נשבר לי הזין!!!

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifנשבר לי הזין!!!../images/Emo41.gif

לירן, בדיחה אחת על זה ואני מפוצצת אותך, יא פאתט. לכל מתבכייני הפסיכומטרי למיניהם: באימאשלי, הייתי מעדיפה לעשות עכשיו 10 פעמים פסיכומטרי רצוף מאשר להמשיך ללמוד על "הצעה וקיבול בדיני החוזים הישראלים". אגב, יש שם פרק מרתתתתתתתתתתתתתק על הצעה וקיבול במשפט העות'מאני. תישרף האקדמיה לאלתר!!!

אזרח111

New member
../images/Emo41.gifנשבר לי הזין../images/Emo41.gif

תמי, בדיחה אחת על זה ואני מפוצץ אותך, יא פאתטית. לכל המתבכיינים למניהם: הייתי מעדיף עכשיו לקרוא 10 פעמים את פורום סדירים ופורום מתגייסים ברצף, מאשר לקרוא עמוד אחד כאן. אגב, יש שם שרשור מרתתתתתתתתתתתתתתתק על הבכיינות של תמי עקב לימודיה יישרף פורום משוחררים לאלתר!!!

Lady McBeth

New member
../images/Emo41.gifלירן לך זדיין../images/Emo41.gif

ולא, לא עם היד שלך, לשם שינוי.

ק ד ו ש

New member
ושאלת היום היא:

מה זה בעצם כשמבקשים ספייס? הספייס היחיד שאני מכיר זה ספייס גירלס, שהבנתי שיש להן הופעת קמבק בקרוב. אני חייב ללכת.

Jan22

New member
תירגעי ,קחי נשימה ארוכה

ולכי תפתחי את הדלת ...הגיע השליח עם הקפה השחור והכוסות... עופי להכין קפה ,זה יסיח את דעתך מהלימודים!

ק ד ו ש

New member
../images/Emo207.gif סקר על הבנות בפורום!!!!!!!!!!!

1. מי הכי מצחיקה מהן, ומי הכי פחות? 2. מי לדעתכם הכי כוסית? (מי שמניאק יכול לרשום גם מי לדעתו הכי מכוערת, זה רק יוסיף) 3. מי הכי מעצבנת? 4. מי הכי מסוממת? האופציות הן: מורן, או מורן. 5. אם הייתם צריכים לעבור לאי בודד, את מי מהבנות הייתם לוקחים אתכם? 6. מה בנות הפורום צריכות לשפר? 7. מה בנות הפורום צריכות לשמר? 8. ולסיום, אם אלוהים היה מעיר אתכם בלילה ואומר לכם שאתם הופכים להיות מישהי מהפורום, מי הייתם רוצים להיות ולמה? אגב, גם בנות יכולות לענות, כמו המשפט אישה לאישה כלבה.

ק ד ו ש

New member
לא לא אין צורך, המטרה הושגה

היה לי ברור שלא תהיה אף תגובה, כי השאלות ישירות מדי. רק רציתי להוכיח לעצמי.

למעלה