סדנאות-אליפות-בטיזדו, אבאדה תל אביב

../images/Emo41.gif סדנאות-אליפות-בטיזדו, אבאדה תל אביב

אימונים: ראשון 20.5 שני 21.5 רביעי 23.5 אליפות: מוקדמות חמישי 24.5 גמר שישי 25.5 בטיזדו וטרוקות: שבת 26.6 שרשרו לכאן חוויות, רשמים, תמונות וכיוצא בזה. הבלאגן הגיע לתל אביב!!

יפה שהבטיזדו חודש אחרי ../images/Emo9.gif

מי אמר "אופס" ולא קיבל. גברת אלפקה פקה, ידוע שמתרגשים מהבטיזדו, אבל כדאי שתגיעי בתאריך הנכון.

אופס אינדיד!

מה לעשות, אחרי שכתבתי 26 היה רחוק לי להרים את האצבע למקש של ה 5.

העיר שתגיעי,

~התרגשות מעכשיו~ טוב שיש סדנא, מהכאב אני לא אשים לב להתרגשות בטיזדו.

Forever NemeSh

New member
../images/Emo124.gif

אני לא עומדת על הרגליים. הוא קרע אותנו. היה אימון כ"כ מעולה!!

וזה היה עוד האימון הראשון ../images/Emo12.gif

הצילו, מעולם לא הזעתי ככה... חזרתי כולי מפורקת הבייתה, לפחות יש לנו כמה "ימי חופש". אבל איזה כיף!!!!
בואנה, הקטע עם ההסטירה זה ענק כל כך!

ToryMaster

New member
ולטובת מי שלא היה

רוצה לספר מה זה הקטע עם ההסטירה, שכולם יוכלו להשתתף בדיון?

קשה להסביר,

אבל ניראה לי שהרסתי למישהו את הרגל. לפחות הכאב שהוא הראה לי הצליח לשכנע אותי.

ailag

New member
../images/Emo4.gif

אתם הופכים את הפורום ליותר מדי אבאדה. אני יודעת שלכם זה נחמד, אבל כשיש דאחקות פרטיות כאלו זה לא נעים לי..

מצטערת,

אבל אני באמת לא יודעת איך להסביר את זה בצורה שגם תביני, בעלי יכולות הביטוי בנושא יוכלו יותר להסביר. ממני רק תצאי מבולבלת יותר.

מחזק... תפרטו קצת שנוכל אולי אפי' ללמוד ממכם.

ולא רק לקרוא סתם ): תציירי לנו את זה ):

ואגב-

אני טיפש מוחלט!! היה לנו בחינות במוצאי שבת (כן גם לחגורה ראשונה) ואני שכחתי ולא הלכתי... עכשיו אני מחפש בניין מספיק גבוה כדי לקפוץ ממנו. הצעות?

surpresa

New member
הצעה ראשונה : גש לעזריאלי (המשך בפנים)

כנס לקניון וקנה לך משהו מתוק לנשנש ... אז? פיספסת את הבחינות ..זאת לא סיבה לחפש בניין גבוה. תבדוק אם אפשר לארגן עוד מועד וגם אם לא אין שום בושה בקורדאו שקוף (סמוך עלי , כשאתה קורדאו שקוף מותר לך לעשות שטויות בהודה
)

זה בסדר דיברתי עם המורה...

במוצאי שבועות יהיה הודה והוא יבחן אותי אז. אפשר להגיד לכולם להפסיק לבנות בנינים גבוהים.. אני לא הולך לקפוץ בסוף :)

תהיה חייב לספר לנו

מה יש בבחינות האלה. אני מעולם לא שמעתי על בחינות לחגורה ראשונה, ומאוד מסקרנים מה כבר יכולים לדרוש.

ailag

New member
סואיסידו,

קפוארה זה לא בית ספר, שקשוחים איתך (או מנסים להיות, במקרה של בי"ס) אם אתה לא הולך בתלם. עדיף שתגיע למבחנים, אבל לא יפטרו אותך אם לא. אל תדאג :) אני רואה שכבר ביררת מה צריך לעשות אבל גם אם עוד לא היית מברר - בדברים כאלו תזכור שיש גם מקרים בהם אנשים לא יכולים להגיע ולא עורפים להם את הראש.

mantega

New member
מה שצריך לדעת לחגורה ראשונה סול דה באיה

ג'ינגה יכולת נגינה על כלי אחד ידיעת שירים התקפות: ארמדה קשדה וכו' הגנות: סקיבה בשה קוקוריה וכו' 4 סוגי הולה אהו 2 צדדים תקופת זמן והתמדה

למעלה