סופ"ש מוצלח ועוד

אוריא

New member
../images/Emo41.gif סופ"ש מוצלח ועוד ../images/Emo41.gif

לקראת סוף השבוע הזה החלטנו להזמין שוב את האנשים שקוראים את הפורום ואנחנו עדין לא מכירים. כן, כן, אתה או את שקוראים את ההודעה הזאת עכשיו, אתה שתמיד חושב שאין לך מה לומר. ההודעה הזאת מיועדת בשבילך. אולי חשבתם שאין לכם מה לומר, אבל אנחנו בטוחים שיש לכם. בואו תגידו שלום. תגידו שאתם פה, שאתם איתנו שאתם חלק מהקהילה. שרשרו סימן חיים, אפילו סתם שבת שלום להודעה הזאת, רק כדי שאנחנו נדע שאתם בסביבה. AlexZ,Fisherman, Helloween,Joko7,ramihann נירM,סטיאגו3, פלמידה,עמי31,הדייג כל אלה שמות של אנשים שהיו איתנו ומשום מה נעלמו מהאופק. אני בטוח שעוד חסרים שמות, אבל אם אתם קוראים את זה עכשיו, גם אתם תנו סימן חיים. לא לשכוח, ביום שלישי הקרוב, יום הבחירות אנחנו נפגשים כולנו לדייג משותף בדולפינריום בשעות הבוקר. שבת שלום לכולם.

לא לשכוח ?!

לא זכור לי שהזכרת לנו את זה...
אורי, אם תוכל בבקשה לפרסם הודעה רשמית על המפגש ביום הבחירות, כדי שממש יבואו אנשים... תודה. מקווה שכמה שיותר חבר´ה מהפורום יבואו למפגש. וד"א: סתם מפגש דיג ? מה עם קצת על האש...? בגלל זה הגן הוא המקום המתאים ביותר. הדולפינריום הוא פשוט מזח סלעי ולא ניתן לקיים עליו ברביקיו ואפילו סתם לשבת בנוחות בהפסקה מהדיג... מציע שניפגש כולנו בגן. אשמח אם תגיבו.

אוריא

New member
כן. לא לשכוח.

עד כמה שהבנתי היה סיכום שביום הבחירות הולכים לדוג ביחד. יהיה עוד מפגש קצת יותר פורמלי, אבל בנוסף ביום הבחירות הולכים לדוג ביחד. אנחנו צריכים מקום שבו כולם יוכלו לדוג. גם הרולרסטים וגם הבסוניקים וכוליי, ולכן הדולפינריום יותר מתאים מהגן. אני בטוח שגם שם תוכל למצוא פינה לעשות קצת על האש אם תרצה. אני חושב שכולם באים לדוג ולכן זה לא יהיה פייר אם מישהו ישאר על הגריל.

סרגוס

New member
אז זהו סגרנו??????

אבל חסר רק דבר אחד: השעה! בוקר זה מ5 עד 11 אז תנו שעה יותר מדוייק....... מה שבטוח אני באה. מי שיכול שיביא מצלמה! אני אישית לא יכול... כי היא מלאה. אפשר גם לארגן איזה ארוחה קלה... שכל אחד יביא כסף אפשר ללכת לאכול משהו קטן... טוב אז ביקצור חסרה רק השעה. שבוע טוב לכלם ומקווה שיבואו כמה שיותר חברי פורום למפגש! אני מקווה שגם כמה דגים יבואו למפגש שלנו

dag007

New member
בברכת שבת שלום דייג מוצלח../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif|ח

Fishermen

New member
אין ים ואין דגים

לצערי באמת אין מה לומר, תקופת המבחנים באוניברסיטה לא משאירה הרבה זמן פנוי ולצערי בבאר שבע עוד לא פתחו חוף ים...

ה ד י י ג

New member
אני לא נעלמתי

הייתי בחו"ל תקופה ארוכה כדי לעבור סדנאות גמילה לחיות המחמד שלי שלמדו ממני יותר מדי ככה הם היו לפני...

HelloweeN

New member
אני כאן כל הזמן. קורא אך בלתי ניראה

:) משתי סיבות, אחת אין לי ברוב המיקרים מה להגיב, אני קורא ומחכים :) הסיבה השניה נעוצה בעובדה שאני עובד בזמן האחרון, ואין לי ממש זמן לדיג לצערי (אם כי הציוד, ואפילו התולעים כב רמוכנות, עכשיו חסר רק קצת זמן...). כולי תקווה שבשבועות הקרובים אני אצא לכמה ימים לכינרת לדיג, מובן שאני אעדכן. נ"ב-למיפגש לא אוכל להגיע, יש לי צו בבקו"ם באותו יום בשעה 8 בבוקר (יימח שמם.. ועוד אחרי הופעות..).

למעלה