סטטיסטיקות

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo41.gifסטטיסטיקות../images/Emo41.gif

סטטיסטיקות חודש מאי:
מספר הכותבים בפורום: 26
(ירידה לעומת חודש שעבר במשתמש אחד)
מספר הודעות: 677
(גם ירידה. אני מקווה שעכשיו כשייפתחו כמה פינות כל שבוע, מספר התגובות יעלה)
פורומים מועדפים: - על טבעי SuperNatural - 30 שניות למאדים. - אופנה אלטרנטיבית. - פאראמור. - עספור. - ערוצי Yes Stars - ג'וני דפ. - מתגייסים. - שישיסטיים. - ערפדים.
הכותב המתמיד: SuperUkeChan [כל הכבוד עטר! המשיכי ככה! DDD:] Because Of May Hadar Way BehindClosedDoors Fake Reflection STEMINEM okep
התפקדות חודש מאי: שם: גיל: מיקום: שיר החודש: אמן החודש: תוכנית החודש: סרט החודש: התחדשות החודש: דבר טוב שקרה החודש: דבר רע שקרה החודש: משהו להוסיף: שיהיה לכולם חודש יוני נפלא ובהצלחה במבחנים שנותרו :) קדימה, אפשר כבר להריח את החופש!

NoAmItA ChAn

New member
שיהיה חודש קסום ../images/Emo23.gif

שם: נעם :) גיל: עשרים ל-18 XP מיקום: ת"א
שיר החודש: Dead Or Alive - Bon Jovi אמן החודש: בון ג'ובי, הימ, סינמה ביזאר 333333> תוכנית החודש: על טבעי!! כל כך! אני כבר בעונה 4 XP אה, וגם אמריקן איידול שנגמר (ואכזב) וטופ מודל שהתחיל D: סרט החודש: המממממממ... אני לא בטוחה שיש O: התחדשות החודש: פוסטר חדש לחדר שלי D: עכשיו באמת אין לי יותר מקום לפוסטרים XP אה, וגם תליתי פוסטר קטן יותר של "על טבעי", במקום אחד הפוסטרים של פאניק אט דה דיסקו XP דבר טוב שקרה החודש: סיימתי ללמוד, סיימתי מתמטיקה, אני כבר מריחה את הסוף, הלכתי לים עם חברות שלי אתמול, ראיתי מלא על טבעי, הכרתי מישהו דיי נחמד, סיימתי ערבית ומעבדה בביולוגיה, הייתי בהופעה של ארמדילוס.. ובכללי היה חודש ממש נחמד D: דבר רע שקרה החודש: היו לי כמה חלומות זוועתיים.. יש לי טעות של 11 נקודות במגן באזרחות, ונהיה לי ממש חם לאחרונה T_T משהו להוסיף: שבוע הספר!
D: ותראו על טבעי 3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני? המתמידה? ייאי3>

שם: עטר לופין גרייבאק קים צ'וי -פאקה פאקה פאקה אין לי כוח לפרט את כולם- גיל: 18
אמן החודש: סופר ג'וניור, DBSK, שייני, ביסט, טראקס, גירלס ג'נריישן, ביסט, אפאקס... מיאבי, גאקט... מממ... לאדעת~ תוכנית החודש: גלי, דוקטור הו, אחים ואחיות סרט החודש:
אני זוכרת שראיתי דברים רק לא זוכרת מה. התחדשות החודש: כיסאאאאאאאא$#%^^&%$ וחיברתי את המחשב [אבל הוא לא חדש] אז... כן. דבר טוב שקרה החודש: האלבום של סופר ג'וניור
וחלק מהבגרויות כבר מאחוריי, והחל מהיום- כל המתכונות מאחוריי! וגם הוצאתי ציונים די נחמדים, נו. והמחשב וזה~ דבר רע שקרה החודש: לחץ לחץ לחץ משהו להוסיף: אני אוהבת הארי פוטרXD

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif שיוציאו אלבום כבר המפגרים האלה

שם: קארין.
שיר החודש: חפירה1$!@#! Avenged Sevenfold - Nightmare בראש ובראשונה! Backstreet Boys - Drowning Dead by April - Sorry for Everything Escape The Fate - Bad Blood Infected Mushroom - Can't Stop Kings Of Leon - Sex on Fire Lily Allen - Fuck You Smile Metallica - Enter Sandman Steel Panther - Turn Out the Lights Fat Girl The Used - Empty With You Black Lace - Agadoo Bosson - One in a million David Charvet - Leap Of Faith David Guetta & Akon - Sexy Bitch Eddy Wata - I Like the Way Eve - Who's that girl Natalie Imbruglia - Torn Pitbull Ft. Jump Smokers & Honorebel - Now You See It September - Cry For You Snow - Informer Spankers - Sex On The Beach ועוד כמה של Atomic Kitten, Destiny's Child, Kylie Minogue, Robbie Williams, Enrique Iglesias חפרתי
אמן החודש: בעיקרון שמעתי הרבה את Fever של BFMV
תוכנית החודש: על טבעי, יומני הערפד, איך פגשתי את אימא, צווארון לבן, עספור, 90210.
סרט החודש:
שנים לא ראיתי
התחדשות החודש: נעליים וג'ינס
דבר טוב שקרה החודש:
מגן 85 בניהול עסקי!
פגשתי את אמילי.
החודש עבר מהר.
דבר רע שקרה החודש: הרבה, עדיף לזכור את הטובים למרות שהם מעטים
משהו להוסיף: יש לי מתכונת באיכסטוריה ביום ראשון ואני לא יודעת חצי מהחומר, חייבת מישהו לחרוש איתו.

