סופשבוע פרוע

little WhiSper

New member
../images/Emo41.gifסופשבוע פרוע../images/Emo41.gif

אני יודעת שאני לא קארין, אבל מסיבות אישיות [נא לא לשאול] , אני פותחת ת'פינה גם השבוע. קארין מיי לאב
אז יאללה חבר'ה, כולם יכולים להגיב לפינה הזאת, לא צריך לחשוב יותר מדיי! __________________________________________________________________________________ השבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: השבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:)

FFTL

New member
../images/Emo61.gifבכיף.

השבוע שעבר שיר השבוע של HIM : בלי לחשוב אפילו, IM - Vampire Heart שיר השבוע כללי: אמ..לאדעת
להקת\אמן השבוע: Murderdolls, SlipknoT. אלבום השבוע: - אדם שעשה לכם את השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת, ים, חזרות לסופש. משהו רע שקרה השבוע: חברים. מאכל השבוע: בורקס! משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: לאדעת >: השבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה מתנס!
ומסיבת סיום לאחשלי.
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לאדעת. משהו שאתם מקווים שיקרה: להיפגש עם האישה.
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: האישה. D: שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
תמונה: הסולן של בולט. כפרעליו.
לילה טוב.

little WhiSper

New member
עמוס פה 'קצת'.../images/Emo178.gif

השבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:בלאקפילד-once. שגיא ריי- rhythm is a dancer. crying at the discotec להקת\אמן השבוע:בלאקפילד, שגיא ריי אלבום השבוע:בלאקפילד אדם שעשה לכם את השבוע: ממ משפחה מורחבת משהו טוב שקרה השבוע: חתונה! משהו רע שקרה השבוע:שלא הלכתי לשבת חתן, העצבים מהסרט ואנשיו, אשתו של,אבא, הזמן שעובר, הכישלון, הסוף. מאכל השבוע: ממ לחמניה משהו חדש השבוע?: התקדמות קלה עם הסרט ציטוט שמאפיין את השבוע:"סרט" "חדר עריכה" "בגרות" "מתכונת" "סוף" זה מאפיין את כל התקופה. ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: תפוז,נענע, עולים על מדים חח מייספייס סרט/סדרה/ספר השבוע: אחים ואחיות, סדרה כל כך טובה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שנמאס לי מהסרט הדפוק הזה ומהבנים הטיפשים האלה ומהילדה הכל כך לא טובה הזאת ומעצמי. ואני כל כך כל כך לא רוצה לסיים את השבוע הזה (בחיים לפחות.) השבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: ערב המב"ר הכי שווה בהסטוריה של הבצפר. 2 בגרויות ומתכונת. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:ה"סרט", בגרות באזרחות מתכונת בהסטוריה משהו שאתם מקווים שיקרה:שלא ייגמר השבוע הזה לעולם, שיקרה משהו טוב ומהר עם הזה... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: א שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאנפתח סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שנמאס לי מהסרט הדפוק הזה ומהבנים הטיפשים האלה ומהילדה הכל כך לא טובה הזאת ומעצמי. ואני כל כך כל כך לא רוצה לסיים את השבוע הזה (בחיים לפחות.) ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:) לא עשתה לי שום שבוע

MyTearsDontFall

New member
'ניD:

שיר השבוע של HIM : ממ..In Joy And Sorrow שיר השבוע כללי: Rihanna - Umbrella להקת\אמן השבוע: NickelBack אלבום השבוע: אין אדם שעשה לכם את השבוע: נועה!3> משהו טוב שקרה השבוע: אמ לא הרבה.. משהו רע שקרה השבוע: שרבתי עם חברות שלי מאכל השבוע: שניצל23!@!@ XD משהו חדש השבוע?: ממ. לאנרראה לי קניתי משהוO: ציטוט שמאפיין את השבוע:".....זונה!...."XD ציטוט שעשה לכם את השבוע: לאדעת לינק/אתר השבוע:אין סרט/סדרה/ספר השבוע: תעביר את זה הלאה נראה ליXD סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: נמנמ כלום השבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ..לאדעת.. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בייביסיטר!פיכס משהו שאתם מקווים שיקרה:שהמורה שלי תשבור ת'ראש אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ממ.. שיר שפתחתם איתו את השבוע:איפו לי? סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: כלום ו...תמונת השבוע!

