סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo41.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo41.gif

מוצאי שבת טובים לכולם
שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע
שיהיה אחלה שבוע

milkshakit

New member
עונה../images/Emo9.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : וויקד גיים, ג'וין מי. שיר השבוע כללי: יש טונות! להקת\אמן השבוע: Whitesnake
אלבום השבוע: מממממ. כנראה שרייזורבלייד רומנס. אדם שעשה לכם את השבוע: לבנה, ויקטוריה.. חברות שלי מהעבודה
משהו טוב שקרה השבוע: הצחוקים בעבודה, מסיבת גייז
משהו רע שקרה השבוע: ניתוק קשר עם אנשים שקרנים ורעים
מאכל השבוע: תפוחי אדמה
משהו חדש השבוע?: נופ! מקווה שיהיה משהו חדש בקרוב. ציטוט שמאפיין את השבוע: אין ציטוט שעשה לכם את השבוע: "שלום, מדברת קארין ממכון מחקר....." -"אני רוצה לבוא לחברה שלכם, ושתשיגו לי בחורה צעירה ויפה, אחרת אין לי מה לעשות" אני בתגובה: "
" לינק/אתר השבוע: תפוווווווווווווווווז. סרט/סדרה/ספר השבוע: ממממ לא יודעת סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: נופ. חח שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא השבוע, אלא מפגש של שבוע הבא
. חוץ מזה, כלום. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עבודה
משהו שאתם מקווים שיקרה:
..
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חברות שלי, ועוד כמה אנשים שלא ראיתי כמה זמן.. שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: - ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע
(זה מה שהיה בא לי לעשות כל השבוע)

בא לי D::

שיר השבוע של הים: dark secret love שיר השבוע כללי: !!clothes off להקת\אמן השבוע: gym class heroes
אלבום השבוע: As Cruel As School Children אדם שעשה לכם את השבוע: שירן משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי משכורת סוף סוף ^.^ משהו רע שקרה השבוע: המטאטא בעבודה עושה לי את המוות ><" מאכל השבוע: לא ממש אכלתי השבוע משהו חחחחחחחח משהו חדש השבוע? בגד ים נ ו ר מ ל י [בלי כל החרא הזה שתוקעים עליו ><""] ציטוט שמאפיין את השבוע: "אה חשבתי היא פותחת רק את הרגליים" חחחחחחחחחחחחחח ציטוט שעשה לכם את השבוע: כנ"ל
לינק/אתר השבוע: מייספייס XDD סרט/סדרה/ספר השבוע: פלאנט טרור/האנטומיה של גריי/ פסיעות על רצפת הזמיר חחח סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: יש בגרות ועל הזין שלי ללמוד XD שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ביקור ^^ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אילת שבוע הבא משהו שאתם מקווים שיקרה: לישוןןן אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אממ היה. אבל כבר לא חח שיר שפתחתם איתו את השבוע: Gym Class Heroes - The Queen And I סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ברוש נענע DD:::

linkintrance

New member
בוקר טוב=]]

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Please Don't Let It Go שיר השבוע כללי:סתם איזה משהו ברוסית.. להקת\אמן השבוע:Staind אלבום השבוע:RR
אדם שעשה לכם את השבוע:הייתי במשחק של ריאל מדריד בישראל...(חברה שלי חולה עליהם אז סחבה אותי) היהה מגניב..אההה גוטי תעשה לי ילד. משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי י'
משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:אעהה..העונה החדשה של ה-4400
יאיי, entourage סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:בגרות בלשון, לעבור את זה ויריד עבודה בגרנד
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה:שאמצא עבודה ביריד. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

little WhiSper

New member
עוד שקיעה, עוד זריחה. ../images/Emo14.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:גרין דיי- time of your life. שוטי הנבואה- אח של סאלים. אהוד בנאי- יוצא לאור. יזהר אשדות- התחלות. להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: כל השכבה. משהו טוב שקרה השבוע:ווואוו. חדר עריכה, בגרות בהסטוריה, 92 בספרות, ערב סיום, מסיבה ב' (אפטר פארטי), שבת סיום. משהו רע שקרה השבוע: סוף. מאכל השבוע: אלכוהול. משהו חדש השבוע?: סוף. ציטוט שמאפיין את השבוע:
התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת שאיתך נשארת עוד שקיעה עוד זריחה עוד כאב שישאר איתך.
לך עליו, עלה עליו עכשיו לך עליו, עלה עליו עכשיו מלאכי ציפורים מעליך מלווים את צעדיך מרחוק נדלק אור אל תסטה כדי שתוכל לחזור.
its something unpredictible but in the end its right. I hope you had the time of your life. ציטוט שעשה לכם את השבוע: קשה לי לא להתרגש אנחנו מסיימים יב' שלוש שנים עברו וזה נראה כל כך מזמן. יאיר- בנים, מעורב- עטר נעמה- בנות, נאווה- מב"ר. היה לי מצויין והלוואי שכבר נעוף מכאאאןןן ... פזמון: לפעמים אני משתגע, כי אני כבר מתגעגע אבל יהיה טוב, טווווב צריך לפרק את החדר, חבל היה ממש בסדר צריך לעזווווווווווווווווב... בנים: מותר לבנאדם לטעות, ולהפוך את הבנות קטשופ בסבון, זה ממש אחלה רעיון בנות: היום אני כל כך שמחה, כי נעשה היום בריכה יש בגרות מחר, אבל נשחה עד מאוחר כולם: מאווווווווווחררררררררר... פזמון: לפעמים אני משתגע, כי אני כבר מתגעגע אבל יהיה טוב, טווווב צריך לפרק את החדר, חבל היה ממש בסדר צריך לעזווווווווווווווווב... קשה לי לא להתרגש, אנחנו מסיימים יב' שלוש שנים עברו וזה נראה כל כך מזמן. לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: כרגיל- אחים ואחיות. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שהיה שבוע עמוס וטוב ורע והכל וכלום. היה כיף בשבת שכבה, היה מצויין במסיבה, היה מרגש בשבת, כל כך עצוב לי ואני רוצה למות. לא נקלט לי כל הזמן הזה. זהו. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אוונסנס, בגרות בספרות. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: פרידה אחרונה וסופית. משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אקלוט. שאפרד טוב. שהוא ייעשה משהו. שילך טוב בבגרות. שיהיה כיף בהופעה. והלוואי שיהיה כבר טוב. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אותו, דניאל, ואם מישהו מכאן בא להופעה אז דברו איתי... שיר שפתחתם איתו את השבוע: כנסיית השכל- תנו לי לשתות סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: כוסאמק. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע

Pink Floyd 117

New member
באיחור קל...

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM: Buried Alive By Love שיר השבוע כללי: Metallica - Until It Sleeps להקת\אמן השבוע: HIM אלבום השבוע: Love Metal אדם שעשה לכם את השבוע: ידיד שלי (אני לא מציינת את שמו כי יש סיכוי שהוא רשום בתפוז). משהו טוב שקרה השבוע: הופעה שנייה שלי! משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת כרגע מאכל השבוע: קוקוס משהו חדש השבוע?: בולים חדשים ציטוט שמאפיין את השבוע: "איזה יום היום?" ציטוט שעשה לכם את השבוע: "נירוונה יגיעו להופעה בארץ!" --> ידיד שלי מראה שהוא מכיר את נירוונה (לאלה שלא מבינים בנירוונה, הסולן מת, כנראה התאבד, והלהקה התפרקה) לינק/אתר השבוע: www.heartagram.com סרט/סדרה/ספר השבוע: מספ7ים (ככה הם באמת כותבים את זה) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: חופש גדול!!! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש עם קבוצה אמריקאית. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא ידוע עדיין. משהו שאתם מקווים שיקרה: בת דודה שלי תבוא לישון אצלנו. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ידיד שלי (שוב בלי שמות) שיר שפתחתם איתו את השבוע: Keep On Pretending סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לא קיים בינתיים.

Rose131

New member
^^^

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM: פור יו, פורטרס אוף טירס שיר השבוע כללי: משהו של דה יוזד להקת\אמן השבוע: דה יוזד אלבום השבוע:החדש שלהם אדם שעשה לכם את השבוע: הממ. משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת לחברה אתמול משהו רע שקרה השבוע: סתםכזה לא שבוע חביב. מאכל השבוע: רביולי!!!!!!!!!1 משהו חדש השבוע?: עגילים, מכנסיים, גופייה, חולצה ו.. זהו
ציטוט שמאפיין את השבוע: הממ. ציטוט שעשה לכם את השבוע: "נועה, את חייבת להפסיק לפלוט קוביות קרח." לינק/אתר השבוע: תפוז!!!!!1 סרט/סדרה/ספר השבוע: אנג'ל!
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: הממ. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אוונסנס מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: הממ. משהו שאתם מקווים שיקרה: הממ? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: איימי לי? שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו דה יוזדי. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אוונסנס!!!1 ו...תמונת השבוע!*תמונה אקראית*

למעלה