Hadar way

New member
מזל טוב!! ../images/Emo13.gif למרות שהייתי נחמדה וכתבתי

לך בפייסבוק LOL וגם על המגן

Hadar way

New member
ווהוו אני מתקדמת בכותב המתמיד ../images/Emo13.gif

שם: רובי (הדר) גיל: 14 מיקום: מושב במרכז וכו' שיר החודש: hey-eatliz, נעים בחוץ- יוני בלוך אמן החודש: איטליז
תוכנית החודש: אהה טורצ'ווד!!! סרט החודש: לא זוכרת מה ראיתי
התחדשות החודש: בגדים והורדתי 3 קילו בשבוע האחרון!!
דבר טוב שקרה החודש:מי זוכר?! אה הייתי באילת! ושואדאון, וכוכבי הבמה במודיעין וכו' מסתבר שיש... דבר רע שקרה החודש: באמת מי זוכר?! משהו להוסיף: יש לי רשימה של להקות/זמרים לשמוע עד יום שני ולהכיר שירים שלהם אז תהנו גם אתם- 1. Deus-נחמדים 2.Sude- שמעתי שיר אחד אבל לא מצאתי ביוטיוב שחיפשתי בבית אז אני לא ממש יודעת 3.mazzy star- אינלי מושג 4.Porcupine tree- השם שלהם חמוד (עץ קיפודים) והם ממש חמודים 5.moloco-אינלי מושג.. 6.Radiohead-דא 7. keane- די מוכרים........ 8.K's choice- נחמד 9.יציאת חרום-? אינלי מושג 10.jef buckly- גם אינלי מושג חפרתי

עונה.. לא שזה מעניין אתכם. <: ../images/Emo223.gif

שם:
עדי. גיל:
19 וחצי עוד מעט. מיקום:
נתניה. [ מה הקטע של לסכם את זה כל חודש מחדש?
] שיר החודש:
Bullet for my valentine - A place where you belong אמן החודש:
בולט~ תוכנית החודש:
איך פגשתי את אמא. סרט החודש:
קיק אס, היחידי שראיתי. התחדשות החודש:
אין~ דבר טוב שקרה החודש:
כל מיני. דבר רע שקרה החודש:
לא זוכרת, ועדיף גם. משהו להוסיף:
יש פה [בנתניה] שריפות חופשי, וגם התראות על מחבלים, אז אם אני מתה, תדעו שאהבתי~ :)

Because Of May

New member
מקום #2, נחמד נחמד ../images/Emo6.gif. ../images/Emo109.gif

שם: מאי
).
שיר החודש: אפרת גוש – קופסה ביום אפרת גוש- גם אני הייתי שם Anya Marina – Whatever You Like Incubus – Drive Placebo – Speak in Tongues Placebo- The Never-Ending Why Placebo- Jullien Placebo- Space Nonkey Placebo- Taste In Man Placebo- Kitty Litter
אמן החודש: פלסיבו המדהימיםםםםםםםםםם
. ואפרת גוש המלכה
תוכנית החודש: "על טבעי", "עספור", "V".
סרט החודש: אממ ראיתי כמה גרועים חח, אבל ראיתי שוב את "אשתו של הנוסע בזמן" ונראה לי שזה
.
התחדשות החודש: פחח כלום.
דבר טוב שקרה החודש: ממ המגן במתמטיקה וספרות ואנגלית, סיימתי עם כלכלה, קניתי כרטיס לפלסיבו
. וכל מיני יציאות חביבות.
דבר רע שקרה החודש: הבגרות במתמטיקה ואנגלית חח. ולא יודעת אם זה רע, אבל כנראה שאף פעם לא יכול להיות לי ידיד אפלטוני לחלוטין.
משהו להוסיף: "מה שמחר יביא עמו- אהיה שם, עם זרועות פתוחות ועיניים פתוחות."

PUMPKIN juice

New member
מסכמת את החודש ../images/Emo202.gif

שם: נוי, נייס טוב מיט :) גיל: עוד מעט 16 מיקום: קיבוץ ליד הקריות ~שליטה~ שיר החודש: ממ, Eleanor Rigby-The Beatles Wish You Were Here-Pink Floyd ניצוצות-ברי סחרוף מחפש תשובה-היהודים אמן החודש: האמנים מלמעלה. תוכנית החודש: טורצ'ווד ובונז!
סרט החודש: אין לי זיכרון שבנוי לזכירת סרטים
התחדשות החודש: אין משהו ממשי, אולי חולצה או משהו.. בעיקר אוכל לבלוקון. דבר טוב שקרה החודש: אוח, הבלוקון שלי פשוט מציל אותי, כייף לי במגמה[מוסיקה], נפתחה הבריכה וזהו, אני חושבת.. דבר רע שקרה החודש: קנאה, בדידות.. הדברים הרגלים :) משהו להוסיף: תשמעו את השיר Gotten של סלאש מהאלבום החדש שלו, שיר מקסים :) חודש מעולה שיהיה לכולם!

למעלה