נקודות אור+הודעות לסוף שבוע

hillator

New member
../images/Emo41.gifנקודות אור+הודעות לסוף שבוע../images/Emo41.gif

נוספה קטגוריה חדשה של קישורים בפורום ובמה מפורסמות הודעות שהוצאו כאן לתפקידי מתנדבים, על מנת שהמידע יהיה רלוונטי תמיד אז: 1. זמן ההודעה מפרסומה בקטגוריה יעמוד על חודשים, שלא פתאום עוד חצי שנה יפנו ליחידה ויסתבר שהמידע שמפורסם כאן אינו רלוונטי. 2. כל מי שמפרסם הודעה מוזמן לעביר לי בנפרד פירוט על היחידה התפקיד ומה שהוא יכול לספר למייל או להודעות כאן ואני יוסיף את זה בקטגוריה קבועה במאמרים , הורדה משם תעשה לאחר בקשה.
כל מי שפנה עלי השבוע במסגרת מייל צבאי ולא קיבל תשובה (אני לא יודעת עם המענה האוטומטי שהשארתי עבד) ההייתי בקורס תכנות מתקדם אי שם בג'ון ברייס
אז לא הייתה לי גישה למייל צבאי ביום א כל התשובות יענו (גם שלכם וגם של כל העולם ואישתו
)
קצינת תא מתנדבים , נעמה, מאוד שמחה להשתתף פה ולשמוע ממכם השבוע אנחנו נרצה לתאם מועד נוסף כנראה לקראת סוף החודש, התאריכים שאני כרגע יכולה ואני הולכת להציע לה הינם: 24.8 או 28.8 נקווה שנצליח להתגמש על התאריכים האלו.
נושא התכניתנים השחורים נמצא בבדיקה מול גורמים רלוונטים מבחינת דרישות ואיך מגיעים וכ'ו. הגורמים שדיברתי איתם עד עכשיו לצערי הגיעו מפרוטקציות(כלומר אבא מכיר את מפקד יחידה זו או אחרת).
על מנת ליעל את הפורום ואת כל נושא ההתנדבות פרט למה שאנחנו פותחים מול תא מתנדבים אנחנו מנסים ליעל את הדברים כאן, בין השאר אני מזמינה את כל מי שרוצה לתרום מידע כלשהו למאמרים בין זה עם זה על הטירונות, על הליך ההתנדבות על תפקידים על דברים שסיעו לו לבוא ולתת , זה תמיד יעזור. כמו כן אני משתלדת לענות לתשובות כאן מהר ככל האפשר(חשבון האיפון שלי מעיד על כך)
מפורסמות נקודות אור שקרו לכם השבוע אז יאללה לשתף סטף שבוע מהנה ושקט הילה

hillator

New member
נקודות האור שלי

קורס סי ++ למתקדמים היה ממש מעניין, למדתי המון, התנאים סוף הדרך ג'ון ברייס ליגה.. (מי שתהה איך ההיתי פה יותר במהלך היום היה אינטרנט חופשי שם
) ונקודה מצחיקה הצווי סיפוח שלנו חזרה ליחידה בסוף הקורס נאבדו אז כרגע אני מסופחת לבית שלי :)
הפורום הפתוח עם תא מתנדבים הלך טוב ונראה שתרם.
התקדמות בתזה ויצא לי לקרוא הרבה אנגלית לקראת המבחן בספטמבר
סוסים
עוד חצי שעה שיעור מספר 2
התעמלות כל יום
מישהו מהגף שלי לא עלינו חטף דלקת ריאות חמורה בגלל ה-
בבסיס, ואושפז בטיפול נמרץ אבל תודה לאל הוא כבר עבר למחלקה רגילה
זהו להשבוע אשמח לשמוע את שלכם ושבת שלום..

noboya

New member
נק'

*ראיון מוצלח והבטחה להמשך תהליך מהיר ויעיל *אחרי צום קשה, כל מערכת העיכול השתחררה ומתפעלת טוב מתמיד! *האורטודנט אמר לי שאני בסדר ולא צריך טיפול!! (השיננית חולקת) *קניתי קוטל יתושים, אחחח שינה שינה.. *חזרתי לעבוד בחמש (כן כן עירוניסתים, בבוקר) במקום שבע *קניתי חבילה של ענבים מעולים וגדולים *חזרנו לאכול בשר!!!!! את השורה הבאה רצוי לקרוא כשמשגיחים עליכם *ניצחתי בויכוח עם רומנייה, הסכמנו שאין צורך בעולם לבושם. במיוחד לגברים. טוב זה מה שיש לי כרגע...שבת שלום!

למעלה