סופשבוע פרוע!- הדור הבא.

little WhiSper

New member
../images/Emo41.gifסופשבוע פרוע!- הדור הבא.../images/Emo41.gif

זוכרים את סופשבוע פרוע?? -כןןן אוהבים את סופשבוע פרוע?? - כןןן רוצים שסופשבוע פרוע יחזור?? - כן כן כן!!! בקיצור, סופשבוע פרוע חוזר אלינו בשדרוג מיוחד לקיץ! (ומשבוע הבא עוד מישהי חוזרת אלינו! קארין תפתח ת'פינה באופן קבוע החל מהשבוע הבא.) תהנו. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ השבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: השבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:)
(לוגו יהיה כשאופק המתוקה תתחבר ותעלה אותו לפה. :] )

Such a Tragedy

New member
כןןן^_^ הוריי וכאלה^_^../images/Emo14.gif

השבוע שעבר: |קשוח| שיר השבוע של HIM: אהעא Please dont let it go שיר השבוע כללי: מממ אני חושבת שthe fear that gave me wings של bring me the horizon להקת\אמן השבוע:HIM וthe killers אלבום השבוע: sam's town אדם שעשה לכם את השבוע: אני לא יכולה להגיד
בל בואו נגיד שלא רק את השבוע הוא עשה לי
משהו טוב שקרה השבוע:מסיבת HIM,מעאפנ ככל שתהיה,היה כיף לצאת מהבית ביום שישי,אחרי ככ הרבה זמן^_^ משהו רע שקרה השבוע: כמה כאלה ואחרים
מאכל השבוע:סושיייי
משהו חדש השבוע?:מממ מסיבה אחת,100 חדשדש בספרות,נכשל במתמט'. ציטוט שמאפיין את השבוע:"אמגגגג!!!!!!!!!!!!!!11111111111אחדאחדאחד ג'רארד מאוררראאאסססססססס!!!!111אחדאחדשתיים" כמה אפשר לשמוע את זה כבר?X_X ציטוט שעשה לכם את השבוע:"אמג.בום." זה כל הזמן מצחיק אותי מחדש
לינק/אתר השבוע:המ.עשו טובה,קחו את העכבר,תניחו אותו על שורת הכתובת,תכתבו מייספיס.קום,ותעשו אנטר
סרט/סדרה/ספר השבוע:רוח רפאים של גויה,מ ד ה י ם
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:סידרו לי את המחשב^_^ השבוע הבא: ^_^ משהו שאתם מחכים לו השבוע:מבחן אחרון^_^ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לא משהו ספציפי. משהו שאתם מקווים שיקרה:מסיבה בסופ"ש. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:את..ה...נו..הוא
שיר שפתחתם איתו את השבוע:מממ wasting the down של the 69 eyes סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:שבוע הבא הוא השבוע שלפני היומולדת שלי
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:) המ^_^

Rose131

New member
LOL התמונה

היום צעקתי לאיזה אחד מהשבה שלי שהוא אימו והוא התחיל לצווח שהוא לא אימו

little WhiSper

New member
לה לה לה.

השבוע שעבר שיר השבוע של HIM :ביוטיפול שיר השבוע כללי:גאנז אנד רוזס- dont cry. civil war. מוש- משא ומתן. אביתר בנאי- כלום לא עצוב. בלאקפילד- once. miss you. להקת\אמן השבוע:גאנז אנד רוזס אלבום השבוע: גאנז-אוסף. בלאקפילד-2. אדם שעשה לכם את השבוע: אמא, מיכ, גלי. משהו טוב שקרה השבוע:הקצת כיף ביום רביעי, האחרי של הבגרות במתמטיקה, יום שישי בבוקר. משהו רע שקרה השבוע:אתמול בלילה והיום בבוקר. הבגרות כמובן, אבל ממש בקטנה. שהשבוע נגמר. הקקי של הלימודים ואנשים, העצבים ואכזבות, וכל יום שעובר. מאכל השבוע: פיצה
משהו חדש השבוע?:בגדים =] ציטוט שמאפיין את השבוע:הזמן עכשיו למרחקים קצרים. ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: פורומים, ישרא סרט/סדרה/ספר השבוע: האלופה! אחים ואחיות. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:אממ, שמישהו יעצור את הזמן! דחוווף! השבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:חתונה!
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:בגרות, ומלא מלא מלא מתכונות. אה ושהזמן עובר. משהו שאתם מקווים שיקרה:שיהיה כיף בחתונה. ושנצליח ב: בגרות בתנך, מתכונת בהסטוריה, מתכונת באזרחות, מתכונת בספרות, מתכונת באקולוגיה. ושהזמן יעבור לאט. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את המשפחה המורחבת. שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נפתח. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אממ, שמישהו יעצור את הזמן! דחוווף! ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:) אותה תמונה מהשרשור הקודם

