סדרות על אחים/ות ומה שביניהם

../images/Emo41.gifסדרות על אחים/ות ומה שביניהם ../images/Emo41.gif

אילו סדרות טלויזיה
אתם מכירים שמתייחסים לנושא היחסים בין אחים ואחיות
ועוד יום-יומיים תדעו מדוע פתחתי את השרשור הזה, כך ששווה לשתף פעולה ולהגיב

eris1515

New member
מדלן

חחחחחחחחחחח סתם אמ...נווו שכחתי ת'שם של הסרט-זה שמריקייט ואשלי היו קטנות.... -מריקייט ואשלי בכללי-יש המון שיתוף פעולה בניהם=]

נמלטים../images/Emo99.gif

אמנם זה לא העיקר שם אבל בהחלט יש הרבה סביב הנושא של מה תעשה למען אחיך. אחלה סדרה מומלץ ביותר למי שעדיין לא ראה שמע או ניסה.

../images/Emo214.gifיאאא, הזכרת לי ../images/Emo99.gif

את תכנית הילדות האהובה עליי, צער גידול בנות
אמנם זא לא תכנית שעיקרה ביחסי אחיות, אך יש שם כמה דברים על יחסיהן של ג"ודי וסטפני

the last anigma

New member
קרובות (related) שהיתה בXtraHot

אגב... חדשה פה... באתי דרך החתימה של המנהלת "מלאכי עליון", נשמע פורום מעניין...

the last anigma

New member
למה לא...

אני שירי.. בת 19 וחצי... יש לי אח אחד גדול בן כמעט 24.... ואני מרגישה חוסר אדיר בקשר בינינו... מגיל צעיר, למרות שאנחנו מאוד דומים, אין בינינו קשר של ממש, אני לא מרגישה שהוא מכיר אותי או בכלל מעוניין בזה. כל החיים הלכתי בדרכו (לא בכוונה אגב, לפחות לא מודעת).... אם זה בעובדה שהוא שחה מגיל צעיר (ואח"כ חצה את הקווים אל הדרכת שחייה עד היום), ואני גם ניסיתי (ולא הייתי משהו בזה), אח"כ הלכתי לאותה מגמת ספורט בחט"ב - ודווקא הצלחתי יותר ממנו, וכלה בבחירה במקצועות ריאליים בתיכון.. (הוא פיזיקה מחשבים, אני כימיה פיזיקה)... אמא שלי "מאשימה" את הנסיבות, לדעתה העובדה שהוא התחיל לצאת עם חברה שלו (עד היום) בגיל 17, כשאני הגעתי לגיל 13 - שזה כביכול טווח בו הפערים אמורים להצטמצם ואנחנו אמורים היינו להתקרב, ובילה איתה את רוב זמנו, מנעה מאיתנו את הבונדינג הזה שחסר לי. הוא חי היום כבר שנה וחצי בניו יורק, ואנחנו מדברים לעיתים קרובות שיחות עידכונים כאלה... לא עמוקות... מה שאני תולה בו תקוות (שאני מקווה שאינן גבוהות מדי) הוא שבשנה הבאה הוא חוזר כדי ללמוד, ואני אהיה בשנה אחרונה (שנינו באוניברסיטת ת"א) ואני די עוזרת לו בקטע של ההרשמה, קבלה, רישום לקורסים כשזה יהיה רלוונטי... ואני ממש מקווה שזה יתן לנו נושא משותף שנוכל ליצור איזשהו קשר על הבסיס הזה... אני מופתעת מעצמי ששפכתי ככה הכול עליכם, אני לא נוטה לדבר על זה יותר מדי, בדר"כ כי אני מרגישה שלאנשים יהיה קשה להבין, אבל אם לא פה אז אני לא יודעת איפה יבינו... מקווה שלא נבהלתם מהישירות... לילה טוב, שירי.

בכלל לא נבהלת

אל דאגה
אני חושבת שהעובדה ששניכם בוגרים היום תעזור לך לבנות קשר טוב עם אחיך כשיחזור לארץ. תנסי יותר את לדחוף לזה לבלות איתו יותר לתת לו להרגיש שאת רוצה בחברתו אני מאמינה שזה יעבוד ואנחנו כאן בכל מקרה לתת עצות, להקשיב, לעזור או סתם לשתף...

וואו, כמה שאנחנו דומות!!!

גם לי קוראים שירי, ולי יש אחות בניו יורק, וגם אני מרגישה חוסר אדיר בקשר ביננו, למרות שאנחנו דומות לאללה. ברוכה הבאה לפורום
נ.ב. איפה ראית אותי עם החתימה שלי
לא שזה כזה בעיה, אני רק ב-3000 פורומים...

the last anigma

New member
סטודנטים מדברים :)

סיפור משעשע... בקיצור רב, מכיוון שאני עתודאית ולומדת בגיל צעיר, כל חברי מהלימודים מבוגרים ממני בכמה שנים טובות. חברה קרובה מאוד שלי, למדה עם אחי בתיכון באותה שכבה, ויום אחד עלה בדעתי שבא לי לשמוע איך היתה התדמית שלו וה"שם" שלו בשנים האלה... כי גם הקשר המסכן שיש לנו היום לא ממש היה בתקופה ההיא... התגובה הראשונה שלה - "הוא היה בדיוק כמוך"... ליתר דיוק, היא התייחסה לקטע לימודי (היא למדה איתו בשיעורי מתמ', וסיפרה שבדיוק כמוני, הוא היה די מהיר תפיסה, ומהר מאוד לאחר שנשאלה שאלה בכיתה, עוד לפני שכולם חשבו עליה, הוא ביקש לענות....) זה לדוגמא פרט משעשע שהיה לי נעים לשמוע, שמעולם לא ידעתי, ולא הייתי יודעת אם לא הייתי מנסה לגלות עליו מידע דרך צד שלישי.... וזה די מעצבן....

למעלה