אני אוהבת לנגן על הגיטרה שלי 3>
שיר השבוע של MCR? Helena I'm Not Okay The Sharpest Lives This Is How I Disappear
שיר השבוע בכללי? You Give Love A Bad Name - Bon Jovi Bohemian Raphsody - Queen Love Of My Life - Queen Somebody To Love - Queen Slow Burn - Atreyu We Won't Back Down - Escape the Fate Firth Of Fifth - Genesis
- התאהבתי בשיר הזה. הפסנתר מושלםםםם! My Michelle - Guns N' Roses Song 2 - Blur Undisclosed Desires - Muse MK Ultra - Muse Smells Like Teen Spirit - Nirvana Lithium - Nirvana Ignorance - Paramore
וזהו <:
אמן/אלבום השבוע? המממ.. מעורב XP מכ"ר, קווין, מיוז, בון ג'ובי ועוד D:
ספר/סרט/תוכנית השבוע? ספר - סוףסוףףףףףף, בשעה טובה ומוצלחת, סיימתי את הארי פוטר 6 והתחלתי את הארי פוטר 7 ואת בשורות טובות XP סרט - "מבוקש", שזה סרט אלים אבל חביב >< תוכנית - גוסיפ גירל 3>
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 95 במבחן בביולוגיה!
היתי אמורה לקבל 98. העניין הוא שהמורה איפשרה בונוס של 8 נקודות, ועניתי על הבונוס והיא סימנה לי כעל הכל V, אבל במקום לתת לי שמונה נוקודת היא נתנה לי חמש. אז באתי אליה ושאלתי אותה במה טעיתי שהיא לא נתנה לי את מלוא הנקודות, ומה הייתה התשובה שלה? "הבונוס היה בעיקר לעגל לילדים שעל סף הנכשל את הציון. אם אני אתן לך 98 במקום 95 זה לא ישקף את הידיעות שלך. לא נתתי לאף אחד את כל ה-8 נקודות. בפעם הבאה אני אתן בונוס קטן יותר". אז למה עשית את זה?! שיואו, איזו מורה מעצבנת! X______X
הלך לי בסדר במבחן בחיבור, אבל כתבתי שם משהו ממש דבילי שחשבתי שזה ביטוי, ובסוף מתברר שאין דבר כזה
הלך מזעזע במבחן במתמטיקה, אבל לכולם הלך מזעזע, אז התלוננו בפני המורה. הוא אמר שהוא יבדוק את המבחנים ויביע את דעתו ><
קיבלתי 66 במבחן בערבית.
עשיתי אנסין חוזר וצדקתי בכל התשובות, אז קיבלתי סה"כ 88 D:
הלכתי למיונים לצבא ופיספסתי מעבדה בביולוגיה D<
ירד מבול מטורף באותו זמן, המטרייה שלי התהפכה; הגרביים, הנעליים והמכנסיים שלי נרטבו; מכונית עברה והשפריצה עליי.
היה שיעור גיטרה מצויין! המורה אמרה שניגנתי שיר אחד של פינק פלויד, שלמדתי ממש ממזמן, מדהים, וזה בתור חימום ואחרי יומיים שלא ניגנתי! בנוסף התחלתי ללמוד יצירה חדשה, ושמעתי גרסאות שלה ביוטיוב ופשוט נדבקתי אליה XDDDDDD כמה מוזר זה להידבק למוזיקה קלאסית XDDDDDDDDD
התחדשות השבוע? מתנות יום הולדת: פוסטר (מעטרוש) של כדור הארץ ממבט מהחלל החיצון; מלאך חמוד כזה לתלות על הקיר; שתי מנגות; ספר (שאני מחליפה כי יש להורים שלי אותו כבר); קופסת עוגיות פלוס המתכון; שרשרת מתוקה נורא
ציטוט השבוע? אח שלי: "איך קוראים ללהקת סרטנים? 'סרטנה'!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כאילו, כי יש להקה ממש מפורסמת שקוראים לה "סנטנה" XP
תמונת השבוע? |סדגש לא נותן לי להעלות T_T תכנונים לשבוע הבא? טיול שנתי, צו ראשון, קונצרט גיטרה בביה"ס (לא שלי) שאולי המורה שלי תבוא אליו, להיפגש עם חברים (אני מקווה).