../images/Emo41.gif סיכום בלוג 15.2.06 ../images/Emo41.gif
טוב אז ככה...... סתם על מי אני עובד ?! אם היה בלוג היינו עושים סיכום אבל זהו, שלא היה היה אבל לא נקרא לזה בלוג כדי לשמור על שמו הטוב של בלוגTV של נובה משכבר הימים שהוא פעל טוב (אוייש אלו היו זמנים....) נתחיל מזה שחשבתי שאני רואה תחקיר בחדשות על אישה מוכה שנאנסה
ושמו לה טישטוש ועיוות לקול (ע'- שם בדוי) כי בדיוק ככה נשמע הבלוג ובקטעים שזה לא היה ככה זה היה בהרצה מהירה קדימה רק היה חסר שהיו מריצים אחורה והיה לנו וידאו....
(אני מצחיק את עצמי זה טוב) טל איש נחמד וחביב שחשב שהוא שתה איתי פעם וודקה ניסה לתקן (ככה הוא אומר לפחות
) אך ללא הצלחה אהה וכן לעמי היה קשה לבוא לבדוק מה הבעיה אחרי שביקשנו אי ספור פעמים... אבל היי הפיתרון להכל זה "לצאת ולהיכנס שוב" או "תרעננו וזה יסתדר" אוייש עמי ! פשוט גאון ! איך לא חשבנו על זה בעמצנו ב20 פעמים הראשונות שניסינו את זה
מצטער אם זה לא באמת ככה אבל לי כבר יש תחושה שאתם עושים את הבלוגים כי אתם "מחוייבים" ולא בגלל שאתם רוצים אם ככה באמת שאין צורך כי זה לא פשוט לא אותה אווירה ולא כיף ! אבל היי מי אני שאתלונן, סתם מישהו שנשאר כל הבלוג בתקווה שאולי אבל רק אולי יצליחו לסדר את זה... אז "שלום לכם, ביי" (והמבין יבין...
)
טוב אז ככה...... סתם על מי אני עובד ?! אם היה בלוג היינו עושים סיכום אבל זהו, שלא היה היה אבל לא נקרא לזה בלוג כדי לשמור על שמו הטוב של בלוגTV של נובה משכבר הימים שהוא פעל טוב (אוייש אלו היו זמנים....) נתחיל מזה שחשבתי שאני רואה תחקיר בחדשות על אישה מוכה שנאנסה