד, עם ילד אחר" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! סאבלימינל?>< זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? ממש לא. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? "רר!"

למעלה