נפתחו הגלריות תהנו, וכמובן שאם יש לכם תמונות של של הלהקה אתם מוזמנים להעלות אותם
U unagy New member 2/11/03 #1 ../images/Emo41.gifנפתחו הגלריות ../images/Emo41.gif תהנו, וכמובן שאם יש לכם תמונות של של הלהקה אתם מוזמנים להעלות אותם
../images/Emo41.gifנפתחו הגלריות ../images/Emo41.gif תהנו, וכמובן שאם יש לכם תמונות של של הלהקה אתם מוזמנים להעלות אותם
צ צ א ל ה New member 2/11/03 #2 אחלה גלריה.... אני הוספתי 10 תמונות מההופעה שלהם בעיר הבירה שמישהו צילם (אני אישית לא הייתי שם בכלל)
צ צ א ל ה New member 2/11/03 #4 מהההההההה? אני סגורה על זה ששמתי את התמונות בקטגוריה של תמונות מהופעות ולא תמונות הלהקה.. איך זה קרה??. אתה יכול להעביר את זה למקום הנכון בבקשה? מיסטר מנהל? (שחכתי את שמך.. סליחה)
מהההההההה? אני סגורה על זה ששמתי את התמונות בקטגוריה של תמונות מהופעות ולא תמונות הלהקה.. איך זה קרה??. אתה יכול להעביר את זה למקום הנכון בבקשה? מיסטר מנהל? (שחכתי את שמך.. סליחה)
U unagy New member 2/11/03 #5 קוראים ל יואב כרגע לא נראה לי שאני יכול, אפשר למחוק אותך ואח"כ להעלות שוב, צרי איתי קשר באיי סי קיו או משהו.. 97678804 יואב.
קוראים ל יואב כרגע לא נראה לי שאני יכול, אפשר למחוק אותך ואח"כ להעלות שוב, צרי איתי קשר באיי סי קיו או משהו.. 97678804 יואב.