סופשבוע פרוע בפורום HIM

Wrath Within

New member
../images/Emo41.gifסופשבוע פרוע בפורום HIM../images/Emo41.gif../images/Emo11.gif

מאחר ולא פתחו את הפינה וכבר מוצ"ש, פתחתי בעצמי.
שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע!

Wrath Within

New member
../images/Emo11.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM :
HIM - The Beginning Of The End
שיר השבוע כללי:
Norther - Omen Norther - Mirror of madness
להקת\אמן השבוע:
אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
שיחות עם אנשים שאני אוהבת
משהו רע שקרה השבוע:
ישלי משפחה מעצבנת.
מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
Bullet For My Valentine - Waking The Demon
סרט/סדרה/ספר השבוע:
"יוקרה"
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לסיים את כל המבחנים.
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
מבחנים.
משהו שאתם מקווים שיקרה:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
תמונת השבוע!

5ifi

New member
פרוע...

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : נמנמנמ...אמפי שליעדיין מת... שיר השבוע כללי: הפי אנדינג של מיקה להקת\אמן השבוע: מיקה... החמוד אלבום השבוע: ? אדם שעשה לכם את השבוע: יהלום. משהו טוב שקרה השבוע:חחח...הלכתי לבדוק שירות בצעד חסר תוחלת לחלוטין! משהו רע שקרה השבוע: זה היה ממש חסר תוחלת!!!! מאכל השבוע: נשיקות של לחם. משהו חדש השבוע?: ספרים רבותיי, ספרים!!! סופו של מיסטר Y וספרהשירים של היינריך אהובי, ותודה לאחותי שהביאתם עד הלום (אליי...) ציטוט שמאפיין את השבוע: "אני הולכת לבדוק לשם הלבדוק" - אני בתשוב לשאלה- ' אז למה לבדוק אם את יודעת שלא?' ציטוט שעשה לכם את השבוע: ---- לינק/אתר השבוע: ---- סרט/סדרה/ספר השבוע: מכושפת / devil beside me - גאד זאת סדרה של טאייואנים...! / סופו של מיסטר Y סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: היה יום עצמאות שווה ביותר וסופ"ש מהנה פלוס! שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: הטיול השנתי, הוא הכי ...(חרוז) אותי! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ללמוד למתכונת בארץ. הכמויות הסופר0טריפל-מולטי עצומות של החומר לא עושות לי את זה... אה, ולהישרף בטיול השנתי. משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה טיול שנתי לפנים!!! וקיצוץ בחומר למתכונת... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: i'll be- של מישו מכוער... נו זה השיר מסינדרלה סטורי... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: נט'ינג, תודה ששאלתם... ו...תמונת השבוע! אמנם נארוטו זה ממש לא אני, אבל התמונה הזאת ממש יפה...גמני רוצה שיער ורוד! (NOT) http://ceruleanmorning.deviantart.com/art/Memories-of-Spring-84976630

Psyche1

New member
עונה ../images/Emo127.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : HIM - Venus Doom שיר השבוע כללי:B.Y.O.B - SOAD להקת\אמן השבוע: Theatre Of Tragedy אלבום השבוע:Musique - Theatre Of Tragedy אדם שעשה לכם את השבוע: אנדריי משהו טוב שקרה השבוע: אנחנו ביחד
משהו רע שקרה השבוע: - מאכל השבוע: תירס משהו חדש השבוע?: ציור <: ציטוט שמאפיין את השבוע: הכל קורה לטובה ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אחי, הנה אלוהים" לינק/אתר השבוע:- סרט/סדרה/ספר השבוע: מסות סרק סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:- שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: כל המרתונים האלו! -.- משהו שאתם מקווים שיקרה: - אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אנדריי D: שיר שפתחתם איתו את השבוע: Ozzy Osbourne -Lay Your World On Me סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: - ו...תמונת השבוע!

RockStar2

New member
עונה~~!! יא מאןן עברתי לשלב הבא באודישן D:!

