סווטשירט! דחוווף!!!!

../images/Emo41.gifסווטשירט! דחוווף!!!!../images/Emo41.gif

שלומות חברים, כאן חן! (TheMarsArmy) ובכן נתקלנו בבעיה קטנה (לא) הסווטשירטים עולים 35 ש"ח ליחידה. בזמן שאני כותבת לכם פה שני נמצאת בחנות של הסווטשירטים ואין לה מספיק כסף לקנות לכולנו מאחר ולא ידענו שהסכום ייצא כל כך גבוה. לכן, יש לנו הצעה אחרת... חשבנו לקנות במקום סווטשירט חולצת טריקו לבנה קצרה שעלייה נצייר את מה שתכננו.. אמנם חולצת טריקו זה לא סווטרשירט ויש האומרים שהיא גם פחות יפה...אבל זה לא העניין פה חברים... המטרה של החולצות היא שכולנו נהיה מתואמים ויהיה לכל אחד חולצה עם סמל שקשור לשלושים...כך שזה לא משנה איזה חולצה..כל עוד יש לנו חולצה עם הסמל השגנו את המטרה. אנחנו צריכות תשובה ממש ממש דחוף. לכן מי שמסכים על חולצה קצרה (ואל תשכחו גם במחיר נמוך יותר...עוד כמה דקות אפרסם פה את המחיר) שיגיב ב
ומי שלא.. שיגיב

its only ma

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifלי אין העיה עם קפוצון שעולה 35

ואני גם לא כל כך רוצה חולצה...
אבל אם כולן ירצו חולצה ולא קפוצון אז אני גם אקח...

../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

בהחלט מעדיפה סווצ'ר, אבל אם אין ברירה אין לי בעיה גם עם חולצה.

תיראו, זאת ההצעה שלי

אחרי כל הבירורים והסיבוכים והנסיעות והדברים שעשיתי השבוע.. אין לי בעיה לעשות סוויטשירטים.. ואני חשבתי שאולי, אם כל אחת תשלם לי במפגש אני אוכל לעשות את זה אחרי המפגש ולשלוח את זה לכל אחת הבייתה... ואז אולי תקבלו את זה אחרי היום קידום, אבל בכל זאת תקבלו את זה ולי לא תהיה בעיה שלי כסף. וכמו איך שנראה הלו"ז שלי מחר, אין לי זמן לגשת לסוויטשירטים אפילו מחר. אני פשוט.. עמוסה מכאן ועד הודעה חחדשה. שלא תחשבו ששגיעתי אתכן סתם, או שעשיתי את זה סתם. זה באמת משהו שרציתי להוציא לפועל והתחלתי לקנות כמה סוויטשירטים.. אבל ההוצאה הכוללת הייתה פשוט יותר מידיי כבדה.. ואני לא בן אדם שמתייאש כל כך מהר, ההיפך אני מאוד אופטימית.. ככה שאם הסידור הזה מתאים לכולם, שאני אעשה את זה אחרי המפגש, אין לי בעיה.. בכל מקרה במפגש אני מחלקת לכן מדבקות של 30, אז אםבנות יבואו אם חולצות לבנות אפשר להדביק את המדבקה עלהחולצה, זה עדיין יראה רישמי שכזה לא? אני פשוט חושבת, איך אני יכולה לעשות את כל מה שיש לי לעשות מחר ו......להתפנות לחולצות..

TheMarsArmy

New member
אבל חברה!

את לא צריכה להתנצל! את עשית מעל ומעבר...ואת משקיעה מזמנך החופשי...ומכספך (ושל דנה חח) וגם את מתנדבת לצייר על כל אחד ואחד וזה המון עבודה ועצם זה שאת רק רוצה לעשות זאת ומציעה ומנסה להוציא זאת לפועל זה נפלא! אין לי בעיה עם כל מה שאת מחליטה..!

עוד צהעה שמורן העלתה..

אפשר לקנות את הסווטשירטים שם בסנטר, שכל אחת תקנה לעצמה אם נמצא מקום זול, אני אביא את השבלונות וספריי בדים ואפשר לעשות את זה שם.. אבל רק אחרי היום קידום יענו ב15:00 בערך.. חחח לא יודעת אני מנסהל חשוב על פתרונות כדי שכל אחת תלך עם סוויטשירט הבייתה..

שני, את כל כך נהדרת ../images/Emo24.gif

את עושה מעל ומעבר ואת לא צריכה להתנצל על זה שאת לא יכולה להוציא סכום עצום כל כך שכסף. מבחינתי, איך שתחליטי, ככה יהיה. תרצי חולצות, יהיה חולצות. סווצ'רים, אז סווצ'רים. במפגש, אחרי המפגש, מה שיהיה לך נוח.

../images/Emo45.gif שני ושאר הבנות שאיתה, אתן באמת עושות מעל

ומעבר, באמת, אני רוצה סווצ'ר/חולצה מה שזה לא יהיה, אבל לדעתי זה לא עד כדי כך חשוב
, המטרה היא לקדם את הלהקה בארץ כמה שיותר מהר, סווצ'רים וחולצות תמיד אפשר להשיג

my reflection

New member
הכי טוב.

וכול הכבוד על המאמץ וכול מה שאתן עושות בכדי שיהיו לנו סווצרים.

למעלה