סידן

רונקי

New member
../images/Emo41.gif סידן

יש לי כתמים לבנים בציפורן[לא יותר מדי]-משמע חוסר בסידן. כמה סידן צריך לצרוך ביום? [נגיד 3 כוסות חלב] איך אתם משלבים סידן בתפריט,וכמה? [אני בת 16 אם משנה משהו. היי,יום חמישי הבא בת 17,מזל"ט לי
] יוםטוב

sssddd2

New member
לא להסתמך על חלב כמקור לסידן

בחלב יש גם עודף זרחן שגורם לבריחת הסידן מהגוף וקליטת הסידן מאוד נמוכה אם לא שלילית לגמרי סידן יש ב:סויה, ירקות עליים ירוקים כמו חסה,ברוקולי וכדומה והכי הרבה סידן יש בטחינה גולמית... מחנות טבע עדיף יש שם טחינה גולמית יותר איכותית עם 1100 מ"ג סידן ל100 גרם! שזה המווווווווווווווווון

בלוברי

New member
אכן ההמלצה של טחינה טובה מאד

הבעיה היחידה היא בקלוריות... בכל מקרה, יש גבינת מון בלאן, מכירה? גבינה מותכת כזו... משהו כמו 5 משולשים (שזה לא הרבה..) משלימות את כמות הסידן היומית. יש גם מון בלאן לייט אם יש לך בעיה עם הקלוריות

בלוברי

New member
וואלה?!

לא ידעתי שיש סידן בסילאן! תודה על המידע. וסרדינים הם אכן מקור נפלא לסידן אבל הבעיה אצלי זה שהם תמיד נמכרים מעושנים, לא? והעישון לא טוב כל כך לבריאות.

בלוברי

New member
והם לא מעושנים?

כי לפי מה שאני נתקלתי כתוב למשל "סרדינים בשמן זית" ואז ברכיבים " סרדינים מעושנים, שמן זית וכו'..". יש לך קופסא בבית שאת יכולה לבדוק לי בבקשה שזה לא המקרה אצלך, ולהגיד לי של מי החברה? אם לא קשה לך מדי...

אני קצת פושטית אני קונה

את הזולים בשמן סויה של "כינרת" או יונה סטאר.הם לא מעושנים.

למעלה