lintu1

New member
../images/Emo122.gif

השבוע שעבר שיר השבוע של HIM :לא שמעתי;[ שיר השבוע כללי:Epica-cry for the moon להקת\אמן השבוע:אפיקה
אלבום השבוע:אין אדם שעשה לכם את השבוע:אממ...אין=\ משהו טוב שקרה השבוע:השיחה עם היועצת^^למרות שהיא לא עזרה בשיט עדיין היה כיף לפרוקP: משהו רע שקרה השבוע:רבתי עם ידיד מאוד טוב שלי=\ מאכל השבוע:מסטיק0_____O משהו חדש השבוע?:נייט. ציטוט שמאפיין את השבוע:אין ציטוט שעשה לכם את השבוע:אין לינק/אתר השבוע:תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:אין סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:. השבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:עוד פגישה עם היועצתXP,להשלים עם הידיד הזה.למרות שלא נראה לי שזה יקרה=\ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה:שנשלים. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:חושקים הא?XD אממ..את חן!ועוד חברה שלי^_^ שיר שפתחתם איתו את השבוע:0___________O סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

Rose131

New member
רר

השבוע שעבר שיר השבוע של HIM : הממ. שיר השבוע כללי: משהו של דה יוזד
להקת\אמן השבוע:דה יוזד אלבום השבוע:החדש של דה יוזד אדם שעשה לכם את השבוע:ברט?X:
משהו טוב שקרה השבוע:X משהו רע שקרה השבוע:מגן מחורבן בהיסטוריה, אנשים מעצבנים מאכל השבוע:אוכל סיני! משהו חדש השבוע?:הממ. ציטוט שמאפיין את השבוע:אעעעעעעעעעעעעעעעעע ציטוט שעשה לכם את השבוע:לאדעת
לינק/אתר השבוע:תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:ספיידרמן3 סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:רררר השבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים עם היסטוריה כבר. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לסיים עם היסטוריה כבר. משהו שאתם מקווים שיקרה:אני אדע את החומר בבגרות? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:יש רשימה ארוכהXD שיר שפתחתם איתו את השבוע:המ. לאדעת
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:רר

Girl In The Box

New member
../images/Emo13.gif

השבוע שעבר שיר השבוע של HIM :דיס פורטרס אוף טירס שיר השבוע כללי: break on thriugh-doors mop-metallica walk-pantera להקת\אמן השבוע:Doors אלבום השבוע:אין משו מסוים אדם שעשה לכם את השבוע:חברות משהו טוב שקרה השבוע:מועדון,סבתא חזרה מצרפת משהו רע שקרה השבוע:חרישות להיסטוריה:/ מאכל השבוע:סלט משהו חדש השבוע?:אין ציטוט שמאפיין את השבוע:- ציטוט שעשה לכם את השבוע:- לינק/אתר השבוע:- סרט/סדרה/ספר השבוע:גיבורים,מגרש ביתי,טירוף בבית סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:בלה בלה בלה השבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:לקנות דיסקים משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:בגרות בהיסטוריה משהו שאתם מקווים שיקרה:לא יודעת אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע:mop-metallica סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:בלה בלה בלה ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע:)

קארין דברי איתי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif

השבוע שעבר שיר השבוע של HIM : לאדעת שיר השבוע כללי: secrets don't make friends-FFTL להקת\אמן השבוע:FFTL. from first to last אלבום השבוע: dear diary, my teen angst has a bodycount-fftl אדם שעשה לכם את השבוע: moi משהו טוב שקרה השבוע: לא למדתי כלום כרגיל משהו רע שקרה השבוע: מחר בגרות ואין לי כוח ללמוד:| מאכל השבוע: עלי גפן? :p משהו חדש השבוע?: דונו ציטוט שמאפיין את השבוע: דונו ציטוט שעשה לכם את השבוע: דונו לינק/אתר השבוע: דורימני-עורלה, חפשו בגוגל סרט/סדרה/ספר השבוע: E.R סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: בא לי שחצי שיער שלי יהיה טורקיז. השבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר בצפר משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: להתחיל לעבוד, מתכונת בלשון :/ משהו שאתם מקווים שיקרה: שהבגרות תעבור טוב אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: קוקי וליאור. למרות שאין מצב לראות תא שתיהן =[ שיר שפתחתם איתו את השבוע: מממממממ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: יש לי בראשון מתכונת בלשון ולא בא לי! ו...תמונת השבוע! אמורה להיות פה תמונה ממש יפה שלי, אבל עוד לא שלחו לי אותה, אז משו אחר. (התמונה שעשתה לכם את השבוע:)

למעלה