סופ"ש

Seasonal Beast

New member
../images/Emo41.gifסופ"ש../images/Emo41.gif

רק בגלל ההכרות שלי עם חלקכם, אני יודע שכן יש לכם מה לתרום מעבר לביורק, אז בכל שבוע יפתח[או לפחות בשבוע שאני כאן] שרשור המלצות נחמד וחביב. לכו על זה, ואל תייבשו.
ספר:
דיסק:
סרט:
כל דבר אחר שדורש המלצה: שתהייה שבת שלום[ושבוע טוב
]!

plants and rags

New member
אני אוהב לתרום

ספר: יש ספר עם ארבעה סיפורים קצרים יחסית של טולסטוי. קוראים אותו איוואן איליץ' ואחרים, סיפורים יוצאים מן הכלל. פשוט חשבתי שזה קצת טיפשי להמליץ על קרנינה או מלחמה ושלום, כאילו שהם צריכים עוד סופרלטיבים. דיסק: לווייט סטרייפס יש הרבה דיסקים גזעיים, אם לחפש משהו שונה מביורק. ובל נשכח את קרן פלס. סרט: short cuts של בובי אלטמן ז"ל משודר פעם בכמה שבועות באחד מערוצי הסרטים של הוט, יצא לי לראות אותו שם כבר כמה פעמים וזה פשוט מעולה. לא יודע אם גוספורד פארק יותר טוב או פחות טוב. כל דבר אחר שדורש המלצה: סיימתי להמליץ.

Seasonal Beast

New member
לה לה לה.

ספר: כל דבר אפשרי של הסה, אבל נראה לי שנרקיס וגולדמונד/זאב הערבה. דיסק: Amnesiac של רדיוהד תפס אותי, שוב, חזק. מיום ראשון הוא לא יוצא מהראש[והוא נשמע בנסיבות לא חיוביות, אבל זה לא הופך אותו לפחות טוב] סרט: אני מת לראות את החדש של גונדרי, אבל אין זמן. הסרט האחרון שראיתי היה ארוחת בוקר בטיפאני'ס, היה מגניב
כל דבר אחר שדורש המלצה: בירה, בירה, בירה ומוזיקה.

noosh

New member
אני ממש נהניתי

מ-Be Kind, Rewind. מצד שני, לא באתי אליו עם ציפיות לשמש נצחית, ולכן לא התאכזבתי שהוא אכן לא שמש נצחית. אז לא לבוא אליו עם ציפיות לסרט על משמעות החיים או משהו.

Seasonal Beast

New member
אבל שמש הוא לא משמעות החיים../images/Emo12.gif

גם כל הסרטים שלו, או לפחות איך שאני ראיתי אותם. האמ, גונדרי זה סטייה אז אין ציפיות לשמש/מדעי החלום[כמו שאהבתי+- את דייב שאפל].

Pygmy puff

New member
הממ

ספר: "קונפטי" של דלית אורבך. על מערכת היחסים המשונה בין בחורה שמגלה שהיא בעצם "מוכתבת" על ידי סופרת כושלת, לבין הסופרת. ספר קצת מוזר, אבל כתוב טוב. דיסק: האחרון של אוף מונטריאול שגיליתי קצת באיחור אחרי כל ההייפ סביבו ברשימות סיכום של 2007. Hissing Fauna, Are You the Destroyer? -אלבום שהתואר "מבריק" תפור עליו. ובתפנית חדה, Boxer של דה נשיונל, שהוא כמעט-כמעט האלבום הכי טוב של 2007. מה שהופך אותו למעולה. אה וגם שני האלבומים הקודמים שלהם נהדרים, אבל זה כבר יותר מדי להמלצה אחת. סרט: עוד לא ראיתי, אבל קראתי את הספר ולפי הטריילירים והביקורות שיצא לי לקרוא- "בת בולין האחרת" שיצא עכשיו.

Seasonal Beast

New member
../images/Emo99.gif

כמעט-כמעט? הוא האלבום הכי טוב של 2007, ובלי להגזים בין הטובים ששמעתי. בהחלט מומלץ.

סריט

New member
איזה חרטטן ;[

כשאני חפרתי לך עליהם אמרת שהם מעצבנים ושאני אמות כבר, אז מההה

Pygmy puff

New member
נו, כי התואר הזה שמור

ל-In Rainbows. אבל באמת שהיה קרב צמוד. דה נשיונל נהדרים. הציטוט בחתימה שלך הוא אחד האהובים עליי שלהם. (אפילו שהוא לא מלא משום מה)

סריט

New member
אבל היסינג יצא בכלל ב2006.....

באמת צריך לצאת כבר אחד חדש, כמה זמן

סריט

New member
טוב, בדקתי, וצריך לצאת מתישהו בנובמבר 2008

לא משנה, והיסינג באמת יצא בינואר 2007. למה אני זוכרת שזה מ2006? אההה אני זוכרת!!! בגלל שהוא דלף איזה מאה שנה שהוא יצא. לא אשמתי ;[

Seasonal Beast

New member
חטאתי ולא שמעתי את ריינבואז עדיין.

צריך לקנות אותו[מה שלא עשיתי היום
ואגב, בוקסר אזל מכל מקום אפשרי, סעמק!]. הציטוט חתוך בכוונת תחילה:)

אוי אני אוהב כאלה../images/Emo27.gif

ספר: הירושה - גי דה מופסן דיסק: לא שמעתי אלבום מלא כבר איזה חודש. סרט: האחרון שראיתי השבוע בטלוויזיה, והיה מקסים, "עם הראש בקיר".

סריט

New member
סופ"ש אעלק

ספר: אני קוראת את 'מרד הנפילים' כבר שנה וחצי בערך ורק לפני חודש התחלתי את הכרך השני, אבל זה אחלה. דיסק: נגיד Dan Deacon - Spiderman Of The Rings סרט: The Book Of Life עם פולי ג'ין הארווי. ממליצה מאוד לא לראות אותו |חלחלה|. דבר אחד מומלץ: לעקור לעצמכם את הרחם. מהמם.

Seasonal Beast

New member
בטח בדרך לא חוקית,

שלא ידובר עליה כאן|מגלגלעיניים| היירלום, מסרים, מסנג'ר וכאלה

plants and rags

New member
אבל אלוהים יודע

שניסיתי כל דרך לא חוקית שלא ידובר עליה כאן. אבל בסדר, קיבלתי את ההערה.

סריט

New member
אולי אלוהים אוהב אותך [לא יודעת למה]

אבל אני לא הצלחתי לשרוד את השעה סרט הזה. אתה מוזמן לנסות.

למעלה