../images/Emo41.gifניתוח שיר../images/Emo41.gif
טוב, שכחתי קצת לפתוח את הפינה בחודש האחרון אבל עכשיו אפתח כל יום רביעי, אפילו יש לי תזכורת לפלאפון! בקיצור, כל שבוע אני שמה פה שיר, מתרגמת אותו עם קישור למילים באנגילת ואתם מעלים את הניתוח שלכם לשיר, די פשוט, לא?D: אז השיר השבוע הוא כמובן Buried Myself Alive
!!!
קישור למילים: http://www.lyricsondemand.com/u/theusedlyrics/buriedmyselfalivelyrics.html
תרגום: אתה כמעט תמיד בוחר את הרגעים הכי טובים כדי להפיל את השורו הכי נוראיות כמעט גרמת לי לבכות שוב הפעם עוד אזעקת שווא, אורות אדומים מהבהרים טוב, הפעם אני לא הולך להסתכל על עצמי מת אני חושב שיצרתי משחק מלשחק את המשחק שלך[תרגום נורמלי, מישהו?XD] ונתתי לעצמי לבכות קברתי את עצמי בחיים, מבפנים כדי שאוכל לנעול אותך בחוץ ולתת לך ללכת להרבה זמן אני מניח שזה בסדר שהקאתי את היום החוצה אני מניח שזה עדיף שתלכוד את עצמך בדרך שלך ואם אתה רוצה שאחזור תצטרך לבקש אני חושב שהשרשרת נשברה והרגשתי את זה ביום שהיה לי זמן משל עצמי ניצלתי את עצמי והרגשתי בסדר אבל זה היה שווה את הלילה לקחתי טיסה מוקדמת וחזרתי הביתה אני מניח שזה בסדר שהקאתי את היום החוצה אני מניח שזה עדיף שתלכוד את עצמך בדרך שלך ואם אתה רוצה שאחזור תצטרך לבקש יותר יפה מזה יותר יפה מזה עם הרגל שלי על הצוואר שלך סוף סוף יש לי אותך בדיוק איפה שאני רוצה אותך
אם יש, וסביר להניח שיש, טעויות בתרגום- שרשרו לפה ביחד עם הניתוח
טוב, שכחתי קצת לפתוח את הפינה בחודש האחרון אבל עכשיו אפתח כל יום רביעי, אפילו יש לי תזכורת לפלאפון! בקיצור, כל שבוע אני שמה פה שיר, מתרגמת אותו עם קישור למילים באנגילת ואתם מעלים את הניתוח שלכם לשיר, די פשוט, לא?D: אז השיר השבוע הוא כמובן Buried Myself Alive