סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif סופשבוע ../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: ספר השבוע: סדרה/סרט השבוע: מאכל השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: שינה נעימה (זה מה שאני מתכוון לעשות
).

Ice Queen 7

New member
...

שיר/י השבוע של ווית'ין: Enter שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Kamelot - Call Of The Sea אלבום השבוע: Kamelot - Eternity ספר השבוע: "ספר התמרורים"?
סדרה/סרט השבוע: עמוק באדמה
מאכל השבוע: שניצלטופו אתר השבוע: תפוז חוויית השבוע: יום שלישי D: תמונת השבוע:

איזה שינה ואיזה בטיח!?

יש לי מתכונת בתנ"ך ביום ראשון ולא התחלתי ללמוד אפילו )))): שיר/י השבוע של ווית'ין: נגיד The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Children Of Bodom-Silent Scream Opeth-Demon Of The Fall Luca Turilli's Dreamquest - Gothic Vision Decadence - Corrosion Decadence - Theater Of The Absurd לא מפסיקהה עם השירים האלווווווווו!!!!!!! אני חורשת אותם כברררר איזה חודששש אלבום השבוע: כל השירים של COB ספר השבוע: בעע סדרה/סרט השבוע: אבודים. מאכל השבוע: מממממ גלידה חם חם חם מה לעשות. אתר השבוע: - חוויית השבוע: נראה לך שאני חייה בעולם יש בו חוויות? XDDD תמונת השבוע: נכון שהוא דומה לאבריל לאבין פה?
LOL

taroboy

New member
שליליליל

שיר/י השבוע של ווית'ין:דה דאנסשיר/י השבוע לא של ווית'ין:עוד ארון-היהודיםאלבום השבוע:דה דאנס חחספר השבוע:איןסדרה/סרט השבוע:גיבורים/איש משפחהמאכל השבוע:בראוניז?אתר השבוע:תפוזחוויית השבוע:תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
איפה החורף;_____________;

שיר/י השבוע של ווית'ין: בעיקר TTBTR אבל כעיקרון כל THOE שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל האלבום של איה כורם?
אלבום השבוע: REM- Not Bad For No Tour [לא אהבתי אותו אבל מישהי טחנה לי במוח לשמוע אותו לפחות עשרפעמיםXD] ספר השבוע: השטן לובשת פראדה
סדרה/סרט השבוע: אין מאכל השבוע: אין:X אתר השבוע: http://www.blogthings.com
חוויית השבוע: כלום:X תמונת השבוע: נה.

scarlet moon

New member
mamma mia ../images/Emo54.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: המממ... סתם נזרוק- stand my ground שיר/י השבוע לא של ווית'ין: out in the real world של Stream of passion אלבום השבוע: Chronicles of Dysphoria של Chalice ספר השבוע: >< סדרה/סרט השבוע: זה קצת עצוב שאני רואה שני סרטים חדשים בממוצע כל יום ולא עולה לי שום דבר? "נקודת מפגש" אולי, רק כי ראיתי היום כתבה בידיעות על מקרה מאד דומה. מאכל השבוע: על-האש
אתר השבוע: www.viona-art.com חוויית השבוע: לא משהו ראוי לציון. תמונת השבוע: החתול שלי! (אחד מהם..יש לי שניים שחורים כאלה
) שוב
).

chyio

New member
חיחוש.

שיר/י השבוע של ווית'ין: רסטלס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lord Of The Rings - Two Towers Trailer Song -Clint Mansell ועוד כלמיני פסקולים של שודדי הקאריביים
אלבום השבוע: אנטר ספר השבוע: אני באמת צריכה להתחיל לקרוא אחד סדרה/סרט השבוע: ישנן בנות P: מאכל השבוע: ספגטי [כי די אכלתי פעמיים בשבוע ;;] אתר השבוע: תפוז וישרא חוויית השבוע: הממ כלמיני מומחים למיניהם. תמונת השבוע: אני מצאתי את המשחק הזההההההה!!!!1 וואי אני כזאת טיפשה חשבתי שקוראים לו קפטן הוק ובסוף כשחיפשתי טורנט להורדה ראיתי שזה קלאו
אבלאבל המשחקקקקקקקקקקקקק*_________________* שנים לא שיחקתי בו ;;;;

Amir Noy

New member
Claw!!!!!../images/Emo99.gif איזה שליטה!!!

