סטטיסטיקות!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo41.gifסטטיסטיקות!../images/Emo41.gif

הנה עבר לו עוד חודש, והנה הסטטיסטיקות לחודש יולי:
מספר הכותבים: 27
(עלייה של שניים לעומת חודש שעבר!)
מספר הודעות: 668
(!! עלייה יפה של כמעט 200 לעומת חודש שעבר, וזה מצויין! המשיכו ככה)
פורומים מועדפים: - ערפדים. - אופנה אלטרנטיבית. - 30 שניות למאדים. - ג'וני דפ. - חתולים. - מייק בראנט. - מחשבים ניידים. - לינקין פארק. - שמיניסטים. - שישים פלוס.
הכותב המתמיד: SuperUkeChan !!! (עטר ממשיכה לקחת את המקום הראשון! כל הכבוד! D:) BehindClosedDoors Because Of May TicketToRide (יפה לך!) STEMINEM Fake Reflection PUMPKIN juice
התפקדות חודש יולי: שם: גיל: מיקום: שיר החודש: אמן החודש: תוכנית החודש: סרט החודש: התחדשות החודש: דבר טוב שקרה החודש: דבר רע שקרה החודש: משהו להוסיף: שיהיה לכולם חודש נפלא ומקסים, ונתראה ב-10.8

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאויש, אני מסמיקה D<

LOL זה הכל בגלל החפירות שלי. D< שם: עטר גיל: 18 וחצי מיקום: ת"א שיר החודש: בעיקרון? לוציפר [... וכל שאר השירים באלבום] של שייני. אבל לא יכולה להגיד את זה, אז נעשה לכם סמטוחה ונגיד- כל השירים של סופר ג'וניור. D< [ו... כל שאר האמנים שתכף אפרט] אמן החודש: כמובן- סופר ג'וניור, שייני, יו-קיס, סי.אנ.בלו, אמבלאק, ביסט, אפ(אקס), גירלס' ג'נריישן, 4מינוט, מיס איי, ריין, היורי, טין טופ, אינפיניט, זא:א, 2אייאם, 2פיאם... *חושבת* בטח היו עוד אבל הכי חשובים זה אלה, בעיקר הראשונים יותר~~ [דגש חזק על סופר ג'וניור ושייני
] וגם מעט מיאבי, גאקט, היי!סיי!ג'אמפ, קאט-טון ואראשי. אבל ממש טיפה. תוכנית החודש: אחים ואחיות, האוס, GLEE [שהחלטתי לראות שוב^^], סופר ג'וניור פול האוס, שייני הלו בייבי, איידול ארמי עם אמבלאק... וכל התוכניות של דיסני וניקולודיאון חחח. סרט החודש: שוליית הקוסם, אני אוהב אותך בת' קופר[?], ו... יואו היו הרבה אבל לא זוכרת. אה כן סוויני טוד ורקוויאם לחלום~~ והסרט של קטנטנות
התחדשות החודש: עוד לא הגיע, אבל הזמנתי את לוציפר
אמור להגיע בשבוע-שבועיים הקרובים~ דבר טוב שקרה החודש: היו הרבה:) דבר רע שקרה החודש: בעיקר לחץ מצבא. תאמינו לי שזה הורג אותי לחלוטין. ושטויות של סופר ג'וניור... [ז"א, כל העניין עם גנג וזה. X:] משהו להוסיף: אהה.... אהה.... לא יודעת. O_ם אז נשים ג'ונגקי, כי בא לי.
[הם כאלה שמוציםםםםםםםםםםםםםםםםם33333333333333333333333333333>]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאויש יצאתי סתומה, שכחתי שתי להקות~

DBSK וטראקס~ ;; לא מאמינה ששכחתי אותן. >:

Because Of May

New member
היי, ירדתי מקום! :(. ../images/Emo109.gif

שם: מאי(ש)
.
שיר החודש: Papa Americano Stromae- Alors On Danse Black Eyed Peas- I'mma Be, Rock that Body David Guetta ft. Kid Cudi- Memmories David Guetta ft. Fergie- Getting Over You Placebo – Commercial for Levi Marilyn Manson – This Is Halloween OneRepublic – Everybody Loves Me, Made for You, All the Right Moves, Secrets, Marching On 30 Seconds to Mars- Night of the Hunter אריק ברמן- אוריה חוזר הביתה (הבחורה עם החתולים), יום חדש נפלא, כרוניקה של שקיעה סגולה מאוד (11 אפס למדינה), כמובן שאם את נופלת, את טעם נרכש. הדג נחש- שיר נחמה Infected Mushroom – Poquito Mas Nickelback- Shaking Hands, Burn It to the Ground אפרת גוש- ג'ורג'יה
.
אמן החודש: וואן ריפבליק, פלסיבו, 30STM, אריק ברמן המלך, סלאש, קלי קלארקסון.
תוכנית החודש: The O.C, קליפורניקיישן, הפמלייה, חברים...
סרט החודש: סדרת סרטי המסור, 1-6 (כולל 0.5!). מדהימים וגאוניים בו זמנית
.
התחדשות החודש: אוקיי, סוג של התחדשות- כרטיס טיסה הלוך-חזור לבורגס D:: שני זוגות נעליים, כמה בגדים וכאלה, "משחק הציד" של הרלן קובן שיש לי לקרוא... עבודה!! ממ ושני בשמים: מידנייט פנטזי של בריטני ספירס ולאב אוף פינק של לאקוסט D: אהה, ו-M&M! המוווון. משתלם לעבור בדיוטי
. ובל נשכח את הביצת קינדר המקורית ששוכבת לי במקרר כרגע (ראה תמונה *______*).
דבר טוב שקרה החודש:
בורגססססססססססססס D:. הל יה, היה כה מגניב ומושלם! :)
מצאתי עבודה, והיא נחמדה לאללה D:. מה גם שידיד ממש טוב שלי שהתרחקנו עובד איתי, וזה גורם להתקרבות...
.
קיבלתי את התפקיד שרציתי בצבא, ויש לי צו גיוס סופי- 19.10 (דחו לי ביומיים חח...). אני מתגייסת עם החברה הכי טובה שלי D:.
חשש לשיפוץ של החדר (סופסוף!) במהלך אוגוסט D:.
התקרבות מסויימת מצדו...
.
דבר רע שקרה החודש:
התחילו הגיוסים, וזה פשוט מזעזע לראות אנשים שאת מכירה מכיתה ב' על מדים פתאום... S:.
משהו להוסיף: בא לי לחם וחמאה.

מתפקדת! ../images/Emo223.gif

עדי 19 וחצי נתניה אבנג'ד סבנפולד מועדון לילה אין חדש הכל טוב חם לי תמונה זהו.
נו מה, אני פה. XD

NoAmItA ChAn

New member
.. והתוכן

שם: נעם. גיל: 17 וחצי XP מיקום: ת"א הלחה-מוות T_T שיר החודש: היו מלא, אבל בעיקר: My First Kiss, Starsturkk, Don't Trust Me של 3OH!3 אמן החודש: 30 סקנדס טו מארס!! ו-3OH!3, אוונג'ד וזהו D: תוכנית החודש: האוס שנגמר לי >: והמורדים XP סרט החודש: "שוליית המכשף", "רקוויאם לחלום", "סוויני טוד", "שרק לנצח" D: התחדשות החודש: הממממממ.... לא חושבת שיש משהו O: אולי סימנים כחולים XP דבר טוב שקרה החודש: המון! שיחקתי עם אבא שלי פריזבי כמה פעמים, עטר ישנה אצלי, ישנתי אצל קארין ועוד ועוד XP דבר רע שקרה החודש: הממ.. טוב, לא יודעת אם זה רע או טוב, אבל ויתרתי על המוכר שלי :) ואני מרגישה טיפה עצוב, אבל יחד עם זה גם הקלה גדולה O: משהו להוסיף: לח T________T

PUMPKIN juice

New member
מתפקדת לי בכייף ../images/Emo22.gif

התפקדות חודש יולי: שם: נוי D: גיל: עוד מעטמעטמעט 16 מיקום: קיבוץ פסטורלי ושקט ליד חיפה והקריות. שיר החודש: אמאמאמא... Violently Delicate-Eatliz Maybe You Are-Asaf Avidan & The Mojos Fat Bottom Girls-Queen Crazy Little Thing Called love-Queen You Lost Me-Christina Aguilera Golden Slumbers-The Beatles Hermetico-Balkan Beat Box ובערך כל השירים של מוקי :) אמן החודש: אטליז כריסטינה ומוקי D: תוכנית החודש: מממ חוששתני שזה האו.סי. סרט החודש: מה שבחורה רוצה ושישי הפוך.. הם הסרטים היחידים שאני זוכרת שראיתי חח
התחדשות החודש: מממממממ. עגילים מהמדרחוב בירושלים, שני זוגות משקפי שמש וחולצות בצפר
דבר טוב שקרה החודש: רפסודיה, טיול שלושה ימים לירושלים שהיה פשוט מדהים! הופעה של מוקי בתחילת החודש, הרבה כייף בבלוקונים, ת"א והרבה צחוקים :) דבר רע שקרה החודש: הרגשת איכס, חוסר ביטחון מטורף לגבי עצמי וגעגועים לכל מי שלא ראיתי מלא זמן ;; משהו להוסיף: מורידים לי את הגשר ב29.8!!!!!!!!!@#@#%$&^)&*(*%^#$#@!@$#@$#$^%*&*()*_$#%@!$# ~אושרגדוווולללללל~ D: ואני שמה תמונה שלי כי אני יפה ויש לי את זה!

TicketToRide

New member
הוו מגניב לי ! ../images/Emo129.gif

שם:
נעה ... בהתחלה יצא לי נכה
חור קטן באזור חיפה .
שיר החודש:
יותר מידי שנים ?
ו .. ממ .. ביטרייד של אוונג'דל'ה
אמן החודש:
אוונג'דל'ה .
תוכנית החודש:
צחוק עבודה נראלי .. והוליווד הילס !
סרט החודש:
מגודלים !!
התחדשות החודש:
נייק לבנות עם כחול ואדום על הוי
דבר טוב שקרה החודש:
רפסודיה 2010 ! חיימשלי !
דבר רע שקרה החודש:
עקיצה בעין .. אני אחת הרקובות .

STEMINEM

New member
חח נכה

יש לי צלצול לשיר של רגב הוד אם את רוצה שיר ממכר ומעצבן מגודלים סרט נחמד.. אבל בלי פואנטה כזה.. אין תפנית :S ויש אפשרות לראות ת'נעליים?.

TicketToRide

New member
תאכלס אין תפנית .. ../images/Emo129.gif

אבל אחת המצחיקים .. ממ אני אצלם תמונה היום ואעלה .

חוזרת לפורום D: ../images/Emo189.gif

גם אם אתן לא רוצות אותי פה.
שם: קארין AKA קארין ת"א AKA קארין הביטצ'
שיר החודש: The Pretty Reckless - Goin' Down Radiohead - The Bends Portishead - Glory Box אמן החודש: Portishead, Radiohead, The Pretty Reckless תוכנית החודש: Supernatural
, Buffy The Vampire Slayer ו-Merlin. סרט החודש: Coraline (חמוד לאללה, ממליצה!) התחדשות החודש: דיסק של פורטיסהד D: ואמ. זהו.
דבר טוב שקרה החודש: נעם באה לישון D: ואמ. כן.
דבר רע שקרה החודש: אם אני אתחיל עכשיו, אני אסיים במאה הבאה.
משהו להוסיף: כן! מי שולח זימון ליום המא"ה שבוע לפני?! למה אני?! למה!? חוץ מזה,נחמד לחזור.

Hadar way

New member
בלהלבלהלהלהלה

שם: לא ידוע כרגע
שיר החודש: D'yer Mak'er- Led zeppelin
אמן החודש: זפלין
תוכנית החודש: סבנטיז שואו ואמה
סרט החודש:מגודלים
התחדשות החודש:בדים לתפירה ומכנסיים ובובה שתפרתי
דבר טוב שקרה החודש: קורס תפירה וחופש וזה
דבר רע שקרה החודש: לא זוכרת משהו ממש נורא
משהו להוסיף: אני רוצה לבוא למפגש אבל אני עובדת
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Hadar way

New member
אה נזכרתי במשהו רע

לא היה לי אינטרנט כמעט כל החודש, ואמא התקשרה לסדר את זה לפחות 10 פעמים בשבועיים האחרונים...

למעלה