סגור

willo1

New member
../images/Emo41.gifסגור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מפגש פורום עידן רייכל ייתקיים בתאריך ה- 20.3 בשעה 18:30 אצלי בבית- קרית אונו, (אני אדאג לשלוח מסרים עם הכתובת כמה ימים לפני, וגם אפרסם אוטובוסים שמגיעים). מה דעתכם על מפגש מקדים שלנו כדי שלא נבוא לפגישה עם רייכל כאנחנו לא מכירים בכלל.. יש חופש בפורים, אפשר לארגן איזה מפגש שלנו באותו זמן. מה דעתכם?

אה זה בקרית אונו?

לא יודעת למה היה לי ת"א כל הזמן בראש.. אין קו של אגד שמגיע לקרית אונו. לדן יש, אבל מאוד הסתבכתי שם עם הטבלאות.. כשזה יהיה יותר קרוב תבדקי באתר של דן איזה קו מגיע מאיפה. בגלל שזה יום שלישי ואני מניחה שכולנו באים מערים אחרות, יכול להיות שהשעות של האוטובוסים יגמרו מוקדם.. מוקדם אני מתכוונת 8 בערב. ומכיוון שזה יום שלישי בטח הוא יתחיל רק בשעה 5 אחה"צ. יש בזה בעייתיות קלה..

willo1

New member
לא לא

את צריכה לראות באילו שעות אני חוזרת הביתה ואני כל הזמן על אוטובוסים. הקווים בתוך קרית אונו פועלים עד 12 בלילה ובת"א כמובן שגם את שעות מאוחרות. בעניין הזה זה ממש לא בעיה, תגידו לחי מאיזה אזור אתם מגיעים ואני אגיד לכם איך להגיע.

glitter8

New member
יהיה מאד מגניב...

נוכל לעשות שירה בציבור.. אגב, במפגש עם דיויד ברוזה הוא סירב להביא את הגיטרה! (פעם ראשונה שראיתי אותו לבד
)

glitter8

New member
לא יודעת...

אני רק משערת שיכולות להיות כמה סיבות- א - המפגש היה על חוף הים- (הלחות מזיקה מאד לעץ של הגיטרה היקרה מפז) ב- הוא כנראה לא רצה שזה יהיה שירה בציבור..או הופעה פרטית ג- אני משערת (ומקווה) שהוא רצה יותר להכיר ולדבר איתנו (למרות שנראה לי שהוא היה נבוך לא פחות מאיתנו) ואכן טעינו בכך שלא הכנו תכנית מראש לערב, אבל איתו זה ממש היה שונה, כי אנחנו מלווים אותו כבר שנים ארוכות בהופעות (אני ראיתי אותו לראשונה במופע לפני 20 שנה!!) ומכירים אותו אישית. והוא , איך שהגיע ישר אמר לשתי אחיות מהפורום- מה, באתן מירושלים? כ"א הוא יודע מאיפה, ואיך וכמה... הכי כיף היה שהוא ישב לידי, היינו 20 חבר'ה והיה ממש ערב בלתי נשכח! הוא אפילו איחר בגללנו להופעה של טניה, רקדנית ממיומנה שפצחה בקריירת סולו שהזמינה אותו ולא התחילה את ההופעה עד שהוא הגיע, אולם שלם ישב וחיכה שאנחנו נשחרר אותו...
ואגב- יש לנו מסורת במפגשי פורום ברוזה לקנות מתנות קטנות ושטותיות לכל חברי הפורום- הפעם קנינו עט ושוקולד טויסט.

willo1

New member
באסה ../images/Emo4.gif

איו לי.. אבל גיטרה מישהו יכול להביא.

סבבה..

תודה:] ו..אפשר לעשות מפגש ,ואם מפגש לא יצא לפועל אפשר שניפגש ב4 בערך או 5 ככה אצלך באותו היום(? זה בגדר שאלה ..חחח) ואז עידן יבוא אחרי שאנחנו נכיר קצת אחד את השני

yacoOl

New member
דנה נגיע ביחד , יש לי קלידים להביא

יש לי קלידים כאלה של קאסיו אוקטבות אפשר עוד להביא אותם הם ממש סבבה... אני רק צריך לארגן קייס כי אין עלי... תעזרו לי בזה אם למישהו יש... :\ וכן מפגש מוקדם מומלץ ... לא נעים ישר להתקע לך בבית

betti10

New member
יש לי אורגן..

לא משכולל כמו של רייכל אבל נראה לי שיעשה עבודתו נאמנה... אם ענבל תסכים לסחוב אותו...

betti10

New member
רק אין לו מעמד...

אין רגליים או תמיכה כלשהי...אלא אם כן יש לך שולחן פנוי...חחח.

אממ דנדשה

הגעתי לברר פרטים על המופע של עידן באור עקיבא.. 8.3 ? ידוע לכם משהו? ותוכלו לבוא לכאן להתארח אם בא לכם

למעלה