סיכום בלוג - 14/12/05

../images/Emo41.gifסיכום בלוג - 14/12/05../images/Emo41.gif

היה בלוג כ"כ מושלם. הביצועים היו פשוט מדהימים. סלחו לי שניה - אעעעעעעעעעע!!!!111
אהמ. אה, כן, שנתחיל? |שורקתבתמימות| זה יהיה קצר ומהיר, כי אני עייפה.
ניר וג'ון לא היו היום, ג'ון בהקלטות[לנובה!] וניר בירח דבש בתאילנד[למה הם לא לקחו את ג'ון איתם לטיול שורשים?
]. האמת, הם לא היו כ"כ חסרים.
הפלייליסט:
Feel - של רובי וויליאמס. אייל שר, אמ...
I'm Over You
Your Love - טוב, פה באמת הייתה חסרה הגיטרה.
Blue Way - זה שיר כזה טוב, מעולה, מדהים, ענק.
הוקדש לי.
Suddenly
שוב הדיסקו כאן - עמי בסבנטיז סטייל
. או סתם מאוד-מאוד גיי.
[ההתחלה של]סוד
I Will Know - שהם מקליטים אותו עכשיו.
Consummation מה עוד?
עמי הודיע שאחרי תקופה של 3 שבועות שלא היה בלוג[3 שבועות, נגיד... יש לעמי בעיה רצינית בחשבון, אה?
] הוא נורא התגעגע אלינו והתבאס שלא יצא להם לעשות בלוגים[כולם ביחד: "אווווו"]. גם אנחנו התגעגענו.
לנועם הייתה "המרחות" קטנה היום. הוא יצא מהאוטו של עמי ונפל על התחת, הוא היה זרוק שם "כמו זונה שהעיפו אותה מהאוטו".
אייל חולה, וגם הוא נפל
. השבוע יש לו מלריה, שבוע שעבר היה לו מנדבושקס.
הדיסק אמור לצאת בשנה הבאה והם מקווים שעד אפריל יצא סינגל ראשון. שזה פשוט צירוף מקרים מדהים, כי בדיוק בסוף אפריל נגמרים לי החיים
[עוד 4 חודשים ו10 ימים, ליתר דיוק
].
נועם העלה את הרעיון המעולה שנעשה את ה"חוליה החלשה" עם חברי הלהקה, אבל עמי הסביר לו שאם ישאר רק חבר להקה אחד נובה כבר לא תיהיה להקה. אז נועם עלה על רעיון יותר טוב - לעשות את המשחק איתנו, חברי הפורום. כל שבוע יעוף חבר פורום אחר ויהיה אסור לו להכנס לפורום יותר. לדעתי זה רעיון מצויין ועדית פשוט תמות עליו.
"זה לא כ"כ נעים לראות נועם ערום, זה לא כ"כ נעים לראות נועם ערום, זה לא כ"כ נעים לראות נועם ערום" - אני בטוחה שברררר תשמח לג'ון ערום במקום[אולי גם שיתכופף ועברי יכנס בו מאחורה
].
היה כיף.

אוי ואבוי

אני משאירה אתכם לבד לשעה ותראו מה קורה לכם
איל חולה (חס וחלילה) בכל מיני מחלות.... עמי גיי
טוב נו לא מפליא.. יש לו את ה- Look סתם....
חוליה חלשה לחברי הפורום
סבבה אין בעיה, לי יש חסינות כי אני לא חברת פורום, אני המנהלת שלו חהחהחה
נועם נפל מהאוטו של עמי
למה את זה לא זכיתי לראות
ומה שהכי הטריד אותי בכל הסיכום הזה.. זה לא כ"כ נעים לראות נועם ערום אני רוצה הסברים ונימוקים מפורטים על העניין הזה... האמת שהיום עמי אמר לי משהו על ערום בבלוג אבל לא חשבתי ואני עדיין מסרבת להאמין שיש אמת בדבריו... אז לכל צופיי הבלוג היקרים, בבקשה, תעדכנו אותי במה שהלך כאן הערב... שישיץ וטוליצ אני מאוכזבת משתיכן
איך יכלתן לשכוח
ואם למישהו ממכם אכפת למה אני לא הייתי בבלוג... אמממממ.... אני הלכתי ל... כן כן שוב למיטש' הייתה הופעה מטורפת והזויה של ירמי קפלן, שקפץ על כל השולחנות ועלה על הבר והיה מגניב לחלוטין. הגרוש' תודה על הסיכום... שנון ומשעשע כמו שרק את יודעת לכתוב
זהו... אני מחכה להסברים, ומתחילה להצטער שקראתי את זה לפני השינה
לילה טוף

העיקר שאת בכלל לא לחוצה../images/Emo12.gif

שולחת לי הודעות מאיימות במסנג'ר.
נועם הוריד את המעיל או משו ועמי התחיל לשיר "זה לא כ"כ נעים לראות נועם ערום", עמי לא גיי
וגם אני רוצה הופעה של ירמי!

שישיץ

New member
בסוף הלכת להופעה!!_../images/Emo79.gif

בשביל זה מוצדק ללכץ למיטש!! איזה כיייף לך אני מתה על ירמי הוא מעולה!!! שילמת כרטיס? ואני מצטערת שלא הייתי פשוט נזכרתי מאוחר מידי היו לי חזרות עד 8 וקיבלתי תעודה (את כבר סקנה את לא זוכרת איך זה
) ואיך שהגעתי נכנסתי להתקלח והלכתי לנוח. נזכרתי ב10 וחצי שיש בלוג אז נכנסתי בקישור בצד של הבלוג טיוי והייתי עם תפוז חדרים ועוד איזה שני סוטים שם
לא נורא אני אראה בארכיון לייק אולוויז

Amber

New member
עדית עדית עדית...

זה לא היה הוא בסוף. זה היה יונתן גת, בסיסט יחסית מפורסם מכמה הרכבים... אוי לפאדיחה
|כותבת מהעבודה|

Amber

New member
../images/Emo6.gif

ואיזה סרטים... לא נורא, שיעשעתי את עצמי...
אבל עכשיו אני יכולה להתלהב להגיד שהבסיסט של ירמי הסתכל עליי כל הערב
הי הי הי

dsol

New member
שחכת...

שבסוף הבלוג דודי עשה |חומה ומגדל| על כווווולן ! חוץ מזה אחלה סיכום !

ברררר

New member
אחלה סיכום!

עברי יכנס בו מאחורה?
!? נ.ב. אני רוצה את סאדנלי וקלוקס איז טיקינג!
.

נו מה, את לא זוכרת?../images/Emo12.gif

"אם עברי היה אומר לי תתכופף ואני אזיין אותך בתחת אני הייתי עושה גם את זה".

dsol

New member
מזהההההההה?!@#@%$^$#^*

מי עושה חרם על אלה ?! מי שעושה שיראה את עצמו מוחרם !

למעלה