סיכום בלוג 10.5.06
_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo41.gif סיכום בלוג 10.5.06 ../images/Emo41.gif_../images/Emo189.gif

נתחיל מזה שהבלוג עבר בצורה טובה ובלי תקלות ! אז תודה לכל מי שעמל וטרח שזה יהיה כך
מי שלא הגיע לבלוג, יטופל !
האיקון נבחר כמחווה לנהגת החדשה בפורום שלנו - בר
ג'ון של את the resson ועמי הצטרף לפזמון האחרון
"ערב טובבבב" (איך התגעגעתי לזה
)
נובה עשו שיר לא חדש אבל גם לא מוכר
לא אני ולא מיטל ידענו איזה שיר זה
your love בביצוע דיי מעניין וחביב
אינורמיישן (מוקדש לאלה ממני
)
NEVER ENDING שניסיתי להקדיש להגר, אבל הפלא שלה מכובה
(אני מתגעגע
)
בוקי מספר את בדיחת ה "רוצים שאני אשיר לכם משהו , הנה אני אשאיר אתכם לבד" הלא כל כך מוצלחת
, בוקי די להוריד בדיחות מהאינטרנט !
שוב, השיר ה"חדש" שהוחלט פה אחד (באמת פה אחד... רק אני החלטתי) שהשם שלו יהיה this life
מסך שחור, תקוע, נובה שותים ומראים לנו בחיות, קוראים ולא מגיבים לנו (מעיין ירידה מהבמה לפני הדרן)
נובה עלו בחזרה ל"הדרן" (ממתי עושים הדרך בבלוג ?!)
im over you
i will know
אז אתם בעד ההתנתקות או בעד ההתכנסות ואם הייתם בעד ההתנתקות זה אומר שאתם נגד ההתכנסות או שאם אתם בעד ההתכנסות זה אומר שאתם בעד ההתנתקות ? (משפטי חוכמה מפי עמי)
קאבר לשיר : סטראבארי פילד
השיר שאני מקדיש לעדיתוש היקרה שלי SUNDAY
מסתבר שעמי כן קרא את כל מה שכתבתי בצ'אט והוא הגיב לי
, ומסתבר שההקלטות אכן מתקדמות הם רוצים ומקווים לסיים כבר שבוע הבא, אבל כולנו יודעים (כולל הלהקה) שזה לא הולך לקרות
עד הפעם הבאה..... אני הייתי דודי (מעכשיו אני יוחנן פאולוס ה-7) , הם היו נובה (לא יודע מה הם עכשיו... תשאלו אותם) ואתם נהניתם....(אני מקווה לפחות
)
לילה קסום לכולם

ברררר

New member
אוי אתם כה חמודים ../images/Emo7.gif

דאאיי איך התבאסתי שזה לא נגמר מוקדם........... :( רציתי לפחות להיות באיזשהו חלק... אבל לא הלך... פעם הבאה- אני שם!!!!!!!!!! שמחה שנהנתם ותודה על האייקון המושי מושלם
.

טולייצ

New member
דודייי

עכשיו חזרתי לבית מהופעה מחווה לפינק פלויד שהייתה מדהימה!! בביצוע של שליחי הבלוז
אני מאמינה ש NOVA יסלחו לי על כך שהברזתי מהבלוג לטובת מחווה ללהקה הענקית הזו! ו.. I wish you were here כולכם אני כ"כ מתגעגעת! לילה מצויין יש לי מחר בגרות אחרונה!!

למעלה