סדנת בשרים וארוחה בחינאווי - תרבות של בשר

../images/Emo41.gif סדנת בשרים וארוחה בחינאווי - תרבות של בשר

ב-21/7 בשעה 19:30 נערוך ערב בשרים ביחד עם פורום ביקורת מסעדות. הערב יכלול סדנת "על האש" בשיתוף של השפית רימה אולברה והיועץ הקולינרי של המסעדה, בשארה חינאוי, ולאחר מכן ארוחה במסעדת "חינאוי - תרבות של בשר". הסדנה תכלול: הרצאה קצרה בנושא היגיינה במטבחים וכיצד יש לשמור בשר בבית. מגוון מרינדות לבשרים (טלה, בקר ועוף) שיתאימו לברביקיו הביתי. כיצד לצלות נכון בשרים. מבחר טיפים למנגליסט הישראלי. טעימות. לאחר מכן נעבור למסעדה לארוחת ערב: כל המנות מוגשות עם מבחר סלטי הבית, לאפות חמות מהטאבון ותוספת חמה לבחירה 2 שיפודים לבחירה: פרגית / קבב / כבד עוף / נתח קצבים / שקדי עגל / לבבות עוף כנפיים- כנפי עוף ברוטב צ'ילי חריף מתוק /המבורגר -ירקות טריים, מלפפון חמוץ ובצל סגול בליווי צ'יפס / כבדי עוף - מוגש על מצע פירה תפוחי אדמה ברוטב מרסלה / סטייק פרגית / סינייה - בשר טלה קצוץ מטובל בבצל סגול ופטרוזיליה, אפוי עם טחינה / שניצל עוף עם צ'יפס / חזה עוף מבחר קינוחים שתיה קלה עלות לאדם: 100 ₪ יש לציין שהמקום הוא כשר (ללא תעודה) ולכן הקינוחים הם פרווה המיקום - מתחם חינאוי בראשל"צ - ילדי טהרן 12, א.ת מערב ההרשמה היא במסר אל מעיין נדיר *תודה למעיין נדיר על הארגון!

ככה!!!!!!!!!

כמי שמכיר את מה שחנווי קונה (אחורי) אני יודע !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר כתבתי על ניקור וכו....... צ'י

מעיין אם היה לפחות מוסלמי גם אז לא

אבל נוצרי בחייך... מה כשר? 1השחיטה.? 2הבדיקה.? 3הניקור.? 4ההשריה? 5המליחה.? 6השטיפה לאחר שלשה ימים.? 7הכלים.? 8איך קוראים למשגיח.? באם יהיו לך תשןבות יש לי עוד תריסר שאלות צ'י

למקום אין תעודת כשרות

כמו שצויין בהודעה. אם זאת המקום לא מגיש מוצרי חזיר או פירות ים וגם אין שום דבר חלבי. לא בדקתי את השחיטה, הניקור מאחר ולי זה לא משנה אך הסתמכתי על המידע שהועבר לי על ידי המסעדה

צלשף

New member
לציקימינגו זה יקח יותר זמן משחשבת ללמד

את הפורום חוץ מלאכול בשר גם את כל הסודות של המקצוע ישנו פער גדול בין מה שאנשים חושבים שהם יודעים לבין המציאות באטליזים ובמסעדות בפרט ואולי טוב שכך אני עוקב אחרי הנסיון שלך ללמד ולהסביר בפורום ואני גם עוקב אחרי התגובות גם כאשר אני ניסיתי לתת קצת מהידע שלי ניתקלתי בתגובות נקרא להן מוזרות משהו לכן אני משתדל לא להיכנס למקומות האלו יותר כנראה שבורות בתחומים מסוימים טובה לאדם

צלשף סיפור

לפני המון שנים כשהייתי צעיר.היו נכנסות הזקנות לקנות בשר. מסתכלות על הסחורה...מבט קצר..אבחנה..הן זיהו ברגע. צעיר או זקן זכר או נקבה... ואז בקשו חלק מסוים כידוע לך לבהמה יש שני חלקים מכל סוג ימין ושמאל מלבד החלקים היחידאים כמו לשון מח וכדומה. ואז אומרים ללקוחה חלק זה אזל ...והיא צועקת לא נכון אתה שומר את החלק. לגברת פלמוני.כל שבוע אותו דבר היא מקבלת את החלק הזה.אני בקשתי מספר פעמים ןאף פעם לא קיבלתי טוב.אומר הקצב בשבוע הבא ישמר לך החלק.. כמובן שהחלק לא נשמר ..בגלל היחסים של הגברת פלמוני והקצב.... צ'י

למעלה