נסכם עוד שבועעעעע!!

../images/Emo41.gifנסכם עוד שבועעעעע!!../images/Emo41.gif

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
שאלת בונוס-תגידו, זאת רק אני שחושבת שהעולם משתנה בשניה לפעמים?

panci thet i

New member
עונה!!! ראשונה

שיר השבוע- לא זוכרת ששמעתי... המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פיצה (עכשיו ממש כשאני רושמת) בילוי השבוע שלי-אין...... תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- השמיניה...... דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-אין.... באמת.... דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-ש"ב..... תכנונים לשבוע הקרוב-לנסוע לנתניה לבר מצווה של בן דוד שלי שאלת בונוס-תגידו, זאת רק אני שחושבת שהעולם משתנה בשניה לפעמים? לא,זאת רק את פשוט שום דבר לא משתנה כל יום אותו דבר....

a666blove

New member
עונה..........=>

שיר השבוע- אמ... how deep is your love שיר ישן רצח.. אבל עדיין כיף לישמוע אותו עם האדם שאוהבים=) המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-השוקולדים שחבר שלי הביא לי לחודשיים שלנו=) בילוי השבוע שלי- אמ.. שאני וחבר שלי ראינו סרט אימה, אבל נירדמתי באמצע.. (מה שכן... שהשינה לידו הייתה מזה נוחה, הוא היה כ"כ חמים ורך שישר נירדמתי חחח) תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-לצערי... לא ריתי קטי כל השבוע =(( ואתמול תיכננתי ליראות אבל פיספסתי שוב.. אוףףף=(( דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- אמ.. שחבר שלי היום בן 17... ושאני וחבר שלי חגגנו חודשיים יאי דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מנמנ.. שחבל שלא ראיתי קטי...=\ תכנונים לשבוע הקרוב- לחרוש למיבחן בתיקשרות וחברה.... "יאי"....-.- שאלת בונוס-תגידו, זאת רק אני שחושבת שהעולם משתנה בשניה לפעמים? העולם באמת מישתנה...

עונה עונה עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע- goodbye my lover-james blunt אחד השירים נשבעעתת.. המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-בורקס פיצה חיחי בילוי השבוע שלי-בבלפור עם חברות חחעע היה קורע
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-כלוום\= דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-מממממ שאני פגשתי תבנאדם הכי חמוד בעווולםם
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-כלווםם..עשיתי הרבה דברים מאוד חשובים השבוע וטוב שכך
תכנונים לשבוע הקרוב-טיולל שנתיי
ואז יום רבייע חוזרים לבצפרר..חחעחע אני מחכה ליום רביעי
שאלת בונוס-תגידו, זאת רק אני שחושבת שהעולם משתנה בשניה לפעמים?כןן ממש משתנה..

../images/Emo214.gifאתן מצחיקות אותי חחחחחח../images/Emo6.gif

הוספתן את הסמיילים
רק שכל אחת באופן שונה [שמאל ימין, ימין שמאל..חחחחחחחחחחחחחחחחחח] והלו, לא לדבר על חתונה!שלא יהיה מזל רע
יש זמן עד אז ..

white angels

New member
נו לזה התכוונתי ../images/Emo6.gif

אהמ,סיימתי לשון מלפני שנתיים מאיפה לי לזכור

white angels

New member
חחחחחחחחח בר מצווה../images/Emo6.gif

טוב שלא נסחפת
תכף נגיע לנכדים..

white angels

New member
גמאני עונה :]

שיר השבוע- אוי היו הרבה! אבל הכי הכי david bisbal-esta ausencia
לרומנטיקנים שבינינו
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-ג'חנון בילוי השבוע שלי-עם המחברות והספרים
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי,אלבורדה,להתאהב מחדש דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-זהו שאני לא זוכרת..הכל היה כרגיל כזה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- אי הבנה שהייתה לי עם ידידה שלי..
וגם ההברזה הכיתתית של אתמול מספרות
..זה היה שטות וכנראה נקבל עונש קולקטיבי
תכנונים לשבוע הקרוב- לצאת קצת,לראות עולם
שאלת בונוס-תגידו, זאת רק אני שחושבת שהעולם משתנה בשניה לפעמים? זו לא רק את
גם לי לפעמים נראה שהעולם עושה סיבוב של 180 מעלות..

../images/Emo214.gifג'חנון../images/Emo99.gif

את אומרת שיש סיכוי שאני אוכל בסופ"ש הזה?

למעלה