נסטיה ליוקין היא האלופה האולימפית

../images/Emo41.gifנסטיה ליוקין היא האלופה האולימפית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נסטיה ליוקין היא האלופה האולימפית בקרב-רב בהתעמלות נשים!! איזה יופי של תחרות, זולגות לי דמעות מהעיניים... אמשיך בקרוב...

MayTheBee

New member
אהההההההההההההההההההההההה

אין לי מילים.... היה שווה לחכות 4 שנים אחרי קרלי, ידעתי במי להתמקד מההתחלה! מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ככה כייף לקום בשש בבוקר! ע נ ק י ת ! ! !

אמא לה3

New member
לעזאזל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

קמתי בארבע וחצי בבוקר איפה איפה איפה שודרה התחרות הארורה, לא בערוץ 11 וכל פעם שהעברתי ליורוספורט זה לא היה - רק השחייה והאתלטיקה (הלוואי שירוצו הרבה ויטבעו בבריכה כל הזכיינים הארורים........................................................

אמא לה3

New member
אין ברירה

מתי השידורים החוזרים???????????? נועה בבקשה תני צלצול (אם זה לא בשבת)

I Angel

New member
הייתה תחרות כ"כ יפה

התחרות הייתה כ"כ יפה וצמודה, כ"כ התרגשתי לראות את החיוך על הפנים של שון ונסטיה אחרי כל תרגיל זה היה נהדר, תחרות על רמה מותחת בצורה לא רגילה, לאחר תרגיל הקרקע של שון חשבתי שהיא הולכת לקחת את הזהב, הוא כ"כ מושלם, ואז ראיתי שהן קיבלו אותו ציון ונסטיה לקחה כי היה לה ציון גבוה במקבילים, אני כ"כ שמחה בשבילה היא כ"כ התרגשה זה היה מדהים, ועוד יותר מדהים ששון לקחה כסף הילדה הקטנה הזאת.!!!! כ"כ מוכשרות.

PRIHADAR

New member
אין דבר יפה מלהיות

אלוף אולימפי, ו"להוריש" את זה לבתך כעבור 20 שנה. כמה נחת וודאי רווה האב

daksha2

New member
תגידו, רק אני שמתי לב?

רק אני שמתי לב שהשדרנים של ערוץ 1 כל הזמן קוראים לנסטיה אנסטסיה?....

PRIHADAR

New member
השדרנים

של ערוץ 1 לפעמים באים בכאלה יציאות, שפשוט כבר לא שמים לב, זה עובר ליד האזניים... היו כמה יציאות שלהם שממש צחקתי

daksha2

New member
אז איך זה ש...

אז איך זה שתמיד רושמים נסטיה? כאילו - nastia..? בטבלאות ציונים וכל זה, למה הם לא רושמים את השם המלא?

N B I

New member
נסטיה זה שם רוסי

והרבה מאוד אנשים ממוצא רוסי משנים את השם שלהם כאשר הם מגיעים למדינה אחרת כדי שיותר "יתאים". זה כמו ש"לובה" זה בעצם "לובוב". אם ככה היא מציגה את עצמה בכל המסמכים אין שום סיבה שיקראו לה אנסטסיה.

למעלה