סיכום בלוג 15.2.06

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo41.gif סיכום בלוג 15.2.06 ../images/Emo41.gif

טוב אז ככה...... סתם על מי אני עובד ?! אם היה בלוג היינו עושים סיכום אבל זהו, שלא היה היה אבל לא נקרא לזה בלוג כדי לשמור על שמו הטוב של בלוגTV של נובה משכבר הימים שהוא פעל טוב (אוייש אלו היו זמנים....) נתחיל מזה שחשבתי שאני רואה תחקיר בחדשות על אישה מוכה שנאנסה
ושמו לה טישטוש ועיוות לקול (ע'- שם בדוי) כי בדיוק ככה נשמע הבלוג ובקטעים שזה לא היה ככה זה היה בהרצה מהירה קדימה רק היה חסר שהיו מריצים אחורה והיה לנו וידאו....
(אני מצחיק את עצמי זה טוב) טל איש נחמד וחביב שחשב שהוא שתה איתי פעם וודקה ניסה לתקן (ככה הוא אומר לפחות
) אך ללא הצלחה אהה וכן לעמי היה קשה לבוא לבדוק מה הבעיה אחרי שביקשנו אי ספור פעמים... אבל היי הפיתרון להכל זה "לצאת ולהיכנס שוב" או "תרעננו וזה יסתדר" אוייש עמי ! פשוט גאון ! איך לא חשבנו על זה בעמצנו ב20 פעמים הראשונות שניסינו את זה
מצטער אם זה לא באמת ככה אבל לי כבר יש תחושה שאתם עושים את הבלוגים כי אתם "מחוייבים" ולא בגלל שאתם רוצים אם ככה באמת שאין צורך כי זה לא פשוט לא אותה אווירה ולא כיף ! אבל היי מי אני שאתלונן, סתם מישהו שנשאר כל הבלוג בתקווה שאולי אבל רק אולי יצליחו לסדר את זה... אז "שלום לכם, ביי" (והמבין יבין...
)

אמ, אני צריכה ללכת אבל:X

רק רציתי להגיד תודה על "Blue Way", ולא להתלנון לשם שינוי.
ועדית אנחנו אוהבים אותך.
[רק אני חושבת שהיא ממש לא תאהב את הסיכום הזה?
] 6 ימים.

אני לא יודעת מה אתכם...

אבל אני חושבת שבלוגים לבנים ש-ל-י-ט-ה! מסכימה עם הגר'ולה... עדית לא תאהב את זה ב-כלל. אבל הצחקתם אותי ושיעשעתם אותי עד הדוגמניות
טנק'ס גייז

dsol

New member
אז היא לא תאהב, זה אומר

שאסור לי לומר את דעתי ?

ואוו לגמרי!

האמת, אחד הפרקים הפחות מעניינים... אבל עדיין, הן ככ סתומות שזה מעלה חיוך או שניים

dsol

New member
הקישור לא עבד

היה צריך להיכנס לבלוג אחר ולחפש ברשימת בלוגים את הבלוג של נובה אבל לא הפסדת כלום

טולייצ

New member
הייייי

תיקנו לי את המחשב! דודי,תודה שהזכרת לי בכל זאת שיש בלוג!! נראה שהיה נחמד בכל זאת,לא?

dsol

New member
בשביל הכל ויותר מזה.... ../images/Emo25.gif

אגב אני סופ"ש בבאר שבע

dsol

New member
../images/Emo193.gif

שתרגיש טוב....
זה יותר חשוב ויהיו עוד פעמים שאני אבוא אז לא נורא
הפעם לא...

למעלה