עוד שקיעה, עוד זריחה. ../images/Emo14.gif
שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:גרין דיי- time of your life. שוטי הנבואה- אח של סאלים. אהוד בנאי- יוצא לאור. יזהר אשדות- התחלות.
להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: כל השכבה.
משהו טוב שקרה השבוע:ווואוו. חדר עריכה, בגרות בהסטוריה, 92 בספרות, ערב סיום, מסיבה ב' (אפטר פארטי), שבת סיום.
משהו רע שקרה השבוע: סוף.
מאכל השבוע: אלכוהול.
משהו חדש השבוע?: סוף.
ציטוט שמאפיין את השבוע:
התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת שאיתך נשארת עוד שקיעה עוד זריחה עוד כאב שישאר איתך.
לך עליו, עלה עליו עכשיו לך עליו, עלה עליו עכשיו מלאכי ציפורים מעליך מלווים את צעדיך מרחוק נדלק אור אל תסטה כדי שתוכל לחזור.
its something unpredictible but in the end its right. I hope you had the time of your life.
ציטוט שעשה לכם את השבוע: קשה לי לא להתרגש אנחנו מסיימים יב' שלוש שנים עברו וזה נראה כל כך מזמן. יאיר- בנים, מעורב- עטר נעמה- בנות, נאווה- מב"ר. היה לי מצויין והלוואי שכבר נעוף מכאאאןןן ... פזמון: לפעמים אני משתגע, כי אני כבר מתגעגע אבל יהיה טוב, טווווב צריך לפרק את החדר, חבל היה ממש בסדר צריך לעזווווווווווווווווב... בנים: מותר לבנאדם לטעות, ולהפוך את הבנות קטשופ בסבון, זה ממש אחלה רעיון בנות: היום אני כל כך שמחה, כי נעשה היום בריכה יש בגרות מחר, אבל נשחה עד מאוחר כולם: מאווווווווווחררררררררר... פזמון: לפעמים אני משתגע, כי אני כבר מתגעגע אבל יהיה טוב, טווווב צריך לפרק את החדר, חבל היה ממש בסדר צריך לעזווווווווווווווווב... קשה לי לא להתרגש, אנחנו מסיימים יב' שלוש שנים עברו וזה נראה כל כך מזמן.
לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: כרגיל- אחים ואחיות.
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שהיה שבוע עמוס וטוב ורע והכל וכלום. היה כיף בשבת שכבה, היה מצויין במסיבה, היה מרגש בשבת, כל כך עצוב לי ואני רוצה למות. לא נקלט לי כל הזמן הזה. זהו.
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אוונסנס, בגרות בספרות.
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: פרידה אחרונה וסופית.
משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אקלוט. שאפרד טוב. שהוא ייעשה משהו. שילך טוב בבגרות. שיהיה כיף בהופעה. והלוואי שיהיה כבר טוב.
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אותו, דניאל, ואם מישהו מכאן בא להופעה אז דברו איתי...
שיר שפתחתם איתו את השבוע: כנסיית השכל- תנו לי לשתות
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: כוסאמק.
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע