הקור יגמור אותי
New member
../images/Emo41.gifסיכום בלוג[נו מה,הכריחו אותי]../images/Emo41.gif
איף. אז בגלל אנשים נורא נחמדים שהחליטו להבריז לי, במקום לעשות את דרכי לבארבי ת"א ישבתי גלמודה ובודדה מול המחשב וחיכיתי לבלוג של נובה, בתקווה שאולי קצת מוזיקה טובה תוכל לשפר את המצב רוח החרא שלי ולהשכיח את היום הנורא שעברתי. כנראה שטעיתי...
Black - של פארל ג'אם מבוצע ע"י ג'ון. סוף סוף שיר שהוא שר ממש טוב. בכלל, שיר מדהים
. אם הם כבר עושים קאברים, אז שיעשו שירים כאלה. איכ מייקל ג'קסון
.
רק אני ויוסי[?] הגענו לבלוג[מי, מי הזכיר לכולם להכנס? חוצפנים] והבלוג הוקדש כולו לי, הקור יגמור אותי
. "ד"א, הקור יגמור אותי, היא רצתה ללכת להופעה של איריס היום". תודה לניר שהזכיר לי, כבר הספקתי לשכוח
.
איריס הגיעה! יאי...?
נועם בברזיל. בנסיעה הקודמת הוא ייבא כ500 קוקוסים וכרגע הוא מחזיר אותם. טוב, עמי...מהשתגיד.
I Will Know - שיר כבר לא כל-כך חדש. עמי, אם עשיתם אותו גם שבוע שעבר אז זאת לא הפעם הראשונה. |סופרת| אחת...שתיים..כן שתיים, פעם שנייה
.
Never Ending - אני חושבת שעמי ניגן בגיטרה
, לא זוכרת כבר
.
עמי היה רוצח את כל האוקטבות אם הוא היה יכול. נראה שמעכשיו אני פשוט אתעלם מכל מה שיוצא לעמי מהפה
.
בחלומות - לכבוד ההופעה שלה היום, אהמ. היו קצת זיופים...
עמי מזיע ומסריח והוא משתמש בדורדוראנט של אדידס [אולי, את שמחה?]. אני מציעה לו שיחליף דואודורנט ושישמרו את הפרטים האלה לעצמם.
Still The Clock Is Ticking - ביחד עם איריס.
עמי שוקל להפוך את נובה לטריו. אמ...לי אישית אין בעיה
, עמי יכול לעזוב את הלהקה מתי שבא לו
.
ג'ון פצע את עצמו כשהוא ניגן על הגיטרה. אמ, get well soon...? אה, וג'ון הוא זונת גיטרות...|מרימהגבה|
עמי ביקש סליחה ממישהו, אמ..לא ממש אכפת לי אז לא הקשבתי.
"אם עברי היה אומר לי תתכופף ואני אזיין אותך בתחת אני גם הייתי עושה את זה",
סתמו, מה
. וגם אם עמי היה מבקש, ג'ון היה עושה את זה. וגם פיבי, כמובן. ד"א, אם מוציאים את פיבי החוצה, לי אין בעיה עם זה[עדיין, אני טבעונית, זב"ח וכל זה
]. אולי תשקלו לשדר את זה בבלוג? יהיה לכם רייטינג ככה
. ואם יניב יקנא אפשר לצרף אותו
.
Hide Some Information.
בילי ג'ין - כבר הזכרתי את חיבתי הרבה למר. ג'קסון?
לילה סתוי - אמ, כן.
We Are The World.
In My Place - קולדפליי
. הידעתם? בר אדומה שם
"ג'ון, ווי לאב יו. אתה סקסי ואתה מדהים ואתה פשוט עושה לי את זה" - עמי. אפשר כבר לקרוא לעברי?
"זה יהיה נחמד אם תפתח אותי, ג'ון", תנחשו מי אמר...
Sunday - שהוקדש לעדית.
ביפ – צונזר – ביפ.
Yellow
היה חידון או משהו, לא יודעת, הלכתי כבר...
עמי עשה חיקוי של יהורם גאון! אדיר!
יצא ארוך, כואב לי הראש, ובטח שכחתי/המצאתי דברים, אז תתמודדו
.
איף. אז בגלל אנשים נורא נחמדים שהחליטו להבריז לי, במקום לעשות את דרכי לבארבי ת"א ישבתי גלמודה ובודדה מול המחשב וחיכיתי לבלוג של נובה, בתקווה שאולי קצת מוזיקה טובה תוכל לשפר את המצב רוח החרא שלי ולהשכיח את היום הנורא שעברתי. כנראה שטעיתי...