סיוע טיפולי בעזרת בעלי חיים

טון טון1

New member
../images/Emo41.gif סיוע טיפולי בעזרת בעלי חיים ../images/Emo41.gif

"ראשון אוהבת חיות" עמותה מס' 6-414-039-58 ת.ד. 838 ראשל"צ 75100 טל: 03-9562873 WWW.STOP.ORG.IL [email protected] סיוע טיפולי בעזרת בעלי חיים בחודש ינואר 2008 מתחילה עמותת "ראשון אוהבת חיות" להפעיל תוכנית לסיוע טיפולי בעזרת בעלי חיים.
בכל יום ששי בין השעות 11:00-14:30 יתקבלו יחידים או קבוצות קטנות למפגשים טיפוליים.
המפגשים ייערכו עם מסייעת מוסמכת לטיפול בעזרת בע"ח ובעזרת כלבים וחתולים המגיעים בכל שבוע למתחם האימוץ של העמותה בספורט כיף ראשל"צ .
נתרכז בעיקר בעבודה פעילה עם כלבים מכיוון שהם משלבים איכויות ותכונות ייחודיות המסייעות לאדם .
כלבים מפגינים חיבה ואהבה . יש להם יכולת משחק גבוהה , הם בעלי תבונה וקבלת האדם באשר הוא . כלבים מספקים תמיכה רגשית , נחמה , רוגע , מגע רך , בטחון והקשבה . כמו כן הם מספקים בזמן הטיפול מקור להומור , שעשוע ושמחת חיים . כסייע טיפולי , הכלבים מסוגלים לפתח כישורי חיברות ומסוגלים לספק עזרה בפעולות פיסיות וניידות . כלבים מסוגלים להפיג חרדות ולעולם לא מציבים בפנינו אתגר ולכן בעזרתם ניתן לשפר מיומנויות בצורה בלתי מאיימת .
כל בעלי החיים באתר האימוץ מטופלים ומחוסנים ובמקום נוכח רופא ווטרינר .
משך המפגש עשוי להשתנות ממטופל למטופל ויקבע במשותף עם המטפל הראשי ו/או עם הוריו של המטופל .
לבירור פרטים נוספים ועלויות יש לפנות אלי בטל' : 052-3264943
או בדוא"ל OFRA_ [email protected] .
בברכה עופרה רוזנשיין יו"ר "ראשון אוהבת חיות"

vered73

New member
שלום עופרה

אני פונה אליך על גבי הפורום משום שלא היה מענה טלפוני. ברצוני לדעת האם ניתן לקיים את הקבוצה הקטנה רק במתחם או שמא גם בגן תקשורת במרחק 3 רמזורים מכם? בני לומד בגן תקשורת בקרית גנים. (רחוב גאולים. אני חושבת שזה קרית גנים, זה מאחורי בית המשפט דרומה) אשמח לדעת אם אפשר לארח אתכם בגננו.

טון טון1

New member
אשמח להגיע לגן בתיאום עם הגננת

תגיע איתי כלבה הפרטית שלי שהיא כלבה טיפולית בעלת נסיון רב. הכלבה עבדה עם פגועי שיתוק מוחין, אפילפטים ואוטיסטים במסגרת מרכז עבודה שיקומי בראשל"צ. לפרטים או שאלות נוספות - 052-3264943 עופרה.

למעלה