סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo41.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo41.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע!

Wrath Within

New member
This is me, for forever.../images/Emo11.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM : Salt in our wounds לגמרי
פעם חשבתי שהוא חרא, אבל "השגתי" גירסא אחרת, והתאהבתי בה! שיר השבוע כללי: Within Temptation: What Have You Done? Frozen Our Solemn Hour Norther: Mirror Of Madness Frozen Angel להקת\אמן השבוע: נורת'ר. אלבום השבוע: הדסקוגרפיה של נורת'ר. אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: אין מבחנים, להלה. משהו רע שקרה השבוע: הבצפר פאג. מאכל השבוע: גלידת טעמי|ריר| משהו חדש השבוע?: שכל? D: ציטוט שמאפיין את השבוע: "Failed in becoming a god." ציטוט שעשה לכם את השבוע: "Failed in becoming a god." לינק/אתר השבוע: אינליכוח ;; סרט/סדרה/ספר השבוע: טלנובלה בע"מ?
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין, ביי.
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאדעת. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: הצו הפאגי הזה, חייבת לדחות. משהו שאתם מקווים שיקרה: שהצו יידחה ייעלם ויישרף? D: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לא אנשים של הצבא זה בטוח
שיר שפתחתם איתו את השבוע: Salt in our wounds סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין, ביי. +תמונה D:

Rose131

New member
...

טוב, התחלתי לענות והכל היה "הממ" או "אממ" או "נממ" אז החלטתי פשוט לשים אנימציה חמודה ולא לענות על כלום.

RockStar2

New member
יאוו!!!איזה יום מחיק היה אתמול בדיזנגוף!!!

יואו זה היה קורע!!! D: היו איזה שני אנשים שעברו לידנו בדיזינגוף ושאלו ואחד מהם שאל:"מעוניינת לקנות בנאדם?הוא חכם,אינטיליגנט,חתיך ויודע לדבר יפנית!!במחיר של 20 שקלים!" חחחחחחחחחחחחחח ואמרו לנו שהם בקורס ~!! ואוי זה היה פשוט גדול....D:D:D: שבוע שעבר: שיר השבוע של When Love And Death Embrace :HIM שיר השבוע הכללי:This Fortest Of Tears להקת השבוע:HIM אלבום השבוע:Venus Doom אדם שעשה לי את השבוע:האנשים האלה מדיזינגוף~~~!!!! חהחחהח! משהו טוב שקרה לי השבוע:המורה המפגרת שלי סוף סוף דחתה את המבחנים שלה...!! יוהוווו~~ D: משוה רע שקרה השבוע:המשקפיים שלי נשברו :( מאכל השבוע:נקניקיות ומרשמלו על האש~~!! בל"ג בעומר....וואיי היה מזה כיף :) משהו חדש השבוע:ממממממ אין כלום חדש...חוץ מזה שהתחלתי לאהוב תופים~!!! ציטוט שמאפיין את השבוע:"רוצים לקנות אותו?הוא חכם,אינטיליגנט,יודע יפנית וחתיך! רק 20 שקלים!" וואוייי איזה גדול!!חחח!! ציטוט שעשה לי את השבוע:אותו הדבר ^^ אתר השבוע:avrillavigne.com ספר השבוע:"מותר להתנשק בשביל הראשי" ספר מהמם....עשיתי עליו את העבודה בספרות :) סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:בא לי כבר תיכון.....XD שבוע הבא: משהו שאני מחכה לו השבוע:לראות את ירון....ואוו~! משהו שאני לא מחכה לו:לעומס הכבד במבחנים שהולך להיות שבוע הבא! אווףףף~! -.- משהו שאני מקווה שיקרה:שיבטלו את כל המבחנים והמיצב"ים XDDDDDD אדם שרוצים לראות השבוע:מממממ...את וילה ואלו~!!! שיר שפתחתם איתו את השבוע:McFLY-All About You סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אני מקווה שהשבוע הבא יעבור מהר~!!!!!! תמונת השבוע: D:

The Fantasy

New member
בא לי לענות עכשיו כי אין אחד חדש P:

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :המ אין
שיר השבוע כללי:יש המון עזבו להקת\אמן השבוע:OneRepublic
אלבום השבוע:Dreamin' Out Loud-OneRepublic אדם שעשה לכם את השבוע:אמא
אבא,חברות מהבית, ספיר,אורטל, דנה וכל מיני אנשים אחרים מהמוצב
משהו טוב שקרה השבוע:ביתתתתתתתתתתת
ושאני עומדת לסיים את ההסמכות ברוך השם. משהו רע שקרה השבוע:המון
מאכל השבוע: אוכל של אמא
משהו חדש השבוע?:לא נראה לי ציטוט שמאפיין את השבוע:הווו יש כמה
שמרתי במיוחד
ראינו את הסרט נודלס ויש שם ילד סיני כזה חמוווווד..קיצר יש איזה סצינה בסרט שהוא מטפס על איזה קיר כדי להכנס לאיזה חדר. מורן: "וואי ואם הוא ייפול??" סיבו (סיוון):"הוא לא ייפול, הוא סיני"
כמה רגעים אחרי זה..בסרט אחת הדמויות מדברת עם אחותה ואומרת לה "פעם לגנבים היו כורתים את הידיים בסין..את רוצה להיות הדיילת הגידמת הראשונה?" סיוון בתגובה-"מה זה גידמת?!?!?!?!" יום אחרי זה...מספרים על הסרט לאנשים אחרים שהיו במשמרת..וכמובן מי מספר אם לא סיוון? "אז יש איזה מישהיי שהשאירו אצלה את הילד הסיני הזה...אבל את יודעת זה כאילו פירטי כזה""
!!!!!!! קיצר זה היו היומיים הכי מצחיקים בעולם
ציטוט שעשה לכם את השבוע:המוןןןןןןןן כמו אלו ואחרים שאני כבר לא זוכרת חח לינק/אתר השבוע:כל מיני סרט/סדרה/ספר השבוע:נודלס/על טבעי
/ולא קראתי כלום סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:המ חזרתי הביתה
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים את ההסמכות ברעל!!!ויום ירושלים
אני בירושלים הבירה
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:המ לא ידוע משהו שאתם מקווים שיקרה:משהו טוב אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:המ :/ שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד ל אפתחתי את השבוע שלי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

למעלה