סיכום הנקודות

../images/Emo41.gifסיכום הנקודות../images/Emo41.gif

דארקו-7 נקודות ראד אור דאד-9 נקודות הנרי-10 נקודות המנהל-11 נקודות סארוסי-13 נקודות לא כתבתי אותכם באנגלית כי זה מסבך פה הכל וזה כותב לי הפוך

סיבוב שני(מה שכתבתי נמטה בוטל)

פולין - קוסטה ריקה אקוודור - גרמניה טרינידד וטובגו - פראגוואי אנגליה - שבדיה אנגולה - איראן מכסיקו - פורטוגל סרביה ומונטנגרו - חוף השנהב ארגנטינה - הולנד ארצות הברית - גאנה איטליה - צ'כיה אוסטרליה - קרואטיה ברזיל - יפן טוניסיה - אוקראינה ספרד - ערב הסעודית דרום קוריאה - שוויץ צרפת - טוגו המשחקים שצריך להמר עליהם תוצאה וכובשים זה- 1.אנגליה-שבדיה 2.הולנד-ארגנטינה 3.איטליה-צכיה

HBSFC1

New member
שלי

פולין - קוסטה ריקה 1 אקוודור - גרמניה 2 טרינידד וטובגו - פראגוואי2 אנגליה - שבדיה X 0-0 אנגולה - איראן X מכסיקו - פורטוגל 1 סרביה ומונטנגרו - חוף השנהב 2 ארגנטינה - הולנד X 1-1 ארצות הברית - גאנה 2 איטליה - צ'כיה 1-0 1 אוסטרליה - קרואטיה X ברזיל - יפן 1 טוניסיה - אוקראינה 2 ספרד - ערב הסעודית 1 דרום קוריאה - שוויץ X צרפת - טוגו 1 המשחקים שצריך להמר עליהם תוצאה וכובשים זה- 1.אנגליה-שבדיה 2.הולנד-ארגנטינה 3.איטליה-צכיה

henry987

New member
הימור

פולין - קוסטה ריקה=X אקוודור - גרמניה=2 טרינידד וטובגו - פראגוואי=2 אנגליה - שבדיה=1 2-0 רוני אנגולה - איראן=1 מכסיקו - פורטוגל=2 סרביה ומונטנגרו - חוף השנהב=2 ארגנטינה - הולנד=1 קרספו 2-1 ארצות הברית - גאנה=2 איטליה - צ'כיה=2 נדבד 2-1 וטוני אוסטרליה - קרואטיה=1 ברזיל - יפן=1 טוניסיה - אוקראינה=2 ספרד - ערב הסעודית=1 דרום קוריאה - שוויץ=X צרפת - טוגו=1

RED OR DEAD BS

New member
שלי..

פולין - קוסטה ריקה = 1 אקוודור - גרמניה = X טרינידד וטובגו - פראגוואי = 2 אנגליה - שבדיה = 2 1-0 ליונדברג. אנגולה - איראן = 2 מכסיקו - פורטוגל = X סרביה ומונטנגרו - חוף השנהב = X ארגנטינה - הולנד = X 0-0 ארצות הברית - גאנה = 1 איטליה - צ'כיה = 1 2-1 טוני וקאמונארסי, רוזצקי לצ'כים. אוסטרליה - קרואטיה = 2 ברזיל - יפן = 1 טוניסיה - אוקראינה = 2 ספרד - ערב הסעודית = 1 דרום קוריאה - שוויץ = X צרפת - טוגו = 1

Lior Sarosi

New member
הינה שלי

פולין - קוסטה ריקה X אקוודור - גרמניה 2 טרינידד וטובגו - פראגוואי 2 אנגליה - שבדיה 1 1-0 לאנגלים אואן אנגולה - איראן 2 מכסיקו - פורטוגל 2 סרביה ומונטנגרו - חוף השנהב 2 ארגנטינה - הולנד 1 2-1 לארגנטינאים קרספו וריקלמה ארצות הברית - גאנה 2 איטליה - צ'כיה X 0-0 אוסטרליה - קרואטיה 2 ברזיל - יפן1 טוניסיה - אוקראינה 2 ספרד - ערב הסעודית 1 דרום קוריאה - שוויץ X צרפת - טוגו 1

למעלה