סיכום בלוג - 28/9/05

../images/Emo41.gifסיכום בלוג - 28/9/05../images/Emo41.gif

טוב, אז זה הולך להיות מאוד קצר בעיקר בגלל שהבלוג התבטל באמצע
. אז מה היה לנו
נתחיל עם מה שלא היה לנו[חוץ מבלוג
], ג'ון, שהופיע היום בקריית גת בהופעה לעובדי אינטל[אמ..נראה לי
, פשוט לא שמעתי על הופעה אחרת השבוע].
מיכל הכירה לנו את מירב[מרי?] ארוסתו של בוקי[אני מצפה לשרשור ברכות ראוי, כן?]. מזל טוב
.
Your Song של אלטון ג'ון. אהבתי את הגירסה של נובה יותר [אובייקטיבית שכמוני
].
עמי אוהב את עברי. נועם לא אוהב אותו, הוא מחבב אותו אבל בצורה גברית, לא כמו עמי[הבנתם? עמי אוהב[
] את עברי! חה חה
].
עמי גם אוהב את נועם
, וביקש שניתן "Big applause" לנועם |כפיים|.
"הדיסק בדרך" - עמי אברהמי. תזכרו את זה.
עוד פנינה - "זה לא בית זונות, זה בלוג רציני". ממתי?
.
I'm Over You
שהוקדש למירב.
כשנועם נסע להביא את עמי לבלוג היום, דאפי הכלבה שלו רדפה אחריו עד לבית של עמי ונועם איבד אותה. אז אם מישהו רואה אותה, שיביא אותה לנועם[לפני שעמי יבעט בה
].
לעדית שלנו הייתה יומולדת
והקדישו לה את Waiting For Grace.
אני חושבת שהם ניגנו את Mr. Rain Man... מכאן כבר אף אחד לא הצליח לראות או לשמוע את הבלוג... אמ..ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל אני פשוט לא מצליחה לערוך את הקובץ של ההקלטה. אז הקלטתי את ההקלטה מה שגרם לכך שהאיכות של השיר ממש גרועה. אבל יותר טוב כמעט מכלום, אז קבלו במחיאות כפיים סוערות - הקלטה נוראית של I'm Over You מהבלוג היום. תהנו[או בעצם, תסבלו
].

NirNova

New member
../images/Emo150.gif פרט חשוב ששכחת

במשך כמה דקות,עמי טען שנועם מזכיר לו מישהו... מי זה היה ובאיזה הקשר??

מה זה, מבחן? [אהמכפויטובהאהמ]../images/Emo9.gif

אחרי שנועם ציין שהוא לא אוהב את עברי באותה הדרך שעמי אוהב את עברי, עמי אמר שנועם מזכיר לו את פול שייפר, שהוא הסיידקיק/קלידן של דיויד לטרמן שבעצם כל מה שהוא עושה זה לאשר את מה שדיויד אומר[אבל הוא מנגן בנזונה] וזה מזכיר לעמי את הדינמיקה בלהקה. עכשיו, לפול שייפר יש את הקטע הזה שהוא אומר "That's all" שמעצבן את עמי שלנו ולכן הוא רוצה לנסוע עד לניו יורק רק כדי לבעוט לו במשקף. אחרי המשפט הזה עמי הצהיר על אהבתו לנועם והתחנן למחילה
. כמה קיבלתי?

dsol

New member
לא נורא

לא היה בלוג אף אחד לא הצליח לשמוע שיר שלם ככה שלא היה ממש בלוג וגם סיימו אותו אחרי חצי שעה בערך בגלל בעיות

dsol

New member
אחלה סיכום בשביל בלוג שלא היה ../images/Emo6.gif

כללללל הכבוד

יקירתי, אני לא יודעת איך את הצלחת לראות ולשמוע את כל השירים שכביכול היו אתמול כי אני לא ראיתי כלום.... חוץ מ- 10 שניות שבהם עמי אמר לי מזל טוב... אחרי זה, לא ראיתי כלום. אבל אין ספק שזהו אחד הסיכומיי בלוג היסודיים שהיו כאן!!!!!! וכל הכבוד על ההשקעה!!!!!!!

Amber

New member
../images/Emo45.gif באיחור של גוצ'י (אופנתי משהו)

תודה הגר'וש. אגב... אמא שלי הייתה היום בהופעה של מירי מסיקה בקמלוט (יש לי אמא גרופית!
)... כשניסיתי להתערב איתה אם היא תהפוך לגרופית מן השורה ותצעק... מה שגרופיות צועקות לג'ון היא אמרה שיש לה כבר מספיק ילדים ושגם הם עושים לה כאב ראש... טוב נו... לא יודעת אם זה היה נחוץ... אבל אותי זה מצחיק! לילה
וב

למעלה