סוף חודש-תחילת חודש

shirleyrozental

New member
../images/Emo41.gifסוף חודש-תחילת חודש../images/Emo41.gif

טוב, נגמר לו חודש נובמבר באופן רשמי. מה דעתכם שנעשה מדי חודש סיכום על:
איך אנחנו מרגישים שהלך לנו החודש
איזה דברים השגנו
איזה דברים לא הספקנו ומה אנחנו מתכננים לעשות איתם
אילו מחשבות עלו לנו תוך כדי
רשימת רעיונות לחודש הבא
וכל מה שאנחנו עוד מוצאים לנכון... שיהיה לכם המשך שבוע נהדר

shirleyrozental

New member
אני מתחילה בסיכום נוב' שלי ../images/Emo9.gif

פריצות דרך, התקדמויות, מטרות ועוד... אני מרגישה שאני מתקדמת ב"בייבי סטפס" קצת יותר גדולים מבעבר. אם בחודש הקודם הייתי כמו תינוק שרק מתחילה ללמוד ללכת, תוך כדי אחיזה בדברים, היום אני הולכת קצת יותר בביטחון. הספר "צעד קטן לשינוי גדול" עזר לי מאד בשינוי החשיבה המאד מתפזרת שלי, שהיתה די מפחידה וגדולה עליי בכמה מידות טובות. כיוון שהיה חודש די פנוי מבחינת זמן, כי יחסית עבדתי מעט, הצלחתי להספיק בו המון ואני מרגישה מאד גאה ומסופקת, וקיימת בי תחושה שהיה לי משב רוח נעים מתחת לכנפיים שפרשתי, משב שהצליח להעניק לי את היכולת לבצע את כל זה. בכך אני מגשימה מס' יעדים שהצבתי לעצמי לחודש נובמבר: לעשות בקטן (מה שעדיף על בכלל לא), לעשות כשיש אנרגיה ולקרוא את הספר "צעד קטן לשינוי גדול". הכי אני רוצה בחודש האחרון שנותר לי לשנה לועזית זו, היא לתת סיום חזק של ניצחון, כזה שיפתח לי פתח להזדמנות חדשה, נקייה, חלקה. אני כותבת את זה ומרגישה מחנק בגרון. מצד אחד זו היתה אחת השנים היפות בחיי, ומצד שני אני מרגישה שזו היתה השנה הכי רעה. מצד אחד אני רוצה למחוק את הרע, מצד שני אני מפחדת שיחד עם המחיקה הזו, גם הטוב שחוויתי ייעלם. החודש התחלתי לעשות מעין תיכנון יומי שכזה על מנת בדוק איך היום מתכונן, כמה זמן אני משקיעה/מתכננת להשקיע בפועל ומה קורה בפועל. בכך למעשה אני מגשימה כמה יעדים שהצבתי לעצמי לחודש נובמבר - לדעת לתכנן ולנהל את היום בצורה טובה יותר, עמידה ב"הסכמים כתובים". ניסיתי למצוא תוכנות שעוזרות לסדר את היום, אך לא הצלחתי למצוא כאלה שהרגשתי שהן ממש מועילות לי. גם משני היומנים שרכשתי במיטב כספי לא הועילו. אבא שלי בדיוק קיבל יומן מהעבודה והחליט שהוא לא צריך אותו, אז לקחתי אותו אליי גם כן. גם הוא אבל לא נח לכתיבה שלי. אני איכשהו בכל זאת מסתדרת איתו כמה שניתן. דגשים לחודש דצמבר 06:
להמשיך לערוך הבטחות/מטרות/תיכנונים למהלך השבוע.
להמשיך לבצע את מה שתיכננתי, במיוחד ברגעים שאני מרגישה שיש בי כח.
להמשיך לשנן לעצמי שעדיף להתקדם לאט ובקטן מאשר בכלל לא.
אנרגיות עלייה קלה ברמת האנרגיות שהובילה לעשייה מרובה, ושבעקבותיה חלה נסיגה קלה. לצערי, מתוך עשייה מרובה של "דברים גדולים" (יחסית), שכחתי לפנות זמן לדברים היותר קטנים, אך משמעותיים ביותר שתיכננתי לעשות אותם עוד החודש. לכן, אני מקווה שכבר החודש ואולי אפילו בשבוע הקרוב, אני אספיק לפנות זמן אליהם ולבצע אותם. דגשים לחודש דצמבר 06:
למצוא דברים שממלאים אותי באנרגיה.
לעשות את הדברים שממלאים אותי באנרגיה.
להמשיך טיפול פסיכולוגי, כל עוד מאפשרים לי זאת.
לנסות לראות עוד גוונים בעולם ולא רק שחור – לבן: להנות מהדרך מטרה, מהדברים הקטנים.
לדעת לפרגן לעצמי בטעם על כל נקודת ציון לאורך הדרך שאני עושה.
לדעת לבקר את עצמי בטעם על החולשות שלי ולא להעמיד פנים שאין לי כאלה.
למצוא דברים שיעניקו לי השראה.
זוגיות אני ונדב חגגנו השבוע חודש מאז שאנחנו מכירים. לא יודעת אם באמת היינו צריכים לחגוג, כי אני עדיין לא בטוחה בנוגע אליו. אני רוצה לתת לו צ'אנס כי הוא באמת נחמד וטוב אליי סה"כ כיף לי איתו ואני נהנית איתו. אני מרגישה איתו די בטוחה. הפסיכולוגית שלי אומרת שאני לא פנויה רגשית, אבל מתי אי פעם אני אחזור להיות? אם אני לא אצא עם אחרים, אני תמיד אמשיך לאהוב את האקס, לפחות זו התחושה שלי... הצלחתי קצת להרפות מהאקס, אבל ברגע לא צפוי הוא שלח אליי SMS מודאג (בגלל בני סלע) וזה הציף את הלב שלי בגעגועים. כמה ימים לאחר מכן שלח לי גם מייל באותו נושא. אני מקווה שאני אצליח לא לענות לו. בנוסף אני רוצה להמשיך לפתח את הקומונה שלי שעוסקת באהבה, רומנטיקה, זוגיות וכיו"ב. דגשים לחודש דצמבר 2006:
להתגבר על האקס
לדבר ולהפגש עם הבחור החדש ולשמור על רמת ההתלהבות של שנינו. לא להסחף מהר מדי, אבל גם לא לא להסחף בכלל.
להמשיך לשנן לעצמי שעדיף להתקדם לאט ובקטן.
לא לשפוט ולפסול על שטויות.
לא לשחק משחקים ולא לתת שישחקו בי.
לחתוך אם משהו פוגע בי/מפריע לי.
לעשות ביחד המון דברים נחמדים ורומנטיים.
להמשיך לפתח את הקומונה שלי.
לימודים קיבלתי ציון מעולה על הקורס שסיימתי - פסיכולוגיה של המינים – 96. נגמר לי הפיקדון של הצבא למימון הלימודים, לכן היה עליי לעדכן פרטי כרטיס אשראי כדי להרשם לסמטר הבא. נירשמתי לקורס פסיכולוגיה חברתית. עד כה הגעתי לכל השיעורים, הקשבתי, סיכמתי והגשתי עבודה ראשונה. קיבלתי עליה גם - 96. החומר מעניין, אך עמוס מאד. אני לא מרגישה שאני מצליחה להתקדם בו בקצב הדרוש. אבל שוב פעם – עדיף לאט ומעט מאשר בכלל לא. דגשים לחודש דצמבר 06:
להדביק פערים.
להמשיך להתעדכן בפורום של הקורס מדי שבוע.
להגיע לשיעורים ולסכם את הכל בצורה טובה.
להגיש את כל העבודות שהם חובה ולקבל ציונים מעולים.
עבודה סופסוף הצלחתי לדבר עם הבוס בנוגע לנסיעות שמגיעות לי על ימי שבת והעניין סודר. עכשיו אמורים לשלם לי נסיעות כמו שצריך, וגם אני אקבל כסף רטרואקטיבי מתחילת השנה. נשאר לברר על הפרשות פנסיה. אני צריכה לברר עם יש חוק שמחייב להפריש אחרי ותק עבודה מסוימת. לקוח אידיוט התלונן עליי, כי עשיתי טעות. בכיתי מול הבוס שלי. אני מפודחת לאללה, אבל לפחות מטעויות לומדים. ככה אומרים בכל אופן... דגשים לחודש דצמבר 06:
להמשיך להיות ביחסים יחסית טובים עם הבוס והעובד בחנות
להמשיך להגדיל ראש ולהיות הכי טובה שאני יכולה בעבודה בכל מובן.
להמשיך להכיר מוזיקה וסרטים.
לברר על הפרשות פנסיה, קופות גמל, קרן השתלמות וכו'.

shirleyrozental

New member
המשך... (סליחה שזה ארוך!)

שיפור אורח חיים
מבחינה פיזית: לא טוב. הזנחתי את נושא הספורט. חייבת לחזור אליו. אם לא לאכול בריא, לפחות לעשות ספורט. התקדמות מעטה יחסית היתה שבשבוע האחרון עשיתי כ – 30 כפיפות בטן + דקה ריצה, שזה משהו – אבל לא מספיק בכלל. דגשים לחודש דצמבר 06:
לנסות לעשות ספורט בכל מובן שהוא.
למצוא ספורט שאני אוהבת ולהתמיד בו.
לנסות לחזור לאימון עם ה DVD.
מבחינה נפשית-רוחנית: לא רע ולא טוב, עדיין נדנדות של דיכאון ותקווה. אני ממשיכה עם הטיפול הפסיכולוגי שעוזר לי, וגם עם התוכנית הזו שגם עוזרת לי מאד. גם זה שנדב נמצא בחיי עושה לי טוב. אני מאד מתגעגעת לחברות שלי, מאד מתגעגעת גם לאהבה שהיתה לי עם האקס. חייבת לדעת לקחת את זה יותר בקלות. לפעמים אני מרגישה כמו רפונזל, ההיא עם השיער הארוך שמחכה לנסיך שיציל אותה מהמגדל הגבוה שבו היא נעולה. אני מרגישה שאני כלואה במגדל כזה על אי, והאי גם מוקף חומות ועננים שחורים. בכל פעם שיצאתי עם בחורים והם היו פוגעים בי, הייתי מקבלת כמו משקולת כבדה על החומות וזה היה עושה המון רעש וכאב, לכן החלטתי פשוט להמיס את החומות ולהעלים אותם. החלטתי שעדיף להיות עלה על עץ, כי ככה בכל פעם שאני אפגע, זה יהיה רק כמו משב רוח שעובר דרכי. טוב לי הרבה יותר ככה. עכשיו הודות לתוכנית הזו של השינוי, הנטישה של הקומונה הקודמת שהייתי בה ומציאת הקומונה החדשה והמדהימה והנעימה של גור42 אני חשה גם שמבין העננים הסוערים יש גם מגדלור, שמעניק לי המון אור ותקווה ואמונה מחדש. אמנם זו לא קרן אור של שמש אמיתית חמה, אבל זה משהו שעושה לי ממש טוב... לאחרונה הגיעו לאי גם מכתבים שאהובי לשעבר שלח לי בבקבוק. כל מכתב כזה, למרות שהוא מזכיר לי המון כאב ועצב, גם משרה בי תחושה של שמחה. מה זו שמחה? המילה הזו לא יכולה חצי ממה שאני מרגישה בכל פעם שאני מקבלת את המכתב הזה ממנו. פתטי קצת, לא? דגשים לחודש דצמבר 06:
למצוא את מה שמוציא אותי מהבאסה כדי לצאת מהדיכאון
לחשוב איך אני שומרת על קשר עם החברות שלי ולא מאבדת אותן לגמרי.
לחשוב איך ניתן להכיר אנשים חדשים ולהתחבר אליהם.
מבחינה תרבותית: יצא לי ללכת למוזיאון יחד עם נדב ולראות את התערוכות הקבועות ואת התערוכה של "פאם פאטאל". יצא לי לבלות איתו בבבתי קפה. יצא לי ללכת איתו להצגה בקאמר – יומן חוף ברייטון. יצא לי ללכת איתו לסרט "סיילנט היל". יצא לי להכיר המון מוזיקה חדשה וסרטים ... הספק לא רע בכלל בזכות זה שאני עובדת בחנות דיסקים :) דגשים לחודש דצמבר 06:
להמשיך להכיר מוזיקה וסרטים חדשים.
לראות את "חלום ליל קיץ" שעולה החודש בהבימה.
לצאת לארועים, לראות עולם...
מבחינה של סדר, ניקיון ואסטתיקה: הספקתי לתקן את המכנס החום שלי. הספקתי להיות אצל הקוסמטיקאית. הספקתי לעשות מדי שבוע – שבוע וחצי כביסה לבגדים שמורידים צבע. הספקתי ללכת לתקן את הפלאפון. הספקתי לסדר את החדר שלי. הספקתי ללכת לרופא שיניים. הלכתי לבנק ולקופ"ח על מנת לסגור את הוראת הקבע שסתם גוזלת ממני כסף. קניתי שרוכי מעליים דגשים לחודש דצמבר 06:
לסדר ניירת
לסדר את החדר שלי
לסדר את החדר של האחים
להמשיך עם פרוייקט סריקת כתבות שאני אוהבת למחשב.
להמשיך עם פרוייקט סידור התמונות באלבומים
להמשיך לשמור על הסדר מבחוץ ומבפנים.
מטרות שהחלטתי שעמם לא אתעסק בזמן הקרוב, והם מאד רחוקות ממני...
לעבור לגור לבד/שותף.
לסיים את התואר.
להתחתן.
לפתוח עסק.
לעשות רישיון.
לנסוע לטיול בארה"ב.

גור42

New member
וואי... לא שמתי לב שעשית לי יח"צנות

באמת תודה אני לא יודע מה לומר...

כל הכבוד לך שירלי!

מאוד נהניתי מההודעה שלך על המטרות, ובכלל אני נהנית לראות את הפעילות שלך. תמשיכי ככה! המון הצלחה!

גור42

New member
היעדים שלי לדצמבר:

1. לסיים את כל החובות שלי לקורס במבנים אלגבריים (מלבד המבחן). 2. לסיים את חצי מרתון בית שאן בפחות מ-2:15:00. 3. לרוץ 5 ק"מ בפחות מ-26 דקות. 4. לשבור את כל שיאי הריצה ה"עתיקים" שלי (כל השיאים במרחקים הקצרים, שהם בני חצי שנה ויותר) 5. להירשם לקורס משוואות דיפרנציאליות חלקיות באו"פ, לסמסטר 2007ב'. 6. להרוויח 2000 ש"ח בעבודה כשכיר או כעצמאי. 7. להכין לאחותי דיסק של מוסיקה שכתבתי לה, ליום ההולדת שלה. 8. לקרוא את ספר ישעיהו (במסגרת פרוייקט קריאת התנ"ך) 9. לבשל לפחות 10 ארוחות צהריים מלאות (בישול של ממש ולא סתם חימום במיקרו של "מזון כלבים לסטונדטים") 10. להשלים את יעד #121 ברשימת ה-200 שלי (היעד עצמו הוא אישי מדי מכדי שאפרסמו כאן) 11. להזמין אינסטלטור (כן... אותו אינסטלטור שלא הזמנתי בשבוע שעבר
) 12. להזמין חשמלאי לתיקונים והתקנות שכבר צריך מזמן לעשות פה. 13. להתנתק מ-YES. 14. להתחבר לכבלים, כולל אינטרנט מהיר. 15. לקנות כלים חדשים למטבח. 16. לנקות את המחסן שליד חדר העבודה שלי.

למעלה