סיכום בלוג[נו מה,הכריחו אותי]

../images/Emo41.gifסיכום בלוג[נו מה,הכריחו אותי]../images/Emo41.gif

איף. אז בגלל אנשים נורא נחמדים שהחליטו להבריז לי, במקום לעשות את דרכי לבארבי ת"א ישבתי גלמודה ובודדה מול המחשב וחיכיתי לבלוג של נובה, בתקווה שאולי קצת מוזיקה טובה תוכל לשפר את המצב רוח החרא שלי ולהשכיח את היום הנורא שעברתי. כנראה שטעיתי...
Black - של פארל ג'אם מבוצע ע"י ג'ון. סוף סוף שיר שהוא שר ממש טוב. בכלל, שיר מדהים
. אם הם כבר עושים קאברים, אז שיעשו שירים כאלה. איכ מייקל ג'קסון
.
רק אני ויוסי[?] הגענו לבלוג[מי, מי הזכיר לכולם להכנס? חוצפנים] והבלוג הוקדש כולו לי, הקור יגמור אותי
. "ד"א, הקור יגמור אותי, היא רצתה ללכת להופעה של איריס היום". תודה לניר שהזכיר לי, כבר הספקתי לשכוח
.
איריס הגיעה! יאי...?
נועם בברזיל. בנסיעה הקודמת הוא ייבא כ500 קוקוסים וכרגע הוא מחזיר אותם. טוב, עמי...מהשתגיד.
I Will Know - שיר כבר לא כל-כך חדש. עמי, אם עשיתם אותו גם שבוע שעבר אז זאת לא הפעם הראשונה. |סופרת| אחת...שתיים..כן שתיים, פעם שנייה
.
Never Ending - אני חושבת שעמי ניגן בגיטרה
, לא זוכרת כבר
.
עמי היה רוצח את כל האוקטבות אם הוא היה יכול. נראה שמעכשיו אני פשוט אתעלם מכל מה שיוצא לעמי מהפה
.
בחלומות - לכבוד ההופעה שלה היום, אהמ. היו קצת זיופים...
עמי מזיע ומסריח והוא משתמש בדורדוראנט של אדידס [אולי, את שמחה?]. אני מציעה לו שיחליף דואודורנט ושישמרו את הפרטים האלה לעצמם.
Still The Clock Is Ticking - ביחד עם איריס.
עמי שוקל להפוך את נובה לטריו. אמ...לי אישית אין בעיה
, עמי יכול לעזוב את הלהקה מתי שבא לו
.
ג'ון פצע את עצמו כשהוא ניגן על הגיטרה. אמ, get well soon...? אה, וג'ון הוא זונת גיטרות...|מרימהגבה|
עמי ביקש סליחה ממישהו, אמ..לא ממש אכפת לי אז לא הקשבתי.
"אם עברי היה אומר לי תתכופף ואני אזיין אותך בתחת אני גם הייתי עושה את זה",
סתמו, מה
. וגם אם עמי היה מבקש, ג'ון היה עושה את זה. וגם פיבי, כמובן. ד"א, אם מוציאים את פיבי החוצה, לי אין בעיה עם זה[עדיין, אני טבעונית, זב"ח וכל זה
]. אולי תשקלו לשדר את זה בבלוג? יהיה לכם רייטינג ככה
. ואם יניב יקנא אפשר לצרף אותו
.
Hide Some Information.
בילי ג'ין - כבר הזכרתי את חיבתי הרבה למר. ג'קסון?
לילה סתוי - אמ, כן.
We Are The World.
In My Place - קולדפליי
. הידעתם? בר אדומה שם
"ג'ון, ווי לאב יו. אתה סקסי ואתה מדהים ואתה פשוט עושה לי את זה" - עמי. אפשר כבר לקרוא לעברי?
"זה יהיה נחמד אם תפתח אותי, ג'ון", תנחשו מי אמר...
Sunday - שהוקדש לעדית.
ביפ – צונזר – ביפ.
Yellow
היה חידון או משהו, לא יודעת, הלכתי כבר...
עמי עשה חיקוי של יהורם גאון! אדיר!
יצא ארוך, כואב לי הראש, ובטח שכחתי/המצאתי דברים, אז תתמודדו
.

טוב אז כמה דברים

אני מקווה שכולכם נשארתם שפויים אחרי הבלוג שעבר עלינו השבוע, הלהקה התנצלה (ההודעת התנצלות פורסמה בשם חברי הלהקה ע"י) היו כאלה שנפגעו מחלק מהדברים שנאמרו במהלך הבלוג, אבל אני מקווה שנוכל לשכוח... ולקוות שכפי שהלהקה הבטיחה ששבוע הבא, יהיה בלוג שהוא לא מזיק לבריאות.... ושוב, אני מתנצלת לא בשם הלהקה, אלא באופן אישי..... הגרוש, תודה מותק על הסיכום..... מקווה שהסיכום הבא יהיה שמייח יותר... לילה טוב

שישיץ

New member
איזה סיכום!!../images/Emo45.gif_../images/Emo79.gif

"אם עברי היה אומר לי תתכופף ואני אזיין אותך בתחת אני גם הייתי עושה את זה" פשוט גדול!

ברררר

New member
ח"ח

היה אחלה בלוג! חוצמזה שהשורת צ'אט שלי לא נפתחה. הגר- ג'ון מכיר אותך יודע תא הכינוי שלך ואת שמך הפרטי- כבוד!!
כמה קולדפליי הם עשו- אהבתי מאוד
. נ.ב. האם בלוג זה יעלה לארכיון? כי חברי קולדפליי רוצים לראות את זה! (אחרי השטיפת מוח שעשיתי להם על NOVA). איריס זייפה בטירוף אבוי. ועוד היתה לה הופעה אח"כ. איך קראו לשיר שלה שהיא שרה? הוא יפה!

בר,

דבר ראשון, "סתמייייייייייי". כבוד, יה רייט. %##@%&^&%^@$^% |הגר מרסנת ת'צמה|
. איריס אכן זייפה
, אבל לא מרשים לי להביע את דעתי בנושא. והם שרו את "בחלומות", אתם בכלל קוראים את הסיכום
יניב
. דווקא עולים לי לראש הרבה אנשים שאפשר לקרוא להם חרא [אהמ.אהמ.] ויניב לא אחד מהם.

ברררר

New member
משום מה, המוח שלי שכח שציינת את

זה. דבר שני: סתמיייייייייייייייייייייייייייי.

שישיץ

New member
איך אני אוהבת כשאת עושה את זה!_../images/Emo79.gif

משומה, מצחיק אותי!
מאוד.

איזה סיכום גדול!

הגר את חייבת להשלים עם העובדה שאת עושה את זה פשוט מושלם (כנראה שזה החלק של להיות מושלמת
) קראי לי בלונדינית/טיפשה/סתומה/לא יודעת לקרוא/וואטאבר אבל מה בסוף קרה/עשית אתמול?

O L i T

New member
מ=ת=מ=ו=ג=ג=ת ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

איזה סיכום בלוג נפלא..
אני מקווה שהסופשבוע יעבור יותר טוב מהיום המזורגג הזה שעברת

למעלה