נקודות ה-
של השבוע

../images/Emo41.gif נקודות ה- ../images/Emo62.gif של השבוע ../images/Emo41.gif

זהו המקום הנכון לשתף ולספר על חוויות שעברתם השבוע, על נקודות אור
מיוחדות שעשו לכם את השבוע, על דברים חיובייים ועל תוכניות לסופשבוע שהן למען עצמכם... וכדי לשמש דוגמא, אני אתחיל
:
לימודים
- בקרוב מתחילים לי המבחנים, ואני מרגישה שדי שולטת על מרבית החומר וכל השאר זה פשוט עניין של תרגול, ובחופשת סמסטר יהיה לי מספיק זמן לזה. קניתי תיקייה מיוחדת לכל הסיכומים שלי, כי הכל אצלי מודפס בלימודים וזה נהדר, זה ממש עוזר לי
. היה לי קצת דאון בשבוע האחרון, קרה משהו עם הכיתה שלי שהאמת הותיר לי טעם רע, אבל החלטתי להבליג פשוט ולא להיות כל כך נחמדה וטובה לכיתה ולשלוח סיכומים לכולם ולעזור לכל העולם...
אהבה
- מחר יש לי דייט
, עם בחור שנשמע ממש מתוק, ממש מקווה שיילך לנו, זה בליינדייט ולכן זה יותר מפחיד כזה ויותר מלחיץ. יש ביננו כימיה ממש מופלאה ויש לי פרפרים בבטן. תחזיקו לי אצבעות מחר לקראת הדייט
ובכלל... מרגישה טוב במקום שנמצאת בו סה"כ, למרות שהיו קצת ups & downs לאחרונה אבל זה טבעי ומסתבר שאני לא היחידה מבחינת הלימודים בקטע הזה
- צרת רבים חצי נחמה לא

תודה מותק ../images/Emo9.gif

בדיוק דיברנו בטלפון, והוא פשוט מותק של בנאדם
מקווה שיילך היום בערב- יש לי פרפרים בבטן

פילפולה

New member
בהצלחה!

טיפים [למקרה שתהיי לחוצה ותשכחי את הטיפים הבסיסיים]: תחשבי על כל מיני נושאים שאתם יכולים לדבר עליהם, תשדלי להיות את וגם אם אין קליק תנסי להעביר את הערב בכיף. תהני

חחח חמוד ../images/Emo6.gif

היה פשוט נפלא, הייתה ביננו כימיה גם בפגישה עצמה וממש נהנינו וזה היה הדדי, כך שמקווה שזה בהחלט יילך לנו... זה מרגש ויש לי פרפרים כאלה בבטן, מתה כבר שניפגש שוב- כנראה היום
היה לנו קשה להתנתק אחד מהחיבוק של השני, אנחנו ממש קופי מתאימים אחד לשני
תחזיקו לי אצבעות שזה יצליח ביננו

blck angel1

New member
*מחזיקה אצבעות*

רגע לא צריך! את מושלמת! לא צריך שום החזקת אצבעות!

p_nurit

New member
נקודות האור אצלי

* משפחה - אני מבלה איתם וממש טוב לי. בעיקר כשאחותי באה עם האחיינית המקסימה שלי *חברה - נפגשתי עם חברה טובה לארוחת צהריים והיה אחלה *כתיבה - ממשיכה לקדם את הספר שלי ולכתוב כתבות. הדבר הכי חשוב לי זהו בעצם הלוואי וגם יהיו תוצאות רומנטיות, אך בינתיים כלום

Xsposed

New member
נקודתהראוש שלי היא שאח שלי חזר

מחו"ל , הוא היה שבועיים וממש התגעגעתי אליו . הוא קנה לי דברים חמודים ובגדים [2חולצות] וזהו בערך...=]

נקודת אור יחידה וטעימה ../images/Emo3.gif

טחנתי עכשיו 4 פריקסה שלמים
יאם יאם ... לחברה יש יומולדת , היא טוניסאית , אמא שלה הכינה המוווון פריקסה , אז טחנתי המוווווווון . יאם יאם
אני מפחד לעלות על המשקל

blue skies

New member
אמממ....

* אכלתי סופגניה עם ריבת חלב * חמישי אולי אניאהיה בחופש * אני מתחילה לאט לאט לבנות תוכניות לעתיד שבתקווה יתרחשו אוטוטו בחודשיים הקרובים והכי הכי הכי חשוב!!! אני מרואיינת השבוע

Bassיסט

New member
מתוקונת שיהיה ממש בהצלחה!!!

אני לא יודע מי הוא... אבל אני יודע מי את ויש לו מזל!!! (השאלה היא אם הוא ידע להעריך את מה שיש לו) שיהיה בהצלחה ממש ושיהיה רק בכיף!!!

למעלה