סיכום בלוג - 18/1

../images/Emo41.gifסיכום בלוג - 18/1../images/Emo41.gif

היה בלוג, עמי שר, השאר ניגנו. D: נראה לי מאוד מיותר להמשיך את זה. חוויות וכאלה שרשרו לכאן.

../images/Emo6.gif

-הולכת לרצוח מישהו- -עצבנית ברמות כבר יותר מידי זמן וזה בכלל עלה לי על העצבים- -תבואו לבקר אותי בכלא?- -אעאעאעאאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא נמאסססס לי!-

dsol

New member
גם ג'ון שר ../images/Emo3.gif

אין לי כח לכתוב עכשיו לילה טוב.... סוף סוף היום הזה נגמר

טולייצ

New member
הייתי

והבטתי במסך עד הקטע בו ג'ון החל לנגן את שיר החולשה שלי,הלא הוא -איש יקר-

NirNova

New member
הגרררר אני מאוכזב!

מה זה הסיכום העלוב הזה?בשביל אנחנו עושים בלוגים??מה קרה לסיכומים ה"מפוארים" שלך?

גם אני מאוכזבת,../images/Emo3.gif

אבל מה, צריך ללמוד להתמודד עם זה.
אם יהיה לי כוח כשאני אחזור מהעבודה אני אעשה סיכום נורמלי [למרות שאני עדיין טוענת שזה סיכום משובח ביותר
].

D i s o r d e r

New member
מה ../images/Emo35.gif

כרגע הוכרזת בעיני כּנכנעת ללחץ חברתי
מה זה? איפה הגירל-פאוור

לא נכנעת../images/Emo70.gif

אני לא מאוכזבת ממני, חס וחלילה, אלא מהם, כמובן.
ואני כבר לא בטוחה בקשר לסיכום, אני חושבת ששמו לי פרמז'ן במנת הפסטה, אז אני אלך להכאות את עצמי, לשקול התאבדות ולהקיא את נשמתי[אבל באמת יש לי בחילה
].
אם ישאר לי כוח, אעשה חדש.

D i s o r d e r

New member
מה מאוכזב, מה ../images/Emo35.gif

שבוע הבא, אתה עושה סיכום
ויקירי, אם לא תהיה הופעה בקרוב, באמת חברים שלי (שעדיין לא זכו לשמוע אתכם...) ימשיכו לחשוב שאני פסיכוטית עם הפרעת "המצאת-להקות-לא-קיימות"... יאללה, מתגעגעת

אני מתגייסת עוד 4 שבועות, ../images/Emo3.gif

ואני רוצה הופעת גיוס, מה.
[אבל לא נורא, יש תערובת אסקוט ב17 - אסף
- ובית הבובות ב18,
]

D i s o r d e r

New member
אוייש, מה זה?

אתם מריחים? מה? גם אתם, או שאני מדמיינת? יש לנוּ צ'ונגִית בפורום
סתם יפה שלי, יהיה בסדר, אנחנו נחכה לך כאן כל סופ"ש, לשמוע סיפורים, חוויות, ועל גודל הציצים של מאה בנות אחרות שאת מתקלחת איתן...
--> את תזדקקי לו...

יו, ../images/Emo12.gif

קראת לי צ'ונגית! איך יכולת?
[מה זה לעזאזל צ'ונגית?
] יהיה בסדר, as in - תיהיה לך הופעת גיוס?
or יהיה בסדר עוד שנתיים את משתחררת?
אני אקח את האפשרות הראשונה, תודה.

D i s o r d e r

New member
בייב...

זה שאת לא יודעת מה זה צ'ונגית, רק מוכיח כמה את צ'ונגית... (דברי איתי אחרי הטירונות, לדעתי כבר יצא לך לשמוע את הביטוי...) וה"יהיה בסדר" שלי היה בקטע של שמרי על אופטימיות. צבא מהווה (בעיני) מעבר מאוד חד ומשמעותי בין מי שהיית עד היום, ובין מי שתגלי שאת במהלך ואחרי הצבא. (לדעתי שינויים חיוביים לחלוטין, אז לא להבהל!) הופעת גיוס?! וואלה, אין לי מושג, דברי עם NOVA אולי נארגן איזה משהו...

../images/Emo178.gif

נראה לי שהגיע הזמן שאפסיק להכניס את נושא הגיוס שלי לכל שיחה[או שרשור] אפשרית. אז תודה, אני אנסה לשמור על אופטמיות...:] אה, ונובה, אני מדברת איתכם. P:

וול...../images/Emo41.gif

אני לא נרדמת, אז -
סיכום בלוג:
ניר ניהל את הבלוג, אז את רוב השירים הוא בחר. אני דווקא אוהבת את בחירת השירים שלו[או לפחות מה ששמעתי ממנה], תשאירו אותו בניהול.
She Will Be loved.
עמי רצה לנגן את "מחכים למשיח", תודה לאל שהם עצרו אותו בזמן.
Allways - ג'ון שר.
איש יקר -
. השיר של עברי שעמי הכי אוהב, או משהו. טוב, איך אפשר לא...
. ג'ון ידע את המילים הפעם, עמי לא כ"כ.
I Will Know - ג'ון שר בית וסוף סוף הבנתי את המילים כמו שצריך, היו לי מלא טעויות.
Hell Is Knocking.
Calling - צריך בכלל להוסיף?
ג'ון מנהיג מסורת חדשה, כל בלוג מישהו אחר מהלהקה יבחר איזה שירים הם ינגנו. הבלוגים הבאים הולכים להיות נוראיים, נכון? אני כבר יכולה לראות את זה...שעות על גבי שעות של "מחכים למשיח".
RunAway - די, ניר גאון.
Pardon Me.
Infomation - טוב שהם נזכרו, אה? לקח להם כמה חודשים...
עמי הסביר שהסיבה שנובה לא הוציאו יותר סינגלים היא שהם הוציא שיר אחד שהתקבל לא רע ואח"כ הם הוציאו עוד 2 סינגלים שלא תפסו כ"כ טוב. לכן, ביחד עם חברת התקליטים, הם החליטו לעשות הפסקה קצרה ולהקליט את השירים כמו שהם היו רוצים שהם ישמעו. כרגע הם בהקלטות ותוך 3 שבועות גג הם יוכלו להשמיע את ארבעת השירים החדשים שהם הקליטו. נועם מאוד אוהב אותם וטוען שהם כנראה יפתיעו הרבה אנשים.
ואז נועם תרגם את הכל לפורטוגזית.
וג'ון לתימנית.
ואז יצאתי מהבלוג אז אין לי מושג מה קרה, כנראה שהם ניגנו קצת ושרו וכאלה.
זהו,
לילה טוב.

למעלה