סופשבוע סוווווווף

../images/Emo41.gif סופשבוע סוווווווף../images/Emo70.gif ../images/Emo133.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
ספר/סרט/תוכנית השבוע?
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
התחדשות השבוע?
ציטוט השבוע?
תמונת השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
שיהיה סופשבוע רגוע, ושבת שלום!
ו... מדגישומטיק לעצלנים: http://on.liorshemesh.com/mo/

אין לי כוח לחשוב על כותרת מקורית. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? Kill all your friends Heaven help us Cancer
שיר השבוע בכללי? Three Days Grace - Life starts now
Lost in you Linkin Park - In the end
A7X - Dear God Black Eyed Peas - I gotta feeling Escape The Fate - My Apocalypse
HIM - Pretending
אמן/אלבום השבוע? אין מישהו/משהו מיוחד
ספר/סרט/תוכנית השבוע?
- ההצעה,
- הפיג'מות, איך פגשתי את אמא.
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
גשם.
שמש.
עדיין כואב לי פיזית ונפשית.
הייתי ביום השתלמות של השירות [מפגש כזה] ופגשתי מלא בנות נחמדות.
איזה כיף זה שיש קרמבו בבית.
התחדשות השבוע?
שומדבר מיוחד.. ציטוט השבוע? אני: "תראי איזה יפה כתבתי דה יוזד על הארנק שלי" רינת: "למה את כותבת על הארנק?" אני: "כי הוא מכוער ומשעמם. אני עושה אותו יפה!" רינת: "אז למה שלא תקני ארנק של דה יוזד כבר וזהו?" אני: "באמת יש ארנק שלהם, אבל הוא עולה 100 שקל. נראה לך אני אקנה ארנק ב100 שקל?!" רינת: "אה נכון, וגם אחר כך לא יהיה לך כסף לשים בו" אני: "למה לא? אהההההה. לא הבנתי. אההההה!! חחחחחחחחחחח!!" זה היה ממש מצחיק.
רינת: "אוף, איזה קניון משעמם. שיפתחו אצלנו דיזינגוף סנטר. יקראו לו הרצל סנטר
" אני מתה על הילדה הזו.
תמונת השבוע? המממממ. אין. >< תכנונים לשבוע הבא? טיול בר מצווה של בן דוד לירושלים, מהבוקר ועד הצהריים. וזהו. יאללה, ביי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifLife couldn't get better~~ ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של MCR? ממ.... דאד, איימ נוט אוקי, וולקאם טו דה בלאק פארייד? ממ ואולי גם פריזון וטינאייג'רס... נה לא יודעת, מה שיש לי בפלייליסטXD
שיר השבוע בכללי? כרגיל~ -כל- השירים של סופר ג'וניור, כולל כל הסאבגרופס~ -כל- השירים של סינמה ביזאר, עם דגש על מיי אובסשיון כי יצא לו היום קליפ
שירים רנדומאלים של טוקיו הוטל, דבסק, מיאבי, ט'ה ארק, אראשי, ודברים רנדומאלים אחרים~~
אמן/אלבום השבוע? ... זה נורא חסר פואנטה-נפילה- סופר ג'וניור, סינמה ביזאר, טוקיו הוטל, MCR, דבסק, מיאבי, ט'ה ארק, אראשי...
ספר/סרט/תוכנית השבוע? ספר- ילדי המחשבה, עדיין
וכל החיים לפניו>>; סרט- אממ אני חושבת שסוויני טוד[או שזה היה שבוע שעבר?XDD] ו... אממ... נראה לי שזהו
אה בעצם האלווין טאון, הסרט המפגר הזה שהיה בערוץ דיסני אתמולXDD תוכנית- כל התוכניות של דיסני וניקולודיאון, אחים ואחיות, האוס, פרוייקט מסלול. וכל מני שטויות של סופר ג'וניור- השבוע, Super Junior Adonis Camp, חמודים
ואולי עוד שטויות שהם השתתפו בהם, לא זוכרת כבר~ אה בעצם היה את הסופר שואו אבל ראיתי רק שני פרקים כי לא מצאתי תרגום לפרק 3...
משהו טוב/רע שקרה השבוע? לא זוכרתXP
התחדשות השבוע? כלום..
ציטוט השבוע? לא זוכרת, כל מני שטויות של סופר ג'וניור אני מניחה?XDD
תמונת השבוע? רנדומאלית מהתיקייה של סוג'ו^^
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifורק בשביל הרקורד,

זה ^ יאסונג~ [Yesung] הייתי מוסיפה גם האנצ'ול אבל אין לי כוחXD אתם תתגברו.

Rose131

New member
אבל תקראו!

