סיבות לאהוב את קלי

this is my way

New member
../images/Emo41.gifסיבות לאהוב את קלי../images/Emo41.gif

ממ שירשור סיבות למה את/ה אוהב/ת את קלי [מין משחקון קטן שיעורר קצת תפורום היה את זה פעם גם באיזשהו פורום הם הגיעו למשהו כמו 200 סיבות למה ..בלה בלה בלה..]

Deanb

New member
שלי.. כנסו ../images/Emo13.gif

1) כי היא מאוד מוכשרת 2) כי יש לה שירים מסויימים שמעלים לי צמרמורת בגוף ולא הרבה זמרים גורמים לי את זה 3) כי היא כובשת 4) כי מבצעת את כל השירים בצורה ייחודית ויפהפייה 5) כי היא ממש התאמצה להגיד לכולנו שלום בעברית...
6) כי היא יכולה לשיר כל שיר ולגרום לו להשמע יפהפה 7) כי היא נראית כזו מקסימה 8) כי היא יפהפייה חחח (לא שזה משנה לי אבל עדיין)

bhadar

New member
../images/Emo26.gif

1)כי היא כותבת חלק מהשירים שלה
2)כי היא יפה אפילו שהיא בלונדינית
3)כי היא תמיד מצטלמת עם מעריצים אחרי הופעות ותמיד נורא נחמדה אליהם
3)כי היא מצחיקה
4)כי יש לה פירסינגים,וזה חמוד לה
5)כי היא לא מתנשאת
6)אבל היא חשההה
7)כי היא שרה מדהים בלייב
-ולדעתי זה מה שעושה אותה כ"כ טובה! 8)כי יש לה קליפים מושקעים ברמות
9)כי היא מוכרת הרבה בלי שום גימיקים למיניהם וסקס
10)כי היא פרפורמורית מעולההההההה
11)כי אין בברייקאוואי שיר שאי אפשר שלא לאהוב!
12)כי היא אחת הזמרות הכי מצליחות השנה!
13)כי היא איך לא,אלילה אמריקאית
14)כי היא יפה!
-וזאת כן סיבה לאהוב אותה
15)היא מוכשרת
16)כי ההצלחה שלה לא עלתה לה לראש
17)בגלל הפרצופים שהיא דופקת
18)בגלל שהיא לא מנסה להיות מושלמת
19)בגלל שהיא לא וואנבי
היא לא מנסה להיות סקייטרית או זמרת פופ מMTV או כל דבר כזה,היא פשוט קלי!
20)בגלל שאחרי כל הדברים שהיא עברה
היא מצליחה להוציא מזה את הדבר הכי טוב שאפשר
[ביקאוז אוף יו....הגירושים של ההורים וזה
] 21)בגלל שהיא מנגנת על גיטרה
22)כי היא גופית כזאת,היא טיפשונית וחמודה-ולדעתי זה מקסיםםם =] 23)בגלל שמאלבום לאלבום היא משתבחת יותר
ואני אמשיך אח"כ...יש השיר שלנו

this is my way

New member
יפה אנשים השקעתם../images/Emo140.gif

ולחשוב שאני רשמתי רק 2 ברור שיש יותר

bhadar

New member
כי יש לפורום הזה מנהל מקסים../images/Emo23.gif

חנפנות מישו? :]

kelly holic

New member
אוקיי זה הולך להיות ארוךךך..

1) יש לה את הקול הכי מדהים בעולם 2) היא יפהייפיה!! מושלמת,מלכת יופי,מיס יוניברס... 3) היא שומרת על קשר עם החברים שלה מטקסס 4) היא לא הולכת לסמביות רק כדי שהפאפראצי יצלמו אותה 5) היא צנועה ומתוקה וחמודה ומאמיייייייי!! 6) היא משולמת כבורנטית וגם כבלונדינית! 7) היא שברה את השיניים ודיברה עברית!! 8) דני
9) למרות שהיא רק סיימה את סיבוב ההופעות האחרון שלה לפני כמה שבועות והיא בדרכים כבר יותר משנתיים היא עושה עוד סיבוב הופעות בשביל המעריצים שלא זכו להיות בסיבובי ההופעות הקודמים שלה (מושלמת כבר אמרתי!?) 10) היא מוכשרת ברמות על-גם קול מדהים וגם משוררת מדהימה!!! 11) היא אמרה ducka ducka ducka בפני מיליוני צופים חיחי 12) היא כל הזמן אומרת coolbeans וזה כזה חמוד!!!!! 13) היא שונאת סושייי
(ועל זה נאמר א-מ-ן) 14) כל בנאדם שפוגש אותה מתאהב בה מייד!! 15) היא נמוכה (חולה על אנשים קטנים-תזכרו תמיד: דברים טובים באים באריזות קטנות-ועל זה נאמר שנית א-מ-ן) 16) היא לא מתביישת לשיר שירים אישיים שלה ולדבר עליהם כדי לעזור לאחרים להתמודד עם דברים כמו שהיא עברה. 17) כי היא עדיין גרה בעיר מולדתה בורלסון טקסס!!! texas rulzzz 18) כי למרות שאמא שלי שונאת רוק היא לא יכולה להפסיק לשמוע את sunce u been gone ולהפריע לכל השכונה חיחי אמא אוהבת אותך!! 19) כי אמא שלי בכתה כשהיא ראתה את קלי שרה בגמר את a moment like this אחרי שהיא זכתה (אמא שלי בוכה מכל דבר אבל עדיין..) 20) כי היא רקדה את ריקוד ה-lown moner (מכסחת הדשא) בתוכנית של אלן דג'נרס 21) כי היא לא מפסיקה להפתיע 22) כי יש לה את העיניים הכי מהממם בעולם (לה ולנינט) 23) כי כל פעם שאני שומעת אותה או רואה אותה אני מתחרפנת ומבלה לילה שלם באברבאנל!! 24) כי אפשר להמשיך עוד ועוד ותמיד יהיה רק דברים טובים להגיד על קל בל!! לסיום-קלי אני כ"כ אוהבת אותך את הבנאדם הכי מושלם על פני כדור הארץ!! ומי שאומר שאין אנשים מושלמים כנראה לא ראה את קלי!!

Deanb

New member
פששש כל הכבוד! גם אני כמעט בכיתי

כשראיתי אותה שרה אחרי הזכייה את A MOMENT LIKE THIS - זה היה אחד הרגעים היותר מרגשים שהיו באיידול. ולא כל זכייה באיידול תמיד גורמת לדמעות.

just jenny

New member
נממ..

דבר ראשון המוזיקה שלה[
] דבר שני כל הדברים שמאפיינים אותה וזאת קלי!!!1:}

למעלה