נשקים וכימי מבית HosnTRI

../images/Emo41.gif נשקים וכימי מבית HosnTRI ../images/Emo41.gif

שלום לכולם.. חוסנטרי סיימה היום את זה: מטוסי תובלה- רמה 21 מטוסי קרב- רמה 20 (אתמול סיימה רמה 20) כימי- 25 שלבים מזל"טים- רמה 49 (פעם ב אנחנו מעלים תרמה) ספינות- רמה 15 יש לנו כבר מישהו שמייצר ביולוגי... אגב מי שירצה מטוסי תובלה מעל רמה 20 לכוחות החלשים והקצת גבוהים כדי שיצליח בכיבוש שידבר איתי במסן [email protected]

ostk

New member
רמה 21 לא מספיק

נראה לי שצריך 10 רמות מעל. מה שאני יודע זה שרמה 42 זה כן מספיק.

yaronr11

New member
צר לי להגיד לך אבל..

הפיתוחים שלכם לא שווים הרבה, ב-AIS יש לנו 5 מדינות עם כימי, ספינות כבר סיימנו, מזל"טים יש לנו יותר מ-50, מטוסים נראה לי יש לנו 30, ולמה מטוסי תובלה חשובים?

לא צריך..

אבל הוא צודק אני בכלל סיימתי מוגנים ומזלטים .. שניהם 100 טהא בדרך

חח ירון..

חוסנטרי זה כלום לאומת AIS AIS חזקים יותר והמון מדינות והרבה אנשים.. אז מה אתה רוצה.. אגב רמה 25 מספיקה כבר לכיבוש.. מזלטים זה לא בעכיה להשיג רמה גבוה זה כלום.. ספינות זה כבר יותר קשה ומטוסים בדרך.

earanianoob

New member
הכי חשוב לא רשמת

טהא רמה 80 מטוסים רמה 50 ספינות רמה 50 רכבים 100 טנט יש לנו בשפע מסוקים רמה גבוהה (לא יודע בדיוק לי במדינה יש 47 אבל היא מושמדת ברגעים אלו) ולאלעד יש גם רמה גבוהה. מנצים רמה 50 או 40. יש אטום של רובי.

ostk

New member
המטוסי תובלה חשובים לכיבוש מהאוויר

כי הם מביאים את החיילים לקרב. בגלל שהרמה הכי גבוהה שיש היא 7 אז כל פעם טה"א של האוייב מורידים לך אותם ואת החיילים שבתוכם. אחר כך זה יוצא רק כל החיילים ששרדו מול 2,500 חיילים של האוייב - זה מקטין בהרבה את הסיכויים לנצח. אם יש לך רמה גבוהה אז לא מיירטים לך אותם, ואז כל החיילים שלך מגיעים לקרב, וזה סביר שמי שיש לו רמה גבוהה במטוסי תובלה יש לו חיילים ברמה גובהה = בדרך כלל מנצחים.

fabregas0

New member
למה לא

זה לא מה שמרווחים מ50% מהסערות בים? \: פעולת מבצע סערה בים במדינה aslaamabad #46100 הסתיים בהצלחה! לספינות שלך יש את היתרון הטכנולוגי. כל הכבוד ! תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב ספינות קרב שטובעו: Dabur class Patrol boat 0 0 צוללות שהושמדו: 0 0 אדמה שאבדה: 0 52 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 0 0 :p

ostk

New member
בגלל שהמון אנשים לא מתייחסים למתקפה

ולא מתגוננים טוב מפניה. בטח בכוחות חלשים ובינוניים - כשעושים אותה נכון ועם טכנולוגיה מתאימה זה לא נכשל, ואני אישית קיבלתי יותר מ4,500 אדמה רק מזה. סביר להניח שיותר.

HuriCaN

New member
כל הכבוד לכם!!!

בהחלט מכובד לברית כמו Hosntri מי יתן ופיתוחים אלו ישמשו אתכם כמנוף לחיזוק הברית שלכם בעתיד!! אם TUF יכולה לעזור במשהו אנחנו פה

למעלה