שיר השבוע של MCR? אממ.. לאיודעת, שמעתי כלמיני דווקא. שיר השבוע בכללי? לאיודעת. אמ. שמעתי מלא את Falling Star של ג'ט כי שמתי את זה כשעון מעורר, ושמעתי די הרבה אליוט סמית' וניק דרייק, אבל לא זוכרת משהו ספציפי. אמן/אלבום השבוע? נו, אליוט סמית' וניק דרייק. ספר/סרט/תוכנית השבוע? מבצע סבתא! משהו טוב/רע שקרה השבוע? אמממ הייתה מסיבה מגניבה בטירוף השבוע. שאר השבוע היה די מבאס. התחדשות השבוע? 3 דיסקים! ציטוט השבוע? אוףףףףףףףף איבדתי את הפנקס שלי
אל תזרו לי מלח
תמונת השבוע? אין לי כוח!
עכשיו אני עצובה כי נזכרתי בפנקס. תכנונים לשבוע הבא? מכינה מכינה מכינה.

../images/Emo6.gif התחלת להשתמש בפנקס אני רואה ../images/Emo223.gif

תנחומיי על אובדנך
מקווה שתמצאי אותו בקרוב ותוכלי להשלים את החסר בסלקציה.

Rose131

New member
אני משתמשת בפנקס כבר שנים!

אבל רק כשהוא אבד הבנתי את המשמעות שלו! אגב, הוא נמצא.
בבית-ספר בדואי שאנחנו מתנדבים בו
ילדה בדואית הביאה אותו לשותפה שלי לחדר כי היא לא מצאה אותי [אני בבית עם דלקת גרון
] אז כשאחזור למכינה הוא יחזור אלי!

GUILTY

New member
../images/Emo242.gif

שיר השבוע של MCR? Desert Song desolation row Kill All Your Friends
שיר השבוע בכללי? Safe And Sound shallow believer - the used kings of lion - Sex on fire biffy clyro - The Captain
אמן/אלבום השבוע? muse - the resistance!!!!!!
ספר/סרט/תוכנית השבוע?
- הקיסרית, ספר מדהים ומומלץ. http://www.haaretz.com/hasite/spages/864120.html
- 'התאום' סרט אימה. http://www.mouse.co.il/CM.movies_item_movie,519,212,7617,.aspx
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
התחדשות השבוע? בגדים, ומגפיים.
ציטוט השבוע? "תשתמשי בויברטור זה יגרום לך לרקוד ברידנס"
חברה שלי מדברת על סקס ועל כמה הגברים לא נחוצים.
תכנונים לשבוע הבא? - סידורים אחרונים לפני הטיסה. - עבודה. (והרבה). - רופא שיניים. - ציפורניים. - לשגע את אבא שלי שוב כדי שימצא לי מזודה קטנה.

NoAmItA ChAn

New member
אני אוהבת לנגן על הגיטרה שלי 3>

שיר השבוע של MCR? Helena I'm Not Okay The Sharpest Lives This Is How I Disappear שיר השבוע בכללי? You Give Love A Bad Name - Bon Jovi Bohemian Raphsody - Queen Love Of My Life - Queen Somebody To Love - Queen Slow Burn - Atreyu We Won't Back Down - Escape the Fate Firth Of Fifth - Genesis
- התאהבתי בשיר הזה. הפסנתר מושלםםםם! My Michelle - Guns N' Roses Song 2 - Blur Undisclosed Desires - Muse MK Ultra - Muse Smells Like Teen Spirit - Nirvana Lithium - Nirvana Ignorance - Paramore
וזהו <: אמן/אלבום השבוע? המממ.. מעורב XP מכ"ר, קווין, מיוז, בון ג'ובי ועוד D: ספר/סרט/תוכנית השבוע? ספר - סוףסוףףףףףף, בשעה טובה ומוצלחת, סיימתי את הארי פוטר 6 והתחלתי את הארי פוטר 7 ואת בשורות טובות XP סרט - "מבוקש", שזה סרט אלים אבל חביב >< תוכנית - גוסיפ גירל 3> משהו טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 95 במבחן בביולוגיה!
היתי אמורה לקבל 98. העניין הוא שהמורה איפשרה בונוס של 8 נקודות, ועניתי על הבונוס והיא סימנה לי כעל הכל V, אבל במקום לתת לי שמונה נוקודת היא נתנה לי חמש. אז באתי אליה ושאלתי אותה במה טעיתי שהיא לא נתנה לי את מלוא הנקודות, ומה הייתה התשובה שלה? "הבונוס היה בעיקר לעגל לילדים שעל סף הנכשל את הציון. אם אני אתן לך 98 במקום 95 זה לא ישקף את הידיעות שלך. לא נתתי לאף אחד את כל ה-8 נקודות. בפעם הבאה אני אתן בונוס קטן יותר". אז למה עשית את זה?! שיואו, איזו מורה מעצבנת! X______X
הלך לי בסדר במבחן בחיבור, אבל כתבתי שם משהו ממש דבילי שחשבתי שזה ביטוי, ובסוף מתברר שאין דבר כזה
הלך מזעזע במבחן במתמטיקה, אבל לכולם הלך מזעזע, אז התלוננו בפני המורה. הוא אמר שהוא יבדוק את המבחנים ויביע את דעתו ><
קיבלתי 66 במבחן בערבית.
עשיתי אנסין חוזר וצדקתי בכל התשובות, אז קיבלתי סה"כ 88 D:
הלכתי למיונים לצבא ופיספסתי מעבדה בביולוגיה D<
ירד מבול מטורף באותו זמן, המטרייה שלי התהפכה; הגרביים, הנעליים והמכנסיים שלי נרטבו; מכונית עברה והשפריצה עליי.
היה שיעור גיטרה מצויין! המורה אמרה שניגנתי שיר אחד של פינק פלויד, שלמדתי ממש ממזמן, מדהים, וזה בתור חימום ואחרי יומיים שלא ניגנתי! בנוסף התחלתי ללמוד יצירה חדשה, ושמעתי גרסאות שלה ביוטיוב ופשוט נדבקתי אליה XDDDDDD כמה מוזר זה להידבק למוזיקה קלאסית XDDDDDDDDD התחדשות השבוע? מתנות יום הולדת: פוסטר (מעטרוש) של כדור הארץ ממבט מהחלל החיצון; מלאך חמוד כזה לתלות על הקיר; שתי מנגות; ספר (שאני מחליפה כי יש להורים שלי אותו כבר); קופסת עוגיות פלוס המתכון; שרשרת מתוקה נורא
ציטוט השבוע? אח שלי: "איך קוראים ללהקת סרטנים? 'סרטנה'!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כאילו, כי יש להקה ממש מפורסמת שקוראים לה "סנטנה" XP תמונת השבוע? |סדגש לא נותן לי להעלות T_T תכנונים לשבוע הבא? טיול שנתי, צו ראשון, קונצרט גיטרה בביה"ס (לא שלי) שאולי המורה שלי תבוא אליו, להיפגש עם חברים (אני מקווה).

../images/Emo187.gifתומר.

שיר השבוע של MCR? Desolation Row. Safe and Sound.
שיר השבוע בכללי? Jeffree Star-Get Away With Murder, Bitch Please!. Electric Sugar Pop. Lily Allen-Not Fair, The Fear, Fuck You.
אמן/אלבום השבוע? Jeffree Star-Beauty Killer.
ספר/סרט/תוכנית השבוע? "לואי ת'רו" ו"1000 דרכים למות". חזר לערוץ 8. (L)
משהו טוב/רע שקרה השבוע? הגשמים. ותתתוומררר. איזה חתיך יואו.
התחדשות השבוע? ~
ציטוט השבוע? לא זוכרת.
תמונת השבוע? לא עולה סאמאשלו.
תכנונים לשבוע הבא? לתקן ציונים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

הנה ציטוטים.|אישכזה|

Lotan אומר/ת: קיוביקלס. גם את תהית אי פעם מהזה קיוביקלס? נשמע כמו קוביה, משהו זה הזמן למורפיקס נעמה/אניה אומר/ת: קיובליקס נשמע כמו קיבה Lotan אומר/ת: זה, תא נעמה/אניה אומר/ת: רואה!!! Lotan אומר/ת: לייק תא מעצר נעמה/אניה אומר/ת: צדקתי איכשהו D: אה Lotan אומר/ת: לא כפרה לא תא בגוף חחח למה נראה לך שאמסיאר ישירו על תאים בגוף Oם הם אימואים, לא מדענים נעמה/אניה אומר/ת: בא לי עוגה (Y)

Super Pumpkin

New member
ולא היה לי טוב כשהיית את רחוקה מלהיות קצת שקט

בשבילי...
שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? אביתר בנאי-יש לי סיכוי אביתר בנאי ומאיר בנאי-אצלך בעולם
השיר שלי לבגרות במחול אביתר בנאי-תתחנני אליי אביתר בנאי-אותיות פורחות באוויר Lost-Anouk
אמן/אלבום השבוע? אביתר בנאי
ספר/סרט/תוכנית השבוע? The vampire diaries-The awakening and the stroggle הספר.
פשוט מושלם. האקס המיתולוגי הגרסה האמריקאית. דם אמיתי 2..פרק האחרון
כמעט מלאכים 3.
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
סוף סוף יצאתי מהשבר יצירתיות והתקדמתי קצת בריקוד...
י"ב היא שנה חרא במיוחד כשאת במגמת מחול
/
לא ניגשתי בסוף לתאוריה
היה לי יום סיוט בבצפר
התקררתי
התחדשות השבוע?
ציטוט השבוע?
תמונת השבוע? מהצפייה.
תכנונים לשבוע הבא? טיול שנתי לאיללללללללת!!!! שיעור נהיגה לעבור תאוריה