טוב שפתחת את הפינה התגעגעתי אליה D: שבוע שעבר: שיר השבוע של Death Is In Love With Us :HIM שיר השבוע הכללי:Bedwetters- Dramatic Letter to Conscience להקת השבוע:HIM!!!!!!!!!!!!!!!! אלבום השבוע:Dark Light אדם שעשה לי את השבוע:החתיך ההוא מהקניון!!(לא יותר מוילה ואלו)... משהו טוב שקרה השבוע:הכרתי חברה חדשה מאוד חמודה D: משהו רע שקרה השבוע:חברה שלי ניראה לי הפסיקה לאהוב את המישהו שאנחנו חולות לו על התחת....עם מי אני עוד אוכל לדבר עליו???!!!! מאכל השבוע:האורז של אמא שלי P: משהו חדש השבוע:ממממממ.......החומר החדש באלגברה~! דמאיטט אני לא מבינה~!! ציטוט שמאפיין את השבוע:"חתיך מה את מתאמצת בכלל?" חחחחח אני המצאתי סגידה לי ^^ ציטוט שעשה לי את השבוע:"לא יודעת...." מה לא יודעת?!! הרי ברור ש**** יותר חתיך מהחרא הזה הראל סקעת! אתר השבוע:http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=4586125374304 כנסו אליו בכיית אנשים!! סדרת השבוע:הישרדות!!! החארות האלה אומרים לחכות פרסומת אחת ואז בסוף לא אומרים את התוצאות!!!! זבל! סתם עוד משהו שבא לי לספר עליו ואין עליו שאלה:בא אליי חייזר הביתה. XDDDD (אני לא יודעת מאיפה זה צץ לי....בזמן האחרון אני מכורה לחייזרים!!!) שבוע הבא: משהו שאני מחכה לו השבוע:לשירים שהורדתי מהאימיול....כוסאמק שירים תרדו כבר!! משהו שאני לא מחכה לו השבוע:לביה"ס...כמו תמיד.....מתי זה ייגמר ואני אוכל ללכת כבר לתיכון??!!!!! משהו שאני מקווה שיקרה:שחייזרים יפלשו לביה"ס ויחסלו את המורות וככה כל התלמידים ישתחררו. XD אדם שרוצים לראות:את הילדה ההיא שפגשתי באורט אבין!! דאממ למה לא לקחתי מסנג'ר? -_- שיר שפתחתי איתו את השבוע:Bedwetters- Dramatic Letter to Conscience סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:קיבלתי 83 במבחן במדעים D:D:D:D:!!! תמונת השבוע: שיהיה לכם שבוע סבממממממבה ~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!! D=

RockSter

New member
................/images/Emo176.gif

לא אמרת שקיבלת 93 במדעים???????????? ואני בחיים לא אפסיק לאהוב אותו!!! אז תנוחיייי, אם כבר מישהו יפסיק זו את .. את זו שכל הזמן אומרת: "בשנה הבאה אני על בטוח אשכח אותו, אני אהיה בתיכון ואני אכיר ילדים חדשים ואני אשכח אותו.." XDDDDDDD

מכניסה נושא להודעה... ../images/Emo13.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : מממ Killing Loneliness שיר השבוע כללי: The used - Handsome awkward Aerosmith - Pink Muse - Sober Muse - Escape להקת\אמן השבוע: Muse
אלבום השבוע: SHOWBIZ של Muse
אדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד ספציפי. משהו טוב שקרה השבוע: אכלתי גלידה P: משהו רע שקרה השבוע: גלידה זה מ-ש-מ-י-ן ! מאכל השבוע: גלידה P: משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: אין משהו מיוחד... סרט/סדרה/ספר השבוע: הישרדות, האנטומיה של גריי. התחלתי אתמול את 'אל תגלה' של הרלן קובן. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני אוכלת עכשיו קרקרים עם גבינה לבנה D: שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום רביעי
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ליום שישי
משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אצליח במבחן בהיסטוריה! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אותו, ביום רביעי D: שיר שפתחתם איתו את השבוע: וואו אני כמעט שבטוחה שSay Goddnight של בולט. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שבוע הבא אני יאכל קרקרים עם גבינה צהובה! D: ו...תמונת השבוע! >>

למעלה