הקור יגמור אותי
New member
../images/Emo41.gifסיכום בלוג - 14/12/05../images/Emo41.gif
היה בלוג כ"כ מושלם. הביצועים היו פשוט מדהימים. סלחו לי שניה - אעעעעעעעעעע!!!!111
אהמ. אה, כן, שנתחיל? |שורקתבתמימות| זה יהיה קצר ומהיר, כי אני עייפה.
ניר וג'ון לא היו היום, ג'ון בהקלטות[לנובה!] וניר בירח דבש בתאילנד[למה הם לא לקחו את ג'ון איתם לטיול שורשים?
]. האמת, הם לא היו כ"כ חסרים.
הפלייליסט:
Feel - של רובי וויליאמס. אייל שר, אמ...
I'm Over You
Your Love - טוב, פה באמת הייתה חסרה הגיטרה.
Blue Way - זה שיר כזה טוב, מעולה, מדהים, ענק.
הוקדש לי.
Suddenly
שוב הדיסקו כאן - עמי בסבנטיז סטייל
. או סתם מאוד-מאוד גיי.
[ההתחלה של]סוד
I Will Know - שהם מקליטים אותו עכשיו.
Consummation מה עוד?
עמי הודיע שאחרי תקופה של 3 שבועות שלא היה בלוג[3 שבועות, נגיד... יש לעמי בעיה רצינית בחשבון, אה?
] הוא נורא התגעגע אלינו והתבאס שלא יצא להם לעשות בלוגים[כולם ביחד: "אווווו"]. גם אנחנו התגעגענו.
לנועם הייתה "המרחות" קטנה היום. הוא יצא מהאוטו של עמי ונפל על התחת, הוא היה זרוק שם "כמו זונה שהעיפו אותה מהאוטו".
אייל חולה, וגם הוא נפל
. השבוע יש לו מלריה, שבוע שעבר היה לו מנדבושקס.
הדיסק אמור לצאת בשנה הבאה והם מקווים שעד אפריל יצא סינגל ראשון. שזה פשוט צירוף מקרים מדהים, כי בדיוק בסוף אפריל נגמרים לי החיים
[עוד 4 חודשים ו10 ימים, ליתר דיוק
].
נועם העלה את הרעיון המעולה שנעשה את ה"חוליה החלשה" עם חברי הלהקה, אבל עמי הסביר לו שאם ישאר רק חבר להקה אחד נובה כבר לא תיהיה להקה. אז נועם עלה על רעיון יותר טוב - לעשות את המשחק איתנו, חברי הפורום. כל שבוע יעוף חבר פורום אחר ויהיה אסור לו להכנס לפורום יותר. לדעתי זה רעיון מצויין ועדית פשוט תמות עליו.
"זה לא כ"כ נעים לראות נועם ערום, זה לא כ"כ נעים לראות נועם ערום, זה לא כ"כ נעים לראות נועם ערום" - אני בטוחה שברררר תשמח לג'ון ערום במקום[אולי גם שיתכופף ועברי יכנס בו מאחורה
].
היה כיף.
היה בלוג כ"כ מושלם. הביצועים היו פשוט מדהימים. סלחו לי שניה - אעעעעעעעעעע!!!!111