סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo41.gifסופ"ש פרוע ../images/Emo41.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע)
: אחלה שבוע לכולנו

linkintrance

New member
אני אני אני=]]

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :passion's Killing Floor שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע:HIM אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:בגרנד עם ליזה הטפשעעע משהו רע שקרה השבוע:כריסטינה טסה..=( מאכל השבוע:טורטיייה משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע:מגלים, סתם אתר תיירות. סרט/סדרה/ספר השבוע:הפמליה,4400, טניישס די-מפרט הגורל. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:עוד שבוע רגיל)) שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:הפלגגגההה ביום חמישיי משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:דיאנה..אבל לא יצא:( שיר שפתחתם איתו את השבוע:Relax (take it easy) - MIKA סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אההה אני כ"כ מתה כבר לעלות לספינה אעעהה =]]] ו...תמונת השבוע! שבוע טוב:)

little WhiSper

New member
../images/Emo195.gif יולי 07!?

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : u r the 1 שיר השבוע כללי: היהודים- what about you, ככה אני
להקת\אמן השבוע: היהודים אלבום השבוע: היהודים-פורטה אדם שעשה לכם את השבוע: חברות
אמא ואחי... משהו טוב שקרה השבוע: חברות משהו רע שקרה השבוע: טירונות מאכל השבוע: אין אוכל בצבא. משהו חדש השבוע?: חחח צבא... ציטוט שמאפיין את השבוע: היה כמה צחוקים בטירונות, אין לי כוח-זמן לספר... ציטוט שעשה לכם את השבוע: ^^ לינק/אתר השבוע: פורום סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: היה ארוך שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר, מטווחים! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: כל השבוע [מטלות] משהו שאתם מקווים שיקרה: שיגמר מהר וקל, שבטוח נצא שבת... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אמא שיר שפתחתם איתו את השבוע: משו של היהודים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין לי כוח אליו ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : לא, אין לי תמונה עם מדים. חחח...

FFTL

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo108.gif../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif../images/Emo107.gif../images/Emo85.gif../images/Emo119.gif../images/Emo19.gif

גן חיות פשוט.
שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : וועווווווו. Passion's Killing Floor.
שיר השבוע כללי: כל מיני של SEETHER וKORN.
להקת\אמן השבוע:SEETHER וKORN.
אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:האישה חזרה. גאד חפרתי עלזה.
משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?:סיכות D: של הימ ומיי קמיקל
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: In my arms you won't sleep safely ~חפירה
~.
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: הר ברוקבק. היה אתמול ביס. ><
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:עבודה. גם עלזה חפרתי.
משהו שאתם מקווים שיקרה:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! כי זה סטייל.
איזו השקעה הבאתי.
שיהיה לכולם שבוע טוב.

FFTL

New member
אין תמונה! איפה התמונה@#^%@$&?../images/Emo46.gif

הנה סטייל.

milkshakit

New member
../images/Emo14.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Passion's Killing Floor Kiss Of Dawn Buried Alive By Love שיר השבוע כללי: Good Charlotte - Dance Floor Anthem JT - Lovestoned Timbaland - The Way I Are Alice Cooper - Might As Well Be On Mars להקת\אמן השבוע: אליס קופר
אלבום השבוע: אליס קופר - Hey Stoopid אדם שעשה לכם את השבוע:
(מישהו מהעבודה) משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי סוד, ואני מקווה שזה יתפתח בהמשך לכיוון שאני רוצה (ואני בספק) משהו רע שקרה השבוע: כלום לא קרה, הכל בסדר.
מאכל השבוע: תפו"א כמו כל שבוע, חחח. אה, ואיזה מאכל מרוקאי כזה שחברה שלי נתנה לי לאכול.. נחמד. משהו חדש השבוע?: אולי בשבוע הבא
ציטוט שמאפיין את השבוע: "Take me, take me in your arms my love and RAPE ME"
ציטוט שעשה לכם את השבוע: לא יודעת
לינק/אתר השבוע: תפוז, בלוגספוט. סרט/סדרה/ספר השבוע: רובוטריקים
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: נופ
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: התפתחות בתחום האהבה.. נראה מה יהיה
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עבודה
משהו שאתם מקווים שיקרה: השאלה הראשונה - כנ"ל. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מישהו מהעבודה, קשור בעקיפין לשאלות הראשונות
ואת חברות שלי ביום חמישי!! שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת

בא לי ../images/Emo122.gif../images/Emo47.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM: וואלה לא יודעת X_X נראהלי circle of fear שיר השבוע כללי: לא יצא לי לשמוע הרבה מוזיקה השבוע, אבל אני חושת שהשירים של פאראמור. להקת\אמן השבוע: HIM
אלבום השבוע: מממ.. סבנט' סאן אוף דה סבנט' סאן ^^ אדם שעשה לכם את השבוע: ענת. משהו טוב שקרה השבוע: ליאורקי ^^ משהו רע שקרה השבוע: הממ..כל מיני מאכל השבוע: סושי
משהו חדש השבוע?: לאב מטאל+אנאיזי 1 ציטוט שמאפיין את השבוע: ממ.. דיסקים?
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אני אלביש את ספונג'י בחזרה ככה שיעל לא תתעלל בוא בלילה" X_X לינק/אתר השבוע: תלחצו על שורת הכתובת, תרשמו שם מייספיס.קום, ותעשו אנטר
סרט/סדרה/ספר השבוע: האיר פוטר, כאילו ברור!! הספר החדש, והסרט החדש
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: הא, המ..יש לי את הספר? D:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר מסיבת הפתעה, ולונהפארק יום חמישי. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: יום שני. משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אפגוש מישהו. ^^ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: הממ..סיגל עם הצמיד HIM שהיא הבטיחה לי?
שיר שפתחתם איתו את השבוע: פראדייס סיטי של ה-גאנז. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין ^^ ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): אני רק תוהה מה וילה חשב כשהוא קם בבוקר ונעמד מול הארון.

DanaValo

New member
ב א י ח ו ר../images/Emo13.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM: RIMA, PKF שיר השבוע כללי: משום מה התמכרתי לאמריקן אידיוט, גרין דיי
. להקת\אמן השבוע: נו, HIM
. אלבום השבוע: אין. אדם שעשה לכם את השבוע: אמא שולטת
. משהו טוב שקרה השבוע: הרשו לי ללכת לסופ"ש עם כמה חברות- ב ח י נ ם
. משהו רע שקרה השבוע: שמתי זין על העבודה במתמטיקה...:-S. מאכל השבוע: סושי, לגמרי כאילו. אני וחברה שלי הכנו בכמויות מסחריות
. משהו חדש השבוע? אחותי נתנה לי שמלה שלה, זה נחשב?
ציטוט שמאפיין את השבוע: המממ. ציטוט שעשה לכם את השבוע:"אז..רשמת את מיכל בשבעה?" ~נאמר בהקשר שונה לגמרי, חלוקה לכיתות
~. לינק/אתר השבוע:
. סרט/סדרה/ספר השבוע: האריפוטר לייק דההה
. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: דניאל רדקליף מהססההההה חתיך
.
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש עם חברות, להשתגעעעעעעעע ווואהאהאהאהאה
. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: חח, מתמטיקה?
. משהו שאתם מקווים שיקרה: נו, מתמטיקה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: איזה עצוב שאין אף אחד
. שיר שפתחתם איתו את השבוע: Beutiful- HIM :)

מדHIMה

New member
חה חה אני .....

באיחור .... אבל לא נורא שיר השבוע של HIM :לא יודעת שיר השבוע כללי:אין לי להקת\אמן השבוע:גם אין אלבום השבוע:נופ אדם שעשה לכם את השבוע:פריאל ולוס משהו טוב שקרה השבוע:חח יצאנו לטייל גאד זה היה כיף משהו רע שקרה השבוע:עוד לא הודיעו אם אני טסה לצ'כיה או לא מאכל השבוע:סוכריות שוקולד משהו חדש השבוע?:כלום ציטוט שמאפיין את השבוע:אין ציטוט שעשה לכם את השבוע:אין לינק/אתר השבוע:גם אין סרט/סדרה/ספר השבוע:זכרונותיה של גיישה סרט מדהים\גיבורים\רוצה ליקרוא הארי פוטר סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:חח לוס רצתה ליקנות בירה (אנחנו בנות 14) ולא נתנו לה חהחהחחהחה פאדיחות דווקא פעם שעברה הצליח לה חהחהחהחחהה שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיודיעו שיש לי מקום בטיסה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שיודיעו שאין מקום בטיסה ולא יהיה משהו שאתם מקווים שיקרה:לטוס לצ'כיה עם חברות אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:יגאלקין לא ראיתי אותו מזמן שיר שפתחתם איתו את השבוע:ביג גירלס דונט קריי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אין ו...תמונת השבוע! ויל בן 17 !!1!ניראה לי

מדHIMה

New member
חח אני מעדיפה ליכתוב ויל חהחהח

כי וילה לא נישמע לי כזה חהחהחחח

Girl In The Box

New member
......

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :לא שמעתי שיר השבוע כללי:Queen-The Show Must Go On להקת\אמן השבוע:Queen!
אלבום השבוע:אין משהו מסוים אדם שעשה לכם את השבוע:חברה משהו טוב שקרה השבוע:לא זוכרת משהו רע שקרה השבוע:כל מיני מאכל השבוע:בורקס משהו חדש השבוע?:אין ציטוט שמאפיין את השבוע:"Music Is Your Only Friend Until The End" ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע:מייספייס,תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:גיבורים ומגרש ביתי,הארי פוטר ומסדר עוף החול סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומהולדת לחברה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:הרבה משהו שאתם מקווים שיקרה:... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: Doors-love me two times סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

למעלה