סיכום הסקר + סקר חדש!

המממ

New member
../images/Emo41.gif סיכום הסקר + סקר חדש! ../images/Emo41.gif

הסקר הקודם ותוצאותיו לפניכם בתמונה: כפי שאתם רואים, רוב האנשים הגיעו בשנית אלה ממש!
ברוכים הבאים!
4 אנשים טענו שהגיעו לפני שנתיים (תמר, איגור, טליה ואני?). אגב, 34 קולות? 34? איפה אתם, 34 אנשים? הא?!
ולסקרנו החדיש:
מתי בפעם האחרונה היית בהופעה? קראו את מגוון התשובות ובחרו בזו הקרובה ללבכם.
איחולי הנאה מהסקר והצלחה בלימודים לכל אלה שהתחילו היום את בי"ס (מה זה?)! לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

svety

New member
חסרה לי תשובה ../images/Emo10.gif

איפה ה"הייתי במטאליסט ממש לפני שבוע"?
אני מרגישה מקופחת

המממ

New member
לפני שבוע?

אם כך היית בהופעה של כריסטינה!
(איך היה, אגב?) אני הייתי לפני שבועיים בהופעה של ברי סחרוף...

svety

New member
כריסטינה אמאשלך ../images/Emo10.gif

היה מדהים! שורה ראשונה כל ההופעות! גאד. |מזילהריר| שמעתי צפצופים באזניים במשך שעות אח"כ [עמדתי מתחת לרמקולים הע-צ-ו-מ-י-ם], הרגליים שלי לא תפקדו, הייתי צרודה ברמות מטורפות, ונהנתי ברמות עוד יותר מטורפות
כבר מחכה למטאליסט הבא
[בתקווה ואני לא אהיה בצבא אז
] איך היה בברי סחרוף?

המממ

New member
למה לדבר ככה? ../images/Emo10.gif

ואצל ברי היה מעולה. את רשמי הגרופיים ניתן לקרוא כאן. יצאתי בשלל רב (צילום משותף + חתימה על דיסק) ועל כן כל מילה נוספת מיותרת.
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

pinky365

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

מצד שני, האפציה של עשרים הופעות של משינה בחצי שנה האחרונה יותר מתאימה לי ממילא. באמת משו כמו 20 הופעות. של משינה. סווטה דיר, אני מניחה שאת מזהה, מוזמנת להטריד אותי באיציק שרשום בכרטיסישי

svety

New member
אטריד גם אטריד ../images/Emo13.gif

מעריצת משינה מטורפת שכמוך

בערך לפני 4 חודשים

הייתי בהופעה של להקה שנקראת אלפאבית ועוד שתי להקות שאני לא זוכרת את שמן. היה מצוין, למרות שבדיסק הם נשמעים הרבה יותר טוב.

t@li

New member
מחר, ../images/Emo9.gif

בהופעה של הקספרים בבארבי. עוד מישהו בא במקרה? ההופעה האחרונה שהייתי בה הייתה הדג נחש ושלום חנוך בניצנים, אבל נראה לי שאת זה אתם כבר יודעים

t@li

New member
היי כייף חיים :]

הייתה הופעה מחשמלת, מלאת אנרגיה... כולם קפצו ורקדו, ידיד שלי שם אותי על הכתפיים וקפצנו ביחד והיה כל כך כיף... השירים היו אחלה, רק חבל שבאמצע נגמר להם מה לשיר אז הם שרו את השירים המוכרים פעמיים
שניים מההרכב המקורי גם באו לבקר, היה נחמד. וכל הזמן צחקתי על חברה שלי שהיא נראית כמו זונה כי היא לבשה חצאית קצרה בצבע כסף.
היה כיף.

naamutzi

New member
גמ'ני הייתי

הי, גמ'ני הייתי בהופעה ביום שבת שלהם. היה ענק!!! החזיר אותי ישר לתיכון. אין, כמו הרוק של שנות ה-90

למעלה