סיטואציות

../images/Emo41.gifסיטואציות../images/Emo41.gif

סיטואציה שניה
יש לך דייט! אתה כולך מתארגן,מתבשם ומתכונן ליציאה.. שניה לפני שאתה יוצא אמאבא מודיעים לך שאתה צריך לשמור על האח הקטן כי הם יעדרו לאיזה שעתיים שלוש...-[מקרה חרום
] מה תעשה
-בכוונה הבאתי את המקרה ההכי הזוי שיש
...
...

מביאה את הדייט הבייתה...../images/Emo3.gif

את האמת זה לא סיטואציה הזויה לפחות לא כשיש הפרשים גדולים בין האחים. אבל אני חושבת שאם זה באמת מקרה חירום ואין אף אחד שישמור על האח/ות הקטנים תמיד אפשר לדחות את הדייט או למצוא פתרון יצירתי אחר...

Jen74

New member
../images/Emo122.gifשיו, אתם אולי לא תאמינו אבל זה באמת קרה

הייתי בת 11 וחצי כשנולד אחי הקטן. יש לי אח שגדול ממני בשנתיים ואחות שקטנה ממני בשלוש שנים, אבל משום מה כשנולד אחי הקטן ההורים שלי החליטו שאני האחראית מבין השלושה ויכולים לסמוך עליי בכל דבר שקשור לאחי התינוק. אני מצאתי את עצמי מחליפה לו חיתולים, עוזרת לרחוץ אותו כשהיה כבר בן שנה, מטיילת איתו כל הזמן. כשהייתי בת 13, בכיתה ז', היה לי חבר, החבר הראשון וכדי להיפגש עם החבר שלי הייתי צריכה לקחת איתי תמיד את אחי הקטן כאילו לטיול, זה היה התירוץ שלי לצאת מהבית ורק כך יכולתי לפגוש את החבר שלי. קרה לי לפחות פעם אחת שכבר תכננתי לצאת, לא זוכרת אם זה היה דייט או מסיבת כיתה וההורים פתאום הנחיתו עליי משמרת שמרטפות
מה יכולתי כבר לעשות? נשארתי בבית לשמור על אח שלי.

לא קרה ולא יקרה

אחותי הקטנה צעירה ממני ב-3 שנים, ככה שכשאני הגעתי בשלב הדייטים היא הייתה מספיק גדולה לשמור על עצמה.

למעלה