סוסים שפוצעים את עצמם

../images/Emo41.gif סוסים שפוצעים את עצמם../images/Emo41.gif

האם יש לכם סוסים בחווה שפוצעים את עצמם? האם היו בחווה שלכם סוסים שפעם פצעו את עצמם? איך טיפלתם בסוסים? ממה זה נובע? מהתעללות? מבעיות נפשיות? ממה? מתי זה התחיל לסוס? שהוא עבר לאורווה חדשה? אחרי שהוא עבר ליד שכן חדש? ממה? באיזה דרכים הוא פוצע את עצמו? כאילו איזה פצעים יש לסוס? האם יש דרך למנוע זאת?

JustAlona

New member
מיאו חתולה. ../images/Emo63.gif

[צאלה, אני לא עונה לפי השאלון, אלא כותבת] הייתה את קוקו, שהיא אכלה/התגרדה בזנב ובצוואר. והבעלים העבירה אותה לצפון... אני לא יודעת מה קורה איתה, כרגע.

טוי בוי

New member
כן ג'סיקה.

היא פוצעת את עצמה ברגליים ואז שמים לה משכה כזו או סיפטולין. זה התחיל כפי הנרא מזבובים שעוקצים אותה....רק הקיץ זה התחיל! וגם מהחום. זה יעבור בחורף.. ויש את טוי בוי שיש לו גרדת רצחנית! אז שמים לו משחה נגד גרדות.

מו מו מו ../images/Emo80.gif../images/Emo103.gif

כן גלי. יש לה סדק בתא, והיא תוקעת ת'גוף שלה על הקיר עם הסדק השערות נכנסות לתוך הסדק ואז היא מושכת לכיוון השני, וזה כואב. רוז מתגרדת על כל דבר שיש והמון. היא התמכרה וקשה לעצור אותה בזה. היא נראית יחסית פסדר לכל הגרדות שלה- אנחנו מטפלים בה כמה שיותר טוב.

animals lover

New member
תשובות...../images/Emo107.gif

עוד לא ראיתי אצלי בחווה סוסים שפוצעים את עצמם.... אבל הכרתי חמור שבגלל שנורא גירד לו כי עקצו אותו חרקים הוא היה פוצע את עצמו עד זוב דם-הוא היה מתגרד על קירות וחפצים והוא היה נושך את עצמו בגלל זה!!!! כדי לטפל בזה דבר ראשון חיטאו לו את הפצעים וחבשו לו אותם ואז היו שמים מלכודות זבובים ושמים תרסיס נגד זבובים-אבל זה לא היה עוזר.... הוא היה ממשיך להתגרד והוא היה קורע מעליו את התחבושות ששמו עליו עם השיניים..... כיום החמור מצא בית טוב בחווה שיש לה מלא חמורים ודואגים שם לכולם-שלומו מצויין וכבר לא עוקצים אותו חרקים!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

האם יש לכם סוסים בחווה שפוצעים את עצמם? כן. אוליבר דופק את הרגליים שלו בדלת איך טיפלתם בסוסים? אי אפשר כל כך אבל אנחנו רק צועקים לו שיפסיק, והוא מפסיק אבל אחרי שתי דקות הוא ממשיך...
ממה זה נובע? משיעמום וצומי...חחח מתי זה התחיל לסוס? נראה לי שתמיד זה היה ככה באיזה דרכים הוא פוצע את עצמו? הוא שובר תפרסות והוא פוצע תצמו בעיניים...

mkuzi

New member
אאממממ...

אין לי תשובה לשום שאלה שהצגת אבל ווטרינר אמר לי פעם:" אם לסוס יש הזדמנות לפגוע בעצמו הוא לא יפספס אותה..."

Juli kleo rullz

New member
תשובות... ../images/Emo15.gif

כן... נובה, מג'יק, שנל (קוקו שנל)
לשנל שמים איץ' פרי כי יש לה גרדות... ובנובה ומג'יק... פשוט שמים להם יוד ומטפלים בפצעים... כי זה לא עוזר... הם תמיד עושים את זה...
הם מתגרדים על העמודים... (מג'יק בפדוק ונובה ושנל באורוות)
שנל הגיעה ככה... נובה זה התחיל מתחילת הקיץ בגלל היתושים והזבובים... ומג'יק נראה לי גם הגיע ככה...

אורלי 7

New member
איפה את רוכבת?

קוקו שאנל נמצאת עכשיו ב"אודים" לא? את רוכבת שם? של מי היא עכשיו?

Juli kleo rullz

New member
כן... ../images/Emo15.gif

היא נמצאת באודים... אני רוכבת באודים... בעיקרון עכשיו היא של הביצפר... קודם מישהי עשתה עליה חצי אחזקה אבל היא הפסיקה די ממזמן... איך את מכירה אותה? ואיך את יודעת שהיא באודים?

../images/Emo1.gif

האם יש לכם סוסים בחווה שפוצעים את עצמם? בחווה הקודמת סוסה של חברה שלי ובערך גם שלי.. האם היו בחווה שלכם סוסים שפעם פצעו את עצמם? כן.. איך טיפלתם בסוסים? לוקה פצעה את עצמה ברגל ועשתה לעצמה שבר.. וטירינר בא עשה לא צילומים ושמו לא תחבושות וכאלה.. ממה זה נובע? לא יודעת אבל היא סוסה משוגעת! מהתעללות? לא הייתה התעללות! היא סוסה בת 3.. מתי זה התחיל לסוס? זה לא היה בזמן מסויים או מיוחד שהוא עבר לאורווה חדשה? ממש לא! אחרי שהוא עבר ליד שכן חדש? יכול להיות לא חשבנו על זה.. לפחות אני לא.. באיזה דרכים הוא פוצע את עצמו? היא התחילה לדפוק את הרגל שלה בקיר . כאילו איזה פצעים יש לסוס? שברים והיו לא הרבה סריטות האם יש דרך למנוע זאת? לא יודעת....

למעלה