- ניתוח שירים -

שטיצה

New member
../images/Emo41.gif - ניתוח שירים - ../images/Emo41.gif

והפעם- דיילת באל על
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

Hezi The One

New member
או יה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)-די גבוה המשפט המועדף בשיר:איך תמיד רצית להיות מלכה, איך נשארת ליצן חצר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!-הראל סקעת XD זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: האמת...שלא חו שב על אפחד מתאים שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא:O היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא עולים לי רעיונות האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן בערך האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שסוף סוף אני מבין איפה הטייסים תוקעים תאגודל שלהם:O

.

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)גבוה המשפט המועדף בשיר:איך תמיד רצית להיות מלכה ואיך נשארת ליצן חצר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שוב...מעיה בוסקילע זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:האמ לא ולה לי בראש משהו שם השיר מתאים לתוכן שלו?בערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?יאפ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?קצר:-\ האם יש קטעים מיותרים בשיר?לאלאלאלאלא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?אחד השירים האהובים עללי

No¥a

New member
../images/Emo160.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: "אני ארכב על אופניים עד יומי האחרון ואם זה לא נראה לך עלי על אווירון" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אמ.. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן.. נראה לי.. >< האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא חושבת.. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? דיילת באל על

ספוקיש

New member
מישהו רוצה אגודל?../images/Emo45.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) = גבוה ! המשפט המועדף בשיר:= רוצה לסוע לחו"ל ?? אז תשלחי לי גלויה !!! ובול בול בול בול !!! זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! = מאיה בוסקילה !!! איייייייייייכס זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: =... אממ אין מישהו יותר מתאים משייגעצ ! שם השיר מתאים לתוכן שלו? ברור שלא .... חח ממתי זה מתאים ? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא יודעת... האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ כן נראה לי שכן.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?הוא באורך סבבה האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? העובדה שאףףףף פעם לא טסתי !!!! :( אני גם רוצה להיות דילת באל אל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סקוויד

New member
../images/Emo160.gif דיילת באל-על ../images/Emo160.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
גבוה! המשפט המועדף בשיר:
כולם לקחו לי את המשפטים הכי אהובים "שלחי לי גלויה ובול בול בול בול" "אני מזמן לא אלביס פרסלי וגם את מזמן לא את" "מי אמר למי בדיוק מתי ולמה" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
יהודית רביץ [?] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
קורט קוביין.. חח שם השיר מתאים לתוכן שלו?
כן, בערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
לאדעת האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
כןן מאוד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
אורך מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?
לא.... כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
טייס שמן

שטיצה

New member
../images/Emo27.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? נמוך. המשפט המועדף בשיר: 'חיוכים בבוקר ודמעות בלילה.' זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! נינט? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אמ. לא יודעת. שם השיר מתאים לתוכן שלו?
. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בערך. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא יכולה לחשוב על משהו מסויים. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מטוסים?

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: כמעט הכל זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: מאיה בומבילה!!! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אביב גפן שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, השם מתאים האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? הארוך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא, זה שיר הזוי חמוד כזה כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? עולה ליהשם של הידיד הכי טוב כי זה השיר שלנו=)

../images/Emo71.gif-ניתוח שירים- [-_-]

והפעם- דיילת באל על מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
גבוה! המשפט המועדף בשיר:
"אני ארכב על אופניים עד יומי האחרון, ואם זה לא נראה לך עלי על אווירון" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
אני לא אוהב ת'שאלה הזאת כי אין מישו ספציפי... אבל אף אחד, כל שיר לא משנה איזה תמיד הכי טוב בביצוע המקורי
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
לא'דע שם השיר מתאים לתוכן שלו?
כן... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
דיילת בישראייר, למה רק אל על?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
אממ כל השירים של שייגעצ קופצניים וקלילים אז כן
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
באורך המתאים... האם יש קטעים מיותרים בשיר?
לא נראה לי כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
השורה הבאה בשיר-כמו בקריוקיD:

למעלה