סופית: טאטו לא יופיעו השבוע

Mrs James

New member
../images/Emo41.gifסופית: טאטו לא יופיעו השבוע../images/Emo41.gif

הבנות היו אמורות להגיע לישראל להופעות, אך לא עלו על הטיסה. חברת ההפקה: "יש בעיה עם הוויזות". משרד הפנים: "אין שום בעיה". ואולי ביולי הן כן יגיעו? מרב יודילוביץ' סופית: הופעתן של להקת טאטו בישראל השבוע בוטלה. צמד הבנות הרוסיות, שהיה אמורות לנחות הבוקר (ג') בישראל בטיסה ישירה ממוסקווה, כלל לא עלה על הטיסה. במשרדי חברת ההפקה "איזבלה ארט פרודקשן", שאחראית על הבאת "טאטו" לישראל, טענו בבוקר כי "יש לנו בעיה עם הוויזות לישראל שמשום מה עדיין לא אושרו. המפיק הראשי של המופעים נסע הבוקר לירושלים למשרד הפנים לנסות ולזרז את התהליך. אם הכל יילך בסדר, הן יגיעו כבר היום לארץ". ממשרד הפנים נמסר בתגובה: "צר לנו שהאמרגן מר גרמן חזנוב מצא לנכון מסיבות השמורות עימו להטיל את האשמה לאי הגעת הבנות על משרד הפנים. עוד ב-9 ביוני אושרה הגעת הזמרות בלווית אמרגנם האישי והודעה זו נמסרה למר חזנוב". בשעות הערב מסרו המפיקים כי ההופעה בוטלה סופית וכי ייתכן שהבנות יגיעו לארץ בחודש הבא. לפני כשבוע ביטלו הצמד ברגע האחרון ביקור פרומו בן 24 שעות בישראל, שהיה אמור לכלול מפגש עם מעריצים ומסיבת עיתונאים. במקרה זה נמסר כי סיבת הביטול היתה כאב גרון של אחת הבנות, מה שלא הפריע להן להופיע בגרמניה. יצוין כי תחילה היו אמורות הבנות להופיע בישראל שלוש פעמים, לאחר מכן צומצם מספר ההופעות לאחת בלבד, בתל אביב, בשל מכירת כרטיסים מינורית. ההערכה היא שבנות טאטו, שאמרו השבוע בראיון למוסף "פיוז" המצורף לידיעות אחרונות כי הן מצפות קהל גדול בישראל, התאכזבו ממספר הכרטיסים המועט שנמכר ועומד על אלפים ספורים, והעדיפו פשוט לא להגיע. טאטו היו אמורות גם להתראיין בתוכנית של יאיר לפיד, ומפיקי התוכנית החלו בשעות הבוקר בחיפוש אחר חלופות.

buffgirl

New member
אני חושבת שכדאי שנחכה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

עד מחר כדי לראות מה קורה. ואיזה ביאוס! כבר יש לי את הרטיסים ביד (טוב לא ממש.. בבית)!

SacredShadow

New member
זונות!!!!!!!!

חחחחחחחח סתם אבל הן כן הופיעו בגרמניה - חשבתי שהיה להם כאב גרון (?) ועלק לא נמכרו הרבה כרטיסים....לא נשארו כרטיסים!!!! אז אין להן ממה להיות מאוכזבות

buffgirl

New member
לפי" גיא פינס": ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

האמרגן של ט.א.ט.ו הישראל אומר שמשרד הפנים לא נתן אשרת עבודה (ויזה) לכל העובדים של ט.א.ט.ו, ולכן הם לא עלו היום על המטוס. במשרד הפנים אומרים שבעצם האמרגן לא שילם את מחיר האשרה (או משהו כזה, אני לא ממש זוכרת - סנילית
) שזה בסף הכל 75 ש"ח לאדם. עוד לפי "גיא פינס", התבטלו שתי הופעות של ט.א.ט.ו, ולא אחת כמו ששמענו (בחיפה) בגלל שמס' הכרטיסים היה מועט. כשהתחקירנית של התוכנית שאלה פקיד ב"הדרן" (החברה של הכרטיסים), היא נענתה שלא בטוח שתהיה הופעה, שהכל עוד לא ברור ובטוח. אני חושבת שכל עוד אנחנו לא יודעים בבטחון, לא כדאי לקפוץ למסקנות לגבי ההופעות, וכולנו מקווים שהן יגיעו לארץ, ויתנו לנו אחלה של הופעות! לילה טוב פורום!

buffgirl

New member
אה כן, גם אמרו שיכול ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

להיות שבמקום ההופעות באלו, הן יבואו בחודש הבא.

buffgirl

New member
eng.taty.com דיווח: ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

17.06.2003 (21:02) t.A.T.u. was not granted an entrance visa to Israel The gigs, scheduled on the 19th and the 20th of June in Israel could be off. Ivan Shapovalov said to the InterMedia reporter that the duo as well as the tour team couldn’t get the entrance visas. Shapovalov doesn’t know what basis the Israeli Embassy used to deny the visas. Yulia Volkova and Lena Katina were supposed to be flown directly from Moscow on the 17th of June, but now their visit is postponed. "It looks like the gigs scheduled on the appointed dates won’t take place," said Ivan Shapovalov. "The final information will be available only tomorrow (June 18). We’ll try to manage those performances anyway – it’s possible that we’ll reschedule the dates." Source: TatySite.net (by material of InterMedia, Russia)

buffgirl

New member
אני חושבת שאמרו ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שמחזירים את הכסף.

למעלה