נפתחה קומונה חדשה ל- Sonic Syndicate!

Amir Noy

New member
../images/Emo41.gifנפתחה קומונה חדשה ל- Sonic Syndicate!../images/Emo41.gif

נפתחה קומונה חדשה ללהקת הדת' מטאל מלודי - סוניק סינדיקאט!! לאחר הוצאת האלבומה השני והחדש Only Inhuman נפתחה לה קומונה חדשה בתפוז!
כולכם מוזמנים לבוא,לבקר ולהגיב ולדבר על הלהקה ועל שיריה!!
כתובת מקוצרת
http://communa.tapuz.co.il/SonicSyndicate לינק
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=SonicSyndicate כולם מוזמנים!
תודה על שיתוף הפעולה.

Shot To Pieces

New member
../images/Emo41.gifנפתחה קומונה חדשה ללהקה Escape the Fate../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים להצטרף לקומונה שנפתחה ללהקה- Escape the Fate. הלהקה הוציאה אלבום אחד, והיא כרגע בסיבוב ההופעות "Warped tour". אם אתם לא מכירים אותם אתם יכולים לשמוע את שאר השירים שלהם במייספיס - או פשוט לראות כאן את הקליפ האחרון שיצא להם. אז אם אתם חושבים שאתם אוהבים אותם או כבר אוהבים אותם, אתם בהחלט מוזמנים להצטרף .

איך עבר השבוע????

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: סופשבוע רגועD:

Let it Bleed

New member
שלי../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: סיי דייז אגו אבל בלייב
שיר השבוע לא של דה יוזד: נמנמנמ לאדעת.. משהו של DDG כי חרשתי עליהם תחת להקת / אלבום השבוע: דרופ דד גורג'ס קליפ השבוע: וואן לוב של איידן... ג'פרי סטאר |ריר| ועוד איזה משהו על בוב מMCR
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: על טבעי!@#$%^&*)(*&$ משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:מפגש קאצ'ור-לונהפארק וכאלה... ציטוט השבוע: "קלי!@# קלי!@$% אנחנו לא מוצאות את המפתחות של הצוללת הצהובה!!1 צוללת צהובה!!11" המ. אני ומיטל מנסות לעצבן את קלי מתוך שינה וכאלה... מתנגן בראש / פלייליסט:חח עכשיו וואן לוב של איידן תמונת השבוע: *תמונה אקראית* סופשבוע רגועD:

מזה הסרט הזה?

גם בגלל ג'וני
וגם בגלל איך שהצילום נראה זה נראה כמו סרט של טים ברטון...(אני מרגישה כמו חוקר של המשטרה)

תודה ../images/Emo140.gif

אם אני אראה אותו אני יכולה לומר בלב שקט שראיתי את כל הסרטים של ג'וני דפ!!

Let it Bleed

New member
מה.. אבל ../images/Emo12.gif../images/Emo217.gif

כ-ל הסרטים של ג'וני?? אולי התכוונת של ג'וני דפ וטים ברטון, ככה זה יהיה הגיוני.

אה הא התכוונתי לאלה עם טים ברטון.../images/Emo8.gif

חח אני לא מסבירה את עצמי כמו שצריך..
הלוואי הייתי רואה את כל הסרטים שלו!!!

Let it Bleed

New member
חחח כנ"ל../images/Emo217.gif

כבר ראיתי את כל הסרטים שלו עם טים שיצאו עד היום.

שבוע די איטי!!../images/Emo122.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שמעתי המון!!! A Box Full of Sharp Objects Maybe Memories Greener With The Scenery Lunacy Fringe ועוד הרבה אבל אין לי כוח.... שיר השבוע לא של דה יוזד: HELLOGOODBYE-Bonnie Taylor Shakedown והרבבבההה Dashboard Confessional ,Yellowcard,Snow Patrol בעיקר את השירים: DASHBOARD CONFESSIONAL - AS LOVERS GO Yellowcard - Only One YELLOWCARD-Everywhere Snow Patrol: You're All I Have Snow Patrol - Chasing Cars Snow Patrol - Signal Fire להקת / אלבום השבוע: Dashboard Confessional,Yellowcard,Snow Patrol.שלושתן -חרשתי על השירים של שלושתן כל השבוע כמעט בלי הפסקה!!! אני אוהבת את הלהקות האלו כל כך!!! קליפ השבוע: Dashboard Confessional - Screaming Infidelities Dashboard Confessional-Vindicated Snow Patrol - Signal Fire תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "לילה מטורף במוזאון" ,וכרגיל סימפסון ראשון עד חמישי בערוץ 1 בשעה 12 בלילה משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:גיליתי שחברה טובה שלי נרשמה איתי לפסיכומטרי ונהיה ביחד...(עכשיו זה קצת פחות מדכא) הלכתי לסרט -הוא היה גרוע אבל היה כיף-המון צחוקים!! ציטוט השבוע:If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world? מתנגן בראש / פלייליסט:Snow Patrol: You're All I Have תמונת השבוע: סופשבוע רגועD:

furfur23

New member
../images/Emo108.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דה יוזד: מממ..the bird and the worm נראהלי שיר השבוע לא של דה יוזד: ווט האב איי דאן-ווית'ין טמפטיישן להקת / אלבום השבוע: דה יוזד.חרשתי על השירים שלהם השבוע>< קליפ השבוע: ממ..לא יודעת תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:לא יודעת>< משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:לא זוכרת ציטוט השבוע:1)-"בואי ניסע לאילת,נלך למצפה התת ימי, ונחזור". 2)-אני:"איפה אנחנו?!בגן עדן?!" חן:"לא,אנחנו בחללית של קרלו". מתנגן בראש / פלייליסט:לונלי דאיי-סיסטם אוף אה דאון תמונת השבוע:אני לא בבית עכשיו אז אין לי תמונות><

DesertSky

New member
עונה..

שיר השבוע של דה יוזד: I'm A Fake! שיר השבוע לא של דה יוזד: from first to last- the levy The academy is...-Everything We Had 30 Seconds To Mars - Edge of the Earth brighten-we chose the king my chemical romance-headfirst for halos underoath-your ever so inviting להקת / אלבום השבוע: my chemical romance fftl קליפ השבוע: החדש של TAI
http://www.youtube.com/watch?v=cmwYx_bX_y0 תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: על טבעי משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:- ציטוט השבוע: "MATT BAD el oh el" מתנגן בראש / פלייליסט: From First To Last - When Flying Feels Like Falling תמונת השבוע:

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif

שיר השבוע של דה יוזד: im a fake שיר השבוע לא של דה יוזד: MAMA-MCR להקת / אלבום השבוע: MCR קליפ השבוע: take it away תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: החיים הפשוטים משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ת"א
ציטוט השבוע: "ג'רארד ולין-זי זה ג'רזי!!!!!" [נועה] מתנגן בראש / פלייליסט: wake the dead תמונת השבוע:

למעלה