סיימתי את המשחק הזה (
) איזה 1000000011111 פעמים!!! טייגר ריוון כזה שולט! ^^
משחק אדיר...חרשתי עליו בגיל 10

רועי123456

New member
חח איך סיימת?

השיא שלי היה בערך שלב 4 או 5 נראה לי חח(דרך אגב בדקתי ויש לי אותו עדיין חח מעניין אם הוא עבוד ,איזו נוסטלגיה)

Amir Noy

New member
אמממ

זה לא עד כדי כך קשה... יש מאסטרים שיש דרך מיוחד להביס אותם.. ושלבים מסויימים עם מטרה... אם יודעים את זה המשחק יותר קל... אבל עדיין שולט ^______^

chyio

New member
אבלאבללללללללל

אני מגיעה לשלב 13 ולא מצליחה לעבור אותו ;;;;;;;;;;;;;; וגם הגעתי לשם בזכות קוד וזהX:

ATWA

New member
אני^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: Forsaken שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Sonata Arctica - Black Sheep Epica - Veniality אלבום השבוע: Sonata Arctica - Silence סדרה/סרט השבוע: ליטל מיס סאנשיין
תמונת השבוע: איןלי כוח-.-

LadySilkworm

New member
:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: overcome שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נמנמ הרבה.. אלבום השבוע: אין אחד ספר השבוע: - סדרה/סרט השבוע: המטבח של מרתה\השטן לובשת פראדה מאכל השבוע: פוטטוס? אתר השבוע: - חוויית השבוע: - תמונת השבוע: -

רועי123456

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: angels שיר/י השבוע לא של ווית'ין: My Chemical Romance - Famous Last Wordsועוד הרבה אלבום השבוע: The Silent Force ספר השבוע:אני וספרים לא חברים סדרה/סרט השבוע:הרבה מאכל השבוע:הרבה אתר השבוע:אין חוויית השבוע: חוויה? חח אפשר גם אחת רעה,כי אם כן 2 דבורים(וזה לא דבורה ,דבור ברבים) נכנסו לי לחדר
ימח שמם
אני צריך ללמוד לסגור את החלון
. תמונת השבוע:אין שינה נעימה (זה מה שאני מתכוון לעשות ). (לא רק אתה)

רועי123456

New member
אה יש לי גם חוויה טובה

המבחן במתמטיקה הלך לי מעולה!! שואף ל90 ומעלה אם ירצה השם

../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Aquarius שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Dance of faith-Epica אלבום השבוע: ME
ספר השבוע: אראגון סדרה/סרט השבוע: צ'וביטס נראהלי0.0 מאכל השבוע: על האש >.>"~ אתר השבוע: ישראפריק ותפוזבל^^ חוויית השבוע: יום עצמאות מסריח. תמונת השבוע:

Amir Noy

New member
~אין כותרת~

שיר/י השבוע של ווית'ין:Aquarius! יחד עם ME ו DOF במקום אחריו P: שיר/י השבוע לא של ווית'ין:אממ...Bullet For My Valentine - Hand Of Blood ו Good Charlotte - The River אלבום השבוע:WT-ME ו Bullet For My Valentine - The Poison ספר השבוע:אממ..לא קראתי כלום ><" סדרה/סרט השבוע:אממ...זרה מושלמת D: מאכל השבוע:תפוח D: אתר השבוע:תפוזונע חוויית השבוע:הלכתי יום חמישי לסרט עם שתי ידידות שלי :] תמונת השבוע:אממ...עוד כמה דקות ><"

אזירפאל

New member
../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אני חושב שקנדלס. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני.
אלבום השבוע: אוקיי קומפיוטר. :X ספר השבוע: לא קראתי כלום השבוע. סדרה/סרט השבוע:
מאכל השבוע: פסטה. אתר השבוע: תפוז
חוויית השבוע: לא יודע. תמונת השבוע: אין.

למעלה