danduuu

New member
כל הכבוד../images/Emo47.gif

השבוע שעבר שיר השבוע של HIM : המ לא נראה לי שיש =/ שיר השבוע כללי: chris daughtry-all these lives [בגלל ענבלי] Kamelot-The Human Stain
Kamelot-Love You To Death
להקת\אמן השבוע: קמלוט!!!!!!!!!
אלבום השבוע: קמלוט-גוסט אופרה אדם שעשה לכם את השבוע: המ קשת. כי היא הודיעה לי שנייטוויש באים לארץ
משהו טוב שקרה השבוע: נייטוויש באים לארץ$%#%^@%@%@ וההקלטות שהיו נחמדות ביותר :) משהו רע שקרה השבוע: במילה אחת? תיאטרון!!!!! מאכל השבוע: קקי משהו חדש השבוע?: נייטוויש באים לארץ
ציטוט שמאפיין את השבוע: נייטוויש באים לארץ
ציטוט שעשה לכם את השבוע: נייטוויש באים לארץ
לינק/אתר השבוע: Nightwish Will Come To Israel
סרט/סדרה/ספר השבוע: ברוקבאק מאונטיין. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: המ כלום. [נייטוויש באים לארץ
] השבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת ללוטם
ולא'דעת מה עוד
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: מחר בגרות בתנ"ך
, יום שישי מגן בספרות
ותיאטרון
משהו שאתם מקווים שיקרה: שלא יהיה תיאטרון (?) אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אלכס
שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נפתח השבוע
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: נייטוויש באים לארץ
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:)

little WhiSper

New member
רגע אז לא הבנתי

מי בא ולאן? וגמני ראיתי הר ברוקבאק אתמול! מזל שהית' לדג'ר הומו רק בסרט.
*מזילהריר*
וכו'.

danduuu

New member
../images/Emo12.gif

אמ כן אבל הוא קצת נשוי עם ילדה כרגע אז זה לא ממש עוזר

milkshakit

New member
אף פעם לא הבנתי מה יש בו בכלל ../images/Emo3.gif

לדעתי הוא לא משהו. כבר ג'ייק ג'ילינהול יותר סקסי ממנו

milkshakit

New member
יאיי!! ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

השבוע שעבר שיר השבוע של HIM : לא שמעתי אותם איזה מיליון שנה, אבל זה הולך להשתנות. שיר השבוע כללי: אני חושבת ש.. Within' Temptation - Ice Queen להקת\אמן השבוע: ווית'ין
אלבום השבוע: ווית'ין - Mother Earth
אדם שעשה לכם את השבוע: לבנה. משהו טוב שקרה השבוע: צחוקים בעבודה משהו רע שקרה השבוע: נכוויתי ממגהץ ונהייתה לי צלקת מכוערת
מאכל השבוע: תפו"א! משהו חדש השבוע?: מממ. לא כל כך
ציטוט שמאפיין את השבוע: - ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: "שודדי הקאריביים - סוף העולם". סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: - שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי פגישות.. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עבודה
משהו שאתם מקווים שיקרה:
לא יודעת אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חברות.. עניינים.. בלאגנים. שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: - ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:) היא כזאת חמודה

Girl In The Box

New member
ווהווווווווווו../images/Emo13.gif

השבוע שעבר שיר השבוע של HIM :Buried Alive By Love שיר השבוע כללי:Jeff Buckley-Grace להקת\אמן השבוע:Jeff Buckley
אלבום השבוע:grace אדם שעשה לכם את השבוע:ממ...חברה משהו טוב שקרה השבוע:87 במגן בהיסטוריה משהו רע שקרה השבוע:לחץ מטורף מאכל השבוע:אורז אכלתי הרבה השבוע חח משהו חדש השבוע?:נייטוויש באים לארץ!!!!! ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע:תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:שודדי הקאריביים 3,Bram Stoker's Dracula שני סרטים ממש יפים
וכרגיל מגרש ביתי וגיבורים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: השבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומהולדת:] משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:תיגבורים ארוכים ומשעממים משהו שאתם מקווים שיקרה:שאני יימצא כבר עבודה!!! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:ממ..חברים ומשפחה שיר שפתחתם איתו את השבוע:halellujah-jeff buckley סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:לא יודעת

Rose131

New member
יווD:

שיר השבוע של HIM : ארמ.. לאדעת
שיר השבוע כללי:פרלייזד- דה יוזד, איים א פייק- דה יוזד להקת\אמן השבוע:דה יוזד אלבום השבוע:משהו של דה יוזד אדם שעשה לכם את השבוע:... משהו טוב שקרה השבוע:... משהו רע שקרה השבוע:71 בהיסטוריה?X: מאכל השבוע:אוכל סיני@#%!@! משהו חדש השבוע?:הממממ. ציטוט שמאפיין את השבוע:"אמגאמג אני הולכת להיכשל!" ציטוט שעשה לכם את השבוע:"לא מורידים נקודות על טימטום!" לינק/אתר השבוע:תפוז? סרט/סדרה/ספר השבוע: אממ. אנג'ל? סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:ואע! השבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:שלא יהיה יותר מחשבת משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:הבגרות במחשבת
משהו שאתם מקווים שיקרה:שהיא תהיה קלה\שבאורח פלא המתכונת שלי בהיסטוריה תעלה את הציון שלה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:... שיר שפתחתם איתו את השבוע:פרלייזד- דה יוזד סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ואע! ו...תמונת השבוע! תגובה מהירה

למעלה