PUMPKIN juice

New member
להלהלהלה D:

שיר השבוע של MCR? אין..
שיר השבוע בכללי? כל השירים של אסף אבידן!
וגם שמעתי היום מלא דבסק כי התגעגעתי והיה לי חשק למשהו שמח וכייפי
אמן/אלבום השבוע? אסף אבידן, כל האלבומים שלו
ספר/סרט/תוכנית השבוע? ספר-אישתו של הנוסע בזמן באנגלית סרט-אני לא זוכרת דברים כאלה XD תוכנית-הרבה ניקולודיאון וערוץ דיסני
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
רוב השבוע :)
דברים מטומטמים שמציקים לך במוח
התחדשות השבוע? הדיסקים של אסף אבידן
ציטוט השבוע? "פנאן לי ביום, קר לי בלילה.. אז קח סוודר!" צ'יפופו עם בעיות מוח
"אתה יכול להעביר לי ת'כד?"
תמונת השבוע? תפוז קצת טמבל.. ><
תכנונים לשבוע הבא? מממ, מבחנים, צחוקים, פעולות, טיול צעירה שאני הולכת להדריך :) שבוע נהדר שיהיה לכולם! אני הולכת לעצרת עכשיו, מקווה לפגוש היום מישהי

../images/Emo216.gifעדיין אין מנהל/ת לפורום../images/Emo124.gif

!!!!!! - - - - שיר השבוע של MCR? :האמת ששמעתי אבל אני לא זוכרת שמות.. שיר השבוע בכללי? : Adam Lambert – For Your Entertainment Breaking Benjamin – Anthem Of The Angels Kings of Leon – Crawl Cobra Starship – Nice Guys Finish Last אמן/אלבום השבוע? :האלבום של KOL ו-BB דה יוזד..TDG..הרגילים
הייתי אומרת החדש של אטריו אבל האלבום יכול להיגנז מצידי..הוא כ"כ גרוע
ספר/סרט/תוכנית השבוע? :על טבעי,האנטומיה,יומני הערפדים,על הקצה,איך פגשתי את אמא. וסרט-מה שקרה בוגאס..ממש מצחיק
משהו טוב/רע שקרה השבוע? :... התחדשות השבוע? ...אין. ציטוט השבוע? ..נו אני לא זוכרת אבל המון משפטים מצחיקים מעל טבעי
תמונת השבוע? ..היה פרק גאוני..כ"כ מצחיק שבכיתי
תכנונים לשבוע הבא? ...שיעבור כמו שהוא בא? +סרטון השבוע..זה ספוילר למי שרואה על טבעי ולא רק את הפרק ה-8 בעונה 5. למי שזה לא..תרא,זה אחלה קטעים מהפרק הכי מצחיק שהיה עד עכשיו: -סאם משתתף בפרסומת להרפס באיבר המין
http://www.youtube.com/watch?v=2otP3okU4aw -סאם ודין מלגים שהם על בתוך הסדרה שהיא פארודיה של האנטומיה של גריי
http://www.youtube.com/watch?v=U8YNEUaa_Dw

Wrath Within

New member
או-ווה...../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR?
אין.
שיר השבוע בכללי?
לה וידה לוקה - ריקי מרטין
אמן/אלבום השבוע?
פארמור, ללא ספק.
ספר/סרט/תוכנית השבוע?
סרט: דיסטרביה, סרט טוב. ספר: ניו מון, למרות שבקושי התקדמתי השבוע...
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
מסיבה, היה כיף:}
הזמן עובר, לצערי.
התחדשות השבוע?
אמ, אודם? פחח.
ציטוט השבוע?
1.[Talking to Ashley at the door, both overwhelmed by her hotness and beauty] Kale: Say "Hi," Ronald. Ronnie: Hi Ronald קטע מצחיק מהסרט "דיסטרביה"
תמונת השבוע?
נמנמ...אחת התמונות האהובות עליי שלו... אולי זו הפוזיציה, אולי השחורלבן, אולי העשן שיוצא מהנחיריים כמו דינו3>
תכנונים לשבוע הבא?
להתמרמר על הגיוס שקרב ובא?

למעלה