הקור יגמור אותי
New member
../images/Emo41.gifסיכום בלוג - 2/11/05../images/Emo41.gif
הבלוג הפעם היה שונה במקצת משבוע שעבר, כי הפעם הם ניגנו את השירים שלהם! [איזה מפתיע, אה? why would they do such a thing?
] בכל אופן, הבלוג התחיל כששוב[זה כבר הופך למסורת, הידד!] ג'ון ועמי ציינו מה אני לא עושה בסדר וצחקו עלי קצת. עמי, אתה אמרת[ציטוט מדויק, כן?] "זה שיר חדש, אנחנו נעשה אותו עכשיו בפעם הראשונה, איריס סתמי ושבי", אז תיקנתי אותך. בסדר? מקובל עליך? גם עליך ג'ון? אנחנו בסדר עכשיו? יופי
. [ואם לא, ולא טוב לכם, תעשו את הסיכום לבד. ג'יזס.
] הליין אפ
-
I will Know - אם אני החלטתי שהוא לא חדש, אז הוא לא חדש. תודה
. הם כרגע עובדים על ההקלטות של האלבום, בגלל זה אין להם הרבה הופעות. ולמעשה, בדיוק לפני שהתחיל הבלוג הם סיימו עם ההפקה של השיר הזה. דווקא שיר ממש טוב
.
Suddenly.
Your Love -
. אה, השיר של בררר.
Never Ending - השיר של דודי.
Coming Down To Get You - השיר של עברי?
מעברון לטלוויזה
.
Blue Way - מיטל ביקשה שיר בלי גיטרה וג'ון הודיע שהוא גמר עם נובה בגלל הבקשה של מיטל. ג'וווני נעלב. וול, טו באד
. אמ...ג'ון שר את הבית השני
, שימשיך לשיר
, רק בשביל זה צריך להשאיר אותו. ויש לי שאלה, למה כשאני מבקשת את בלו וואי התגובות הם "שיבקשו", "מה זה פה? רדיו?", "לא, לא בלו וואי" ואז אתם מנגנים אותו מרצונכם החופשי?
Sunday Bloody Sunday - של U2.
Hide Some Information - שהוקדש לעדית המנהלת הפלטינה[ג'ון
] שלנו
.
Mr. Rainman - שיר מדהים
.
של"מ - אין לי מושג איזה שיר זה וגם לאף אחד אחר אין
[אמ, חברי להקת נובה היקרים, אם אתם כבר קוראים את הסיכום הזה, אז אולי תעשו משהו מועיל ותגלו לנו איזה שיר זה היה?
]. ניר טוען שהביצוע הזה מזעזע, ושלא נחשוב שהוא התכוון שהבסיסט מנגן רע, כולם גרועים
.
I'm Over You - ה-שיר
.
Sunday - שיר סיום שהוקדש לבר, כמובן. אה, ואייל הפך להיות בסיסט מטווווווווווווורף
. אהמ. אהמ.
הקשיבו, הקשיבו
אני חייבת למחות נגד בחירת השירים בבלוגים האחרונים ודורשת[אמ, בעצם מתחננת] שבבלוג הבא ינגנו את Blue Way[עם גיטרה], Welcome וGrace, אז כל מי שחושב כמוני[שזה כולם!
] להגיב לסיכום עם "
". עכשיו, זה לא שאני באמת מאמינה שהם ינגנו את זה בגלל שביקשתי, אבל לפחות זה יגרום לי להרגיש יותר טוב. אז כולם להכין אגודלים
, תודה[אה, ואם לא, אני מציעה לכם לבוא לצוותא עם אפוד מגן
]. וCalling זה פשוט שיר ענק
.
הבלוג הפעם היה שונה במקצת משבוע שעבר, כי הפעם הם ניגנו את השירים שלהם! [איזה מפתיע, אה? why would they do such a thing?