סוף סוף - סוף שנה

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif סוף סוף - סוף שנה ../images/Emo41.gif

יאללה... סיכום שנתי:
איך הייתם מסכמים את 2006 במילה אחת?
מי הייתה יותר טובה, 2005, או 2006?
במבט הכי גבוה שלכם, איך אתם רוצים שתיראה 2007?
ועם שני רגליים על הקרקע, איך היא באמת הולכת להיראות?
מה רציתם להשיג השנה והצלחתם (ואיך)?
מה רציתם להשיג ולא השגתם (ולמה)?
נראה לכם שתצליחו להשיג את זה השנה?
איך היתה השנה מבחינת הלב האוהב? חוויתם פרידה? התקרבות?
משהו השתנה בכם מבחינת האישיות?
מה הדבר הכי בולט שקרה לכם השנה?
מה אתם הולכים לעשות בסלבלסטר?!

Cobe Anan

New member
בסך הכל, היתה שנה טובה..

עברתי הרבה, אבל הסתדרתי, לעומת השנים הקודמות. נעמדתי על הרגליים, מצאתי חברים חדשים ותחביבים חדשים, הקשר עם דקלה התהדק, ואפילו הספקתי לעשות פסיכומטרי, ולצאת קצת מהבוץ הכלכלי שלי.. לצערי, לא הצלחתי כמעט לחסוך כסף. אני לא מצטער על מה שקניתי, אבל חבל שאני לא מרוויח יותר.. אני מקווה שבשנה הקרובה אני אצליח להגשים שתי שאיפות- להתחיל ללמוד, ולעשות את שביל ישראל עם דקלה. אני מקווה למצוא עבודה טובה לזמן הלימודים, ואני התחלתי לחסוך כסף. יאללה, בסופו של דבר, אני אראה לאן החיים לוקחים אותי, ולשם אני אזרום..

הנה אני בא!

איך הייתם מסכמים את 2006 במילה אחת? חרא. הסבר: שנה שבה אתה שומע מפקד צורח בקשר תו"כ שהוא מת, היא פשוט חרא. מי הייתה יותר טובה, 2005, או 2006? 2005, הייתי פשוט יותר מאושר בה. במבט הכי גבוה שלכם, איך אתם רוצים שתיראה 2007? שנה של שינוי, מהתחום הלאומי-עולמי, עד הדבר הכי פרטי, פשוט שינוי - ושיהיה חיובי! ועם שני רגליים על הקרקע, איך היא באמת הולכת להיראות? חרא. סתם, טיפה יותר מזה. שנה של התבססות בעיקר, בכל התחומים. מה רציתם להשיג השנה והצלחתם (ואיך)? בעיקר את ההחלטה על השחרור מהצבא, ולמצוא אהבת אמת. מה רציתם להשיג ולא השגתם (ולמה)? יותר אסרטיביות. למה לא? ויתור עצמי בעיקר. נראה לכם שתצליחו להשיג את זה השנה? בוודאי, אין לי שום רצון להיות ילד בן 30, ועוד עם חום גבוה, השתגעתם?! איך היתה השנה מבחינת הלב האוהב? חוויתם פרידה? התקרבות? חוויתי הכל בערך, ועם אותה אחת. המסקנה היא שאמינות היא הבסיס לכל מערכת יחסים. משהו השתנה בכם מבחינת האישיות? אני יודע מי זה עמרי, סוף סוף! 22 שנה לקחו לי להבין, חמיצר ממש. מה הדבר הכי בולט שקרה לכם השנה? מלחמה מזדיינת, ואחריה השחרור מהצבא. מה אתם הולכים לעשות בסלבלסטר?! בתקווה רבה, להתנשק עם אהבת חיי, ולפתוח דף חדש בחיים, חוש שלוקי דף חדש.

pain is MY love

New member
בוקר טוב

איך הייתם מסכמים את 2006 במילה אחת?- מעייפת! אני עדיין לא זוכרת יום שעבר עליי בשנה הזאת שלא התיש אותי לגמריי...
מי הייתה יותר טובה, 2005, או 2006?- נראה לי ש2005
במבט הכי גבוה שלכם, איך אתם רוצים שתיראה 2007?- הרבה הרבה יותר חופשית! זאת גם השנה שאני משתחררת בה אז זה אמור לקרות..
ועם שני רגליים על הקרקע, איך היא באמת הולכת להיראות?- אני מאמינה שיותר מדיי דברים לא ישתנו...
מה רציתם להשיג השנה והצלחתם (ואיך)?- הדבר היחיד שרציתי להשיג ולאו דווקא בשנה הזאת זה להרגיש יותר טוב עם עצמי ולאהוב את עצמי ויתר. וכן זה קרה. זה קרה אחרי שעברתי ניתוח פלסטי ואחרי שרזיתי עוד כ4 ק"ג לאחר הניתוח...
מה רציתם להשיג ולא השגתם (ולמה)?- אני מודה. לא השגתי אהבה. לא השגתי קשר ולא השגתי אפילו בחור נורמאלי אחד. אבל יצאתי ונהניתי ולמדתי מכל טעות..
נראה לכם שתצליחו להשיג את זה השנה?- כולי תקווה שכןץ
איך היתה השנה מבחינת הלב האוהב? חוויתם פרידה? התקרבות?- כמו שכבר ציינתי. אין שום לב אוהב.
משהו השתנה בכם מבחינת האישיות?- כן. נוסף לי המון ביטחון עצמי, חבל שזה קרה רק לקראת סוף השנה.
מה הדבר הכי בולט שקרה לכם השנה?- עשיתי מהפך די גדול מבחינה חיצונית, ותקראו לי שטחית אבל זה היה ממש חשוב לי.
מה אתם הולכים לעשות בסלבלסטר?!- האמת? עדיין לא ידוע.

../images/Emo3.gif

איך הייתם מסכמים את 2006 במילה אחת? התחילה טוב נגמרה פחות... מי הייתה יותר טובה, 2005, או 2006? ב2006 התבגרתי הרבה יותר :) במבט הכי גבוה שלכם, איך אתם רוצים שתיראה 2007? מוצלחת <555> ועם שני רגליים על הקרקע, איך היא באמת הולכת להיראות? הרבה לחץ ולימודים.. הרבה אחריות.. קשה קשה.. מה רציתם להשיג השנה והצלחתם (ואיך)? זה אישי :) מה רציתם להשיג ולא השגתם (ולמה)? לא יודעת.. נראה לכם שתצליחו להשיג את זה השנה? השנה יש שאיפות יותר גבוהות ....:) איך היתה השנה מבחינת הלב האוהב? חוויתם פרידה? התקרבות? חוויתי הכל.....!!! משהו השתנה בכם מבחינת האישיות? התבגרתי.... מה הדבר הכי בולט שקרה לכם השנה? משתבחת עם השנים...חחח מה אתם הולכים לעשות בסלבלסטר?! וואלה אין לי מושג עדיין...

שנה חביבה שנת 2006..

איך הייתם מסכמים את 2006 במילה אחת? סיפוק
מי הייתה יותר טובה, 2005, או 2006? 2006 ובגדול
במבט הכי גבוה שלכם, איך אתם רוצים שתיראה 2007? מבחינה אישית שאמשיך להתפתח לטובה.. שאשיג את המטרות שהצבתי לעצמי.
ועם שני רגליים על הקרקע, איך היא באמת הולכת להיראות? מקווה מאוד שכך.
מה רציתם להשיג השנה והצלחתם (ואיך)? הצלחתי לבטא את עצמי בצורה שרציתי. הביטחון העצמי שלי התעצם במימדים מטורפים.
מה רציתם להשיג ולא השגתם (ולמה)? קשר רציני. אולי כי לא העזתי מספיק(עזבו אולי)
נראה לכם שתצליחו להשיג את זה השנה? בעזרת השם
איך היתה השנה מבחינת הלב האוהב? חוויתם פרידה? התקרבות? התקרבות וגם אכזבה
משהו השתנה בכם מבחינת האישיות? כפי שציינתי, הביטחון העצמי. אני הרבה יותר שלמה עם עצמי כמעט בכל המובנים
מה הדבר הכי בולט שקרה לכם השנה? שינוי סדרי עדיפויות
מה אתם הולכים לעשות בסלבלסטר?! מה עשיתי ז"א.. ביליתי עם חברים טובים

שנה אזרחית טובה לכולם!!!

איך הייתם מסכמים את 2006 במילה אחת? ווואו! מי הייתה יותר טובה, 2005, או 2006? 2006 במבט הכי גבוה שלכם, איך אתם רוצים שתיראה 2007? שתהיה יותר טובה מ-2006 ופחות טובה מהשנים שלאחריה ועם שני רגליים על הקרקע, איך היא באמת הולכת להיראות? מקווה שתהיה שנה טוב מה רציתם להשיג השנה והצלחתם (ואיך)? אמממ להשתחרר מהצבא... לנסוע לחו"ל... להתאהב... מה רציתם להשיג ולא השגתם (ולמה)? אהבה אמיתית נראה לכם שתצליחו להשיג את זה השנה? אני מקווה מאוד איך היתה השנה מבחינת הלב האוהב? חוויתם פרידה? התקרבות? חוויתי אהבה גדולה מאוד ופרידה כואבת מאוד מאוד משהו השתנה בכם מבחינת האישיות? נראה לי שב-10 החודשים הראשונים של השנה לא כ"כ השתנתי... השחרור מהצבא תבע ממני כמה דברים כמו למצוא עבודה ולהתחיל לפרנס את עצמי, אבל השינוי הגדול הגיע בחודש האחרון אחרי הפרידה... גיליתי על עצמי שאני חזקה יותר משחשבתי, והבטחון העצמי עלה פלאים מה הדבר הכי בולט שקרה לכם השנה? השחרור מהצבא, הטיול שלי לתאילנד (חלום שהגשמתי), והמערכת יחסים של עם... מה אתם הולכים לעשות בסלבלסטר?! הייתי במסיבה בגני התערוכה.... היה ממש כייייף! (ואני חייבת לציין שאני בד"כ לא יוצאת בסילבסטר)

ChilD SouL

New member
אני עייפה. ../images/Emo1.gif

ראשית, גנבת.
שנית, אין לי כוח לעשות זאת שוב ולחפור ולכן אסכם שהשנה האחרונה הייתה שנה מלא בחרא, פשוט שנה מגעילה. מקווה שהשנה החדשה תיהיה טובה יותר ומוצלחת יותר, מכל הבחינות.
בסילבר, היה נחמד. מאיר עיניים קצת... למען האמת.

נרקי

New member
../images/Emo41.gifסיכוםםםםםםםםם../images/Emo41.gif

איך הייתם מסכמים את 2006 במילה אחת? הרפתקנית
מי הייתה יותר טובה, 2005, או 2006? 2005
במבט הכי גבוה שלכם, איך אתם רוצים שתיראה 2007? אני רוצה אהבה
ועם שני רגליים על הקרקע, איך היא באמת הולכת להיראות? נדמה לי אותו הדבר
מה רציתם להשיג השנה והצלחתם (ואיך)? חברים.. פשוט יצאתי זרמתי והשגתי אנשים מהממים
מה רציתם להשיג ולא השגתם (ולמה)? אהבה.. כי כל הגברים חארות
נראה לכם שתצליחו להשיג את זה השנה? מקווה
איך היתה השנה מבחינת הלב האוהב? חוויתם פרידה? התקרבות? חוויתי פרידה שבוע שעבר
משו כזה... משהו השתנה בכם מבחינת האישיות? לא
נשארתי אותה נרקי מצחיקה וחמודה וכייפית
מה הדבר הכי בולט שקרה לכם השנה? אין משו בולט דווקא
מה אתם הולכים לעשות בסלבלסטר?! לא עשיתי כלום. הלכתי לישון

L y c a n

New member
תשובות מבולגנות.

כמובן זה בהדרגה, כל שנה טובה מקודמתה, מה שלא יהי או יקרה.. מה הגשמתי השנה? לא נראה לי שקבעתי מטרות, אין צורך במבט לאחור לא נראה לי שהייתי חוזה את כל מה שעבר עלי.. למשל את החו"ל.. מי האמין.. וברור לי, שעם השיפור בשנים, השנה הבאה תהיה יותר טובה.. אז אקווה להשיג יותר, תמיד שואפים למעלה, לא?
לב? קשרים, פרדות.. השנה גיליתי סופית שלכל דבר יש סוף. משהו השתנה בי? יש אחת שטוענת שאני מתנשא יותר
חח לא יודע, כנראה השתניתי.. מקווה לטובה! הדבר הבולט? ההחלטה לסוע לחו"ל בטח.. וההחלטה להקדים את הביקור בארץ שהיא ממש טרייה! אני רוצה חומוס!
מה היה בלילה? נסענו לעיר פלמית קרובה, למועדון.. למרות שהכניסה עלתה קצת יקר, היה סבבה לגמרי, ועל זה יעידו הרגליים שפשוט התפרקו ממאמץ

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif מוטב מאוחר מאשר לעולם לא

איך הייתם מסכמים את 2006 במילה אחת? סוערת מי הייתה יותר טובה, 2005, או 2006? שאלה קשה. 2006. במבט הכי גבוה שלכם, איך אתם רוצים שתיראה 2007? וואו, אמממ.. שנה מדהימה, מלאה הצלחות ואושר. ועם שתי רגליים על הקרקע, איך היא באמת הולכת להיראות? קצת פחות הצלחות, לחוצה אבל טובה יותר מהשנתיים הקודמות מה רציתם להשיג השנה והצלחתם (ואיך)? אהבה.. עם האקס שלי.. התקדמות בחיים.. למידה.. התגברות על העבר.. הצלחה בלימודים. מה רציתם להשיג ולא השגתם (ולמה)? להשלים עם אבא שלי, לא הלך. נראה לכם שתצליחו להשיג את זה השנה? לא
איך היתה השנה מבחינת הלב האוהב? חוויתם פרידה? התקרבות? אהבתי בפעם הראשונה, חוויתי פרידה קשה מאוד והתקרבות גדולה מאוד. משהו השתנה בכם מבחינת האישיות? המון. התבגרתי. מה הדבר הכי בולט שקרה לכם השנה? וואי, יותר מדי.. גיל ההתבגרות, נו
מה אתם הולכים לעשות בסלבלסטר?! מה עשיתי בסילבסטר.. למדתי לפסיכולוגיה.

למעלה