נקודות ה-
של השבוע

../images/Emo41.gif נקודות ה-../images/Emo62.gif של השבוע ../images/Emo9.gif

מה עשה לכם טוב השבוע
מה גרם לכם לחייך ללא הפסקה ועשה לכם את השבוע
ספרו ושתפו- כדי שנשתתף בשמחתכם

eris1515

New member
../images/Emo13.gif

עשיתי יום כיף עם אמא שלי השבוע-חרשנו ת'חנויות-היה הכי כיף בעולם

../images/Emo13.gif

חזרתי אתמול מסופשבוע של טיול צופים. אכלנו,שיחקנו ועשינו סנפלינג!! אבל הוא היה נמוך-22 מטר, עבר מהר מידי,אבל היה כיף!!

למה../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

את מוזמנת לשתף מה קורה איתך, גם אם לאו דווקא קשור לאחים/ות.

sweet148

New member
אוקיי...

*כואבת לי הרגל כנראה השריר תפוס אבל זה לא בדיוק תפוס אלא שאני דורכת על הרגל או מעמיסה עליה[כמו דריכה במדרגות] אז ממש כואב לי,אז אני משתדלת לא לדרוך עליה חזק כזה.. **מיום רביעי עד אתמול לא הפסקתי להקיא ולא אכלתי ולא שתיתי כמעט כלום...וירדתי במשקל...אבל יש משהו חיובי היום,אכלתי נורמלי היום יחסית אליי-אכלתי פיתה שלמה!![אף פעם אני לא אוכלת פיתה שלמה בבוקר אולי בצוהריים נגיד בפלאפל או שווארמה רק..] ואכלתי גם פרי וגם עוד מעט אני אוכל מעדן ...ואכלתי טוב גם צהריים...[אין לי כל כך מה לאכול כי אני עם בעיה בריאותית אז גם ככה קשה לי לעלות במשקל] ***לפני שבועיים למדתי היה לי מבחן בהיסטוריה ולמדתי אליו ממש טוב!!!!! אבל לא מחלקים לנו מבחנים בחזרה בגלל השביתה של האירגון!!!! ואולי גם לא נקבל תעודות!!! ****הקאסמים בשדרות למרות שאני לא קרובה לשמה אפילו לא מעט וגם אין לי קרובים שמה,אבל זה ממש מפחחיד כי היהה פעם פה במלחמה קאסם אחד ואני הרגשתתי את זה פעם אחד והייתי מזה בלחץ אני בכיתי בפעם אחת ומה הם?? מסכנים=/ *****משעמם לי בבית,אני בבית מיום רביעי כי אני חולה...[ההקאות כתבתי,הכאב ברגל מיום אתמול..] זהו:((

תרגישי טוב, חמודה ../images/Emo101.gif../images/Emo24.gif

ולגבי המבחן- בטוחה שהכל יסתדר תוך כמה ימים, היה יכול להיות גרוע יותר, למשל שיותר מחודש לא תהיי בלימודים בגלל שביתה ויעשו ככל הנראה השלמות בדיוק על הזמן שאת אמורה לעבוד... מה שאני מנסה לומר, זה שאלו דברים שעוברים ויעברו במהרה ויהיה בסדר, אז תתעודדי.

sweet148

New member
תודה!../images/Emo24.gif

ובגלל שהייתי חולה לא כתבתי פה וגם בגלל שתפוז אתמול לא כתב לי הודעות-כתב לי הודעת שגיאה וכאלה.. ואני לא עובדתP: למרות שאני כבר יכולה מבחינת הגיל אבל לא נראה לי שיש לי זמן וגם מבחינה בריאותית גם לא...

קוקה7

New member
נקודות האור שלי.....

השנה האחרונה הייתה לי מאוד רעה עם כל הבלאגן שאחי הכניס אותי אליו הסתבכות עם הבנקים וכל זה, למרות הכל אני בהחלט רואה כל יום את החיוך של בנותי שלא שוכחות להזכיר לי כמה הן אוהבות אותי, בעלי שתמיד ובכל מצב מחייך אלי בעיניים מעריצות... הכלבים המתוקים שלי שנותנים אהבה אין סופית ללא תנאים וכמובן הסירטונים שאני רואה באינטרנט על אופנועים כבדים שזה מה שמחזיק אותי קרוב לחלום שיהיה לי מתישהו אופנוע כבד.....

למעלה