סטודיו חדש במרכז

ש ו נ י 69

New member
../images/Emo41.gif סטודיו חדש במרכז

הסטודיו שלי לעיצוב פנים פועל כבר תקופה ארוכה בנקודה מסוימת בפריפריה. אני מעוניין במקום נחמד ונעים במרכז להעביר אליו את הפעילות. ראיתי כבר כמה מקומות שלא מאד מצאו חן בעיני. העדיפות שלי כרגע היא לרמת גן, אבל לא רק. מבחינתי ישנן כמה אפשרויות: 1. שכירת דירה עם מיקום ונגישות מתאימים. פשוט כדי ליצור שם אוירה אישית ייחודית. בניגוד לבנין משרדים שיש לו בכללי אופי יותר קר והמוני. 2. להצטרף למקום פעיל בתחום עיצוב/אדריכלות פנים (דירה או בנין משרדים) שרוצה להשכיר חלק מהמקום. 3. אם יש עוד מי שכמוני חושב על מקום חדש. להצטרף יחד במציאת מקום והתאמתו. כדי להקל על התהליך וההוצאות. תזרקו כל מה שעולה לכם בראש. כל רעיון וכל הצעה יכולים להועיל. יום נפלא שוני

../images/Emo13.gif נראה לי ששוני יוכל לעצב בעצמו

אני הייתי הולכת על האפשרות הראשונה. בהצלחה.

lank

New member
../images/Emo68.gifשוני שיהיה לך בהצלחה

ואל תשכח להזמין אותנו ל"חנוכת הסטודיו"...

evh1

New member
../images/Emo23.gifשוני 69

אני בטוחה שאתה הבנת כי זו היתה בדיחה ולנושא הזמנה לפתיחה...... אשמח

cobby

New member
שיהיה במזל טוב

ובהצלחה ושמשמשרד החדש תבוא המון המון פרנסה

קנגה רו

New member
זורקת רעיון -

אולי תיקח בפריפריה "פעילה" כמו רמת השרון / רמת החייל / צהלה / נאות אפקה, בית פרטי, לא גדול. א. הפריפריות הללו מתאפיינות בקירבה מחד למרכז מאידך עדיין אין שם בעית חניה כמו בת"א או פיקוח חניה קפדני כמו בר"ג. ב. בית פרטי קטן שלושה-ארבעה חדרים תוכל למצוא שותף. אולי אדריכל ואולי יבואן של חומרים. היום, ואתה בטח מודע, יש יותר ויותר יבואנים קטנים ועצמאים שמביאים חומרים לבד. דווקא זה נראה לי שידוך טוב (זוכרת שידוך כזה של עגנון גרנות ויבואנית בשם "מדוזה" אבל נדמה לי שהשידוך הספציפי ההוא לא החזיק מעמד).

למעלה