סט ליסט, 11.10 - The Pearl Concert Theate

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif סט ליסט, 11.10 - The Pearl Concert Theate

Don't Do It Sting Me Jealous Again Wiser Time Sister Luck My Morning Song You Don't Miss Your Water High Head Blues Sometimes Salvation Downtown Money Waster -> Jam -> Thorn In My Pride Hard To Handle - encore - Oh Well​
אין ממש משהו מיוחד. סט די אופייני לתקופה הזו אצל הלהקה. מה שכן, You Don't Miss Your Water פה שאני נורא אוהב. השיר של מ-Sweetheart of the Rodeo של ה-Byrds (עם גראם פרסונס) שמבוצע ע"י הקרואוז באופן ממש מדהים. הוא היה בלונדון ו-3 חודשים והלאה לאחר מכן פשוט התחברתי אליו כ"כ חזק...בגלל המילים והחיים האישיים. מהשירים שהביצוע של הקרואוז יכול להוריד לי דמעות בתקופות מסויימות. גם Sometimes Salvation כאן, שזה נחמד. הופעה הבאה - היום ב-Grove of Anaheim.

SaintJohn

New member
Sometimes Salvation

מהשירים היותר אהובים עליי, אני מאוד אוהב את העוצמה שמגיעה לשיא בסוף השיר.

AeroTom

New member
שיר מאוד עוצמתי, בהחלט ../images/Emo45.gif

גם מהשירים של הלהקה שאני יותר אוהב את ה-Lyrics שלהם, לכל אורך השיר. You can lead a horse to water" "...But faith is another matter המילים, החוזק, והעוצמה האדירה של כריס שם לקראת הסוף במיוחד, עם הצרחות של- "...Sister...Do you even wanna, Try and find me". שיר ממש עוצמתי (יש סיפור גם שהסולו של מארק לאחר הפזמון השני הוקלט בטייק אחד בלי ידיעתו. הוא נכנס והתחמם רק עם הקטע ואז כריס אמר לו שזהו, הרגע הוא הקליט את זה...), נכנס אליך עמוק בפנים עם הרבה נוכחות. הוא גם מגיע נהדר באלבום בהתפוצצות אחרי הקסם של Bad Luck Blue Eyes ולפני הרגיחעה הדרומית המסויימת והנהדרת של Hotel Illness (בעצם כל הרצועות 3 עד 9 באלבום זה יצירות גדולות אחד אחרי השניה. טוב, בעצם כולו אפשר להגיד. אלבום כ"כ טוב). זמן טוב גם להביא קישור לוידאו-קליפ של השיר. סופיה קופולה גם משחקת שם, לפני שעברה לכיסא הבימוי